Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Tak tá navigácia ma pobavila. Vcelku som sa takto ráno zasmial.
Príjemným prekvapením bol neavizovaný príchod JiříkaTK. Ak by niekto nepoznal kto je kto, tak na prvej fotke v Taxovom príspevku je Deterio, JiříkTK, Alcapone a VáclavS.
Na druhej fotke Kevin vysvetľuje tajomstvá MSTS užasnutým začiatočníkom![]()
[/quote
Jenomže ona nás ta navigace přes Babu nudila jet i cestou tam. Ale to si i Jiřík v předu všiml, že šipka do Bratislavy je opačným směrem a tam kam jedeme asi bude nájezd na dálnici, tak jsme se otočili a jeli správnou cestou. V Bratislavě jsem měl v hlavě tu mapku, co nám namaloval Tax, jak se do hospůdky dostaneme a já si pamatoval, že pojedeme stále podle kolejí kolem těch šturcových skladiští vedle nádraží a hned za šturcema pojedeme na křižovatce vlevo a pak vpravo. Samozřejmě jsem to nahlas navigoval. Ne navigace našla za šturcema lepší cestu a také Alcapone nechápal, proč nás Tax nutí to celé objíždět, když se tam dá jet přímo. Tak jsem konstatoval, asi tam bude jednosměrka. A skutečně byla. Tak jsme si bloky ulic ještě jednou objeli a nakonec šťastně na místě zastavili![]()
Čouda napsal:CHlapi, kdo je ta dívka na druhé fotce?
Čouda napsal:A Vy jste ženská nebo chlap?
Čouda napsal:A Vy jste ženská nebo chlap?
Pokud tam je jídelňák, tak to máš úplně jedno jestli tam je 362 nebo 350.poison napsal:Ano, prezivame v zasekanym Slovanovi, ktery je navic veden radou 362, takze kraceni zpozdeni se nekona!
Helec nevim, podívám se doma zda tu je už.Zbyněk Šemora napsal:Nemáte někdo zprávy, jestli už dorazil domů Alcapone ? Ne že by jej navigace směrovala kolem světa, by jsem svědek, že už ji u Břeclavi vypnul, ale přece jen, jak se přiznal, byl po noční.