E499_2002
Pomocník strojvedoucího
Hezký večer,
model vznikl z toho důvodu, že mi kolegové z DTD zakázali použít jejich textury pro skinování Innofreight kontejneru (bohužel mi tím pádem stále chybí textura starého žlutého či zažloutlého kontejneru, všechny fotografie jen vítám). Chtěl jsem vytvořit balík s našimi verzemi pro ČD Sgjs. Autor původního modelu z msts-objecten.nl stále neodpovídá na můj mail, zdali mohu přeskinovat jeho model. Čouda byl tak laskav (po mém nekonečném bombardování emaily
) a vymodeloval nový, mnohem lepší model, který má variantu se střechou a bez. Čili uvidíme i náklad. Štěpka, možná i řepa, uvidíme. Původní model má navíc naprosto šílené mapování. Textura střechy a rohů stěn je použita ze středu kontejneru. Obrázky ve vláknu Nákladné vozy-skiny,repainty,modely / #676. Nový model je polygonově méně náročný, má lepší rozlišení textur a hlavně se dobře skinuje! Máte se na co těšit. 
model vznikl z toho důvodu, že mi kolegové z DTD zakázali použít jejich textury pro skinování Innofreight kontejneru (bohužel mi tím pádem stále chybí textura starého žlutého či zažloutlého kontejneru, všechny fotografie jen vítám). Chtěl jsem vytvořit balík s našimi verzemi pro ČD Sgjs. Autor původního modelu z msts-objecten.nl stále neodpovídá na můj mail, zdali mohu přeskinovat jeho model. Čouda byl tak laskav (po mém nekonečném bombardování emaily