Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2010

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Stretnutie fandov MSTS v Bratislave - ano či nie

Doplňujúce info: pre gumokolákov máme k dispozícii súkromné parkovisko, prístupné cez zadný vchod v AB. Kapacita je 6 - 8 automobilov. Mapku včas zavesím na web
Nezabudnite si včas zabezpečiť nocľah, aby sme sa vyhli nepríjemnosti, aká nás postretla v Bohumíne - tetička recepčná "o ničem nevědela", registrovaný bol len mister Čouda, ostatní sme málom nocovali v škatuli od televízora.

Mám tedy dotaz a pak budeme řešit po SZ. Jede někdo autem směr Břeclav tak, aby byl v Břeclavi na 16:35? Pokud tedy ne, tak buď Slovan nebo "Thermal Park Bešeňová" do Žiliny, tam bych ale musel hodinu čekat v Čadci. Prosím, kdokoli kdo by jel autem tak pište, mohli bychom najít ještě i jiné řešení.

Tak se mnou nepočítejte, jdu v pátek na noční a bez spánku moc nevydržím, kor za volantem.

Chlapi já mám 27 noc. Možná se to ještě změní, ALE. Takže až za rok...

Jeden řidič pryč, druhý řidič nejede, tak mi nezbývá nic jiného, než nějaká ta drezína po kolejích.
Dívám se do JŘ a 9.51 přijede Avala. To by šlo. (7.42 odjezd)
Zpět 16.08 Hašek nebo 16.27 osobák s přestupem v Kútech a doma jsem v obou případech stejně, v 19.12.
A člověk by logicky usoudil, že když pojede EC, tak to bude rychlejší než na osobáku, který obsluhuje motor 810 (mezi Kúty a Břeclav) :D Auto to jede něco málo přes hodinu. Proti 3 hodinám ve vlaku s přestupy a stepování mezi pochybnými menšinami, které obtěžují cestující v Břeclavi dotazy jestli nemám pětikorunu na pivo..... :D
To asi bude lepší ten osobák, kde jsou ostré přestupy. Ale pamatuji si na Nebuluse, jak mi dělal první video Kúty - Bratislava a z Malacek měl také celkem hlučnou společnost. :D

Nepojede ještě náhodou někdo po dálnici autem ?

ahoj všem,tak přijedu s václavem stavitelem avalou,já budu spát a zpět v neděli bud haškem anebo avalou,ale u avali není zaručen včasný příjezd do pardubek.abych se dostal dom.Tax o mě už ví.s václavem stavitelem jsem dohodlí,jedem avalou.Lukáš

KimiR napsal:
ahoj všem,tak přijedu s václavem stavitelem avalou,já budu spát a zpět v neděli bud haškem anebo avalou,ale u avali není zaručen včasný příjezd do pardubek.abych se dostal dom.Tax o mě už ví.s václavem stavitelem jsem dohodlí,jedem avalou.Lukáš
Ja možná pojedu, dám vědět najisto příští středu. Tak to nehroť. Naspátek ten samej den. Odvezl bych tě až domů, nebo přespal u mě. Zbyněk má místo jisté.

alcapone napsal:
...Zbyněk má místo jisté.
Tak to jsi moc hodný. Za to Ti pošuškám jedno tajemství. Ale nikomu to neříkej, má to být překvapení. Dnes jsem položil koleje do Jablonného nad Orlicí. Do Lichkova zbývá 11 km. Ale podklady mám jen po hranice. Sice Vladivostok je ještě daleko, ale takové Mezilesí by se ještě hodilo. Nemáš nějaké poklady k tomuto úseku ? Videa, fotky, plánky. A jestli někdo poslouchá, hodil by se i nějaký modelář. :D

Opět mám dotaz - najdou se v té krčmě 2 místa navíc, abych na ně umístil bratra a jednoho kolegu? Rozhodli jsme se, že to pojmeme spíše jako cestovatelský výlet, s tím, že se tam jen stavíme na chvíli.
Díky předem za odpověď.

PS: Kdo všecko jede Avalou, vím akorát o Deteriovi, s tím jsem se bavil na společné cestě předminulý týden. Kde se tedy sejdeme, v kterém voze?

Gajdma napsal:
Opět mám dotaz - najdou se v té krčmě 2 místa navíc...

Až sa nebojíš, že sa od nás pokazia, tak nájde. Miesta je zatiaľ dosť. Kapacita tej časti, kde budeme je cca 26 stoličiek, toľko nás nebude. A keby aj, tak je tam ešte jedna miestnosť alebo prinesieme stoličky zo zasadačky.

Ináč krčma sa pre naše účely otvára o 12:00, funguje do 24:00. Tí, ktorí budete nocovať nezabudnite si zabezpečiť nocľah - link nájdete na začiatku vlákna.

Na nedelu je dohodnutá exkurzia v MDC, na požiadanie nám otvoria aj dielne, kde je v rekonštrukcii mazutka 555.3008

O místě v Avale se dohodnem s Deteriem. Zatím to vypadá na Bpee na konci. Jinak jedu Avalou už z Prahy.

Zatiaľ posledné inštrukcie:

Kto príde vlakom, dajte vedieť približný príchod - prevezme Vás Nebulus na Hlavnej stanici, odtiaľ pomalý presun peši do Kotolňa pub-u. Je to cca 15, možno 20 minút chôdze, ak by pršalo, je možné odviezť sa 1 - 2 zastávky MHD, možno bude nutný prestup.

Gumokoláci a bratislavčania priamo príchod do Kotolňa pub-u na 12:00, adresa je Jozefská 7, zo strany Jozefskej je parkovisko pre gumokolákov, treba sa ozvať telefonicky, aby som odomkol. Vstup do krčmy je z Námestia slobody v miestach, kde stojí trolejbus 203 pri STU.

Kto potrebuje nocľah, dajte vedieť ešte dnes, Poisona som preubytoval z hostela Downtown Backpackers do vojenskej ubytovne na Rendezi, odkiaľ je už len na skok do MDC.

Pre prípadnú nedelnú exkurziu v MDC - ak nás bude dostatočný počet, prídu nám odomknúť dieľňu, inak by bola len prehliadka exponátov pod holým nebom, obed je možný v pizzerii Katka.

Zbytok doriešime operatívne.

Taxiku, ještě by bodlo číslo, nebo ho Zbyněk má. Mám ještě 2 místa v autě. Jedu Vamberk, Třebová, Brno, Břeclav. Navrácení večer.

Josko, tak to mám radost, že definitivně jedeš. Vyzvedni mne v prodejně, až pojedeš kolem. Zpět mi to stačí vyhodit na kulaťáku pod dálnicí, tam to mám stejně blíž k vyzvednutí psa.
Jestli dobře chápu, tak začátek sleziny je ve 12.00 ? Pak není třeba spěch. Mezičas v Hustopečích po dálnici je asi hodina a půl. Telefon na Taxe mám od počátků MSTS. Pokud stále platí tak mám :D
Mám takové tajné přání, že Deterio přiveze dokončené alespoň perony v Brně. To bych měl radost :D
Jinak na všechny se samozřejmě těším.

Hledal jsem info o té restauraci a píšou od 18. hod., tak budeme mít restauraci do 18 pro sebe a pak uvolnění místa pro štamgasty, nebo dokud nás to bude bavit.
http://www.obedovat.sk/bratislava/Restauracia_549_Kotol%C5%88a_pub

Doufám, že tam budou mít i něco jiného než býčí žlazy :D Kmínová polévka, raději česnečku :D Ještě tam nesedíme a už si vymýšlím. :D

Ako už písal Tax, predpokladám že časť výpravy dôjde Avalou, tak to by sme si na hodinku a niečo sadli do reštaurácie na stanici a potom by sme sa na začiatok sleziny presunuly do podniku. Dajte vedieť kto ňou vlastne pôjde.

alcapone napsal:
Hledal jsem info o té restauraci a píšou od 18. hod., tak budeme mít restauraci do 18 pro sebe a pak uvolnění místa pro štamgasty, nebo dokud nás to bude bavit.
http://www.obedovat.sk/bratislava/Restauracia_549_Kotol%C5%88a_pub

Zadná časť bude "enem pro nás a naše dítky" :D, je to oddelený priestor spojený s výčapom úzkou chodbou.

My budeme sedieť tady: http://s.obedovat.sk/data/usr/albumy/s01/1/1138479182_kotolna_pub.jpg a tady: http://s.obedovat.sk/data/usr/albumy/s01/9/1138478970_kotolna_pub.jpg

Došlo na finále. Poslední mohykán 742.041 nejede, takže má maličkost jede horem a to v podání 8201/634/275 (Blava 13:51). I přesto nehážu flintu do žita a dávám do placu mou jízdenku SONE v úseku Praha-Kúty tam i z5. Pokud má někdo problém s financema může jet se mnou v CZ zdarma, jediné co potřebuje je jízdenka Kúty - Blava v so a Blava - Kúty v ne. Jinak se už teď těším a snad bude soudruh počas vstřícný nejen k cestě, ale i k focení v Praze.

Naposled editoval moderátor:

poison napsal:
Došlo na finále. Poslední mohykán 742.041 nejede, takže má maličkost jede horem a to v podání 8201/634/275 (Blava 13:51). I přesto nehážu flintu do žita a dávám do placu mou jízdenku SONE v úseku Praha-Kúty tam i z5. Pokud má někdo problém s financema může jet se mnou v CZ zdarma, jediné co potřebuje je jízdenka Kúty - Blava v so a Blava - Kúty v ne. Jinak se už teď těším a snad bude soudruh počas vstřícný nejen k cestě, ale i k focení v Praze.
Pokud by jsi byl kolem 10 v Brně, tak bych tě nabral. Jede ti tam vlak přímo do Brna, byl by si tam 10:37-R929, to bych počkal eventuálně.

Ještě, jak jsou na tom kluci Kimir a Čouda.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře