Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Právě, že já zde také bohužel nikdy nebyl. Ale děkuji všem co mi poslali videa a hromadu fotek. (Alcapone, Smrček, Vytiska, Plecháč) Já se pak snažil osazovat krajinu i podle těchto fotek a videí. Kde je jakýkoli osamocený strom u trati, měl by zde býtvasek-l napsal:.... V životě sem tam nebyl, ale trať to musí být v reálu moc hezká.
Tak přeji hodně štěstí a chutě do dalších aktualizací![]()
strojvedouci Radek napsal:...
Vaše trať je hezká ale s tratí 321 nebo 310, 150 se to nedá srovnat. Dokončená vždy krajina osvětlení stanic a zastávek atp. . Snad se to někdy v budozcnu změní.
Zbyněk Šemora napsal:A tratě už tady neporovnávejte, žádná není lepší ani horší. Jak po BP nemůžete jet přes Opavu, tak po 310 nemůžete jet do Hradce Králového a v BP nemůžete do Prahy přijet Novým spojením. A z Ostravy do Košic je jen 321. Každá trať má své kouzlo.
Taky ti nikdo nenutí abys po ni taky jezdil. Já miluju rozmanitost, když si můžu zajezdit tu s bobinou, tu s brejlákem, tu s ceculou nebo s peršingem, No prostě je to rozmanité a dají se vytvořit zajímavé situace.strojvedouci Radek napsal:...
Vaše trať je hezká ale s tratí 321 nebo 310, 150 se to nedá srovnat. Dokončená vždy krajina osvětlení stanic a zastávek atp. . Snad se to někdy v budozcnu změní.
Smíchov je skvěle zpracován!!! Zbyňku díky moc za skvělou práciZbyněk Šemora napsal:Když už, jak Vám svítí v noci Smíchov ?
Pepa z Nuslí napsal:Taky ti nikdo nenutí abys po ni taky jezdil. Já miluju rozmanitost, když si můžu zajezdit tu s bobinou, tu s brejlákem, tu s ceculou nebo s peršingem, No prostě je to rozmanité a dají se vytvořit zajímavé situace.
Mě neděkuj, já jen aktivitářům rozbil koleje.Pepa z Nuslí napsal:....Smíchov je skvěle zpracován!!! Zbyňku díky moc za skvělou práci
Trať hezká je, ale ještě hezčí je trať z Dolní Lipky do Hanušovic, to je už obrovská nádhera. Docela mě ale mrzí, že ani z Lehoradu už nejezdí přímák do Hanušovic, natož z HK. Z Letohradu přímo do Dolní Lipky jezdí navíc pouze Os 20051. Je to celkem škoda. A taky doprava z Polska je šíleně omezená.vasek-l napsal:V životě sem tam nebyl, ale trať to musí být v reálu moc hezká.