Aktivity AD

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alda
  • Datum začátku Datum začátku
Díky. S tímto údělem jsem počítal od začátku, takže všechny vozy mimo TBP mám vypsány v souboru a jen mažu ty, které nejsou v aktivitě. Prosím jen o uvedení těch dvou vozidel, které jsem zapomněl. Díky předem. :)

Naposled editoval moderátor:
Abyste si nemysleli, že se flákám, tak jsem upravil všechny mé aktivity pro trať 321 na verzi 19. Bohužel jsem je nestihl otestovat, takže pokud tam budou nějaké problémy, tak mi dejte vědět. Díky :)
Tak tedy můžete vesele stahovat aktivity z mých stránek

Nazdar! Šohaj je super, snaď jediná poznámka: pri odstavovaní vozov v Přerově do šturcu ti posunovač zahlási stoj ešte predtým, ako sa dostaneš na otočný bod. A vôbec ten otočný bod je tak ďaleko, že som musel vozmi nacúvať až do zarážadla. Ale inak pekná aktivita.

Zdravím, v tom Přerově se to má tak. Pokud to posunu, tak zas u některých hráčů se reverzní bod neprojede a zpráva se zobrazí až příliš pozdě. Nevím čím to je (např. u mě to funguje standartně), možná je to verzí Binu. Jelikož se to stává, tak jsem zvolil menší zlo s tím, že se bude muset hráč ještě posunout.

Díky za pochvalu. Co nevidět. Je z 90% hotová, ale hold mé opožděné zkouškové má přednost. Ale snad do 14 dní bude již venku. Abych navnadil, tak se jedná o aktivitu s bobinou řady 140 z Olomouce do Prahy, která veze lehlý Košičan v roce 2006/2007. Součástí aktivity bude 45 minutový posun v olomouckém depu a nádraží s prasátkem, předtápění soupravy nebo rozjezd soupravy při poklesu napětí v troleji (taková blbost, jsem zvědav jestli zaujme).

Můžu se Vás zeptat s jakou lokomotivou se pojede? Myslím tím číslo. Jelikož pokud vím, tak českou 140-ku nemáme. Nešlo by tedy použít nějakou 141-ku od Pikka? Třeba 004-ku. Lukáš

Pojede s bobinou s E499.005 a to z jednoduchového důvodu. V roce 2007 (nebo někdy tehdy) byl vysoký počet správkových lokomotiv řady 141 olomouckého depa, proto byla zapůjčena z Prahy historická E499.004, která je podobná E499.005. Je tedy možné, že se tohle i ve skutečnosti stalo. Navíc to vypadá velmi efektně, když jede bobina s rudou hvězdou v čele EC :)
Pro srovnání E499.004 http://ozk.goo.cz/aktuality/105.jpg a stránky autora bobiny E499.005 http://bobina.tyk0kso.sk/. A komu se to nebude líbit, tak si tu bobinu může vyměnit za cokoliv. :)

Myslím si, že historická Bobinka bude vskutku exkluzivní.
Vím, jakou jsem měl radost, když v GVD 1987/88 při cestě lůžk.R 1109 Vltava z Prahy do Moskvy na reciproční zájezd :D:D:D nás právě táhla Bobinka :-) a za zadkem x těch sovětských vagonů, kde se nedalo vegetovat, natož vydržet.
Takže se těším i na EC s touto krasavicí.

Zdravím vás,
v aktivitě EC 102 Polonia pro trať 321 se po upgradu na verzi tratě 19, vyskytla chyba před Studénkou, kdy hráč ztvrdl před vjezdovým návěstidlem. Po pár dnech přemýšlení, hledání a smazání odstavených vozů na nádraží vjezdové návěstidlo začalo poslouchat. Proto si můžete tuto opravu upravené aktivity stáhnout. Pokud by se opět vyskytl problém, tak mi dejte vědět. Tímto děkuji Bastardovi za upozornění na tuto chybu.

S radostí Vám oznamuji uveřejnění aktivity Lehlý Košičan, po které jste se tak dlouho ptali. Doufám, že se bude líbit aspoň z poloviny jako Šohaj, a že chuť na ni Vám nevzalo ani dlouhé čekání.
Jelikož aktivita Polonia hází u některých uživatelů stále stejnou chybu, nedoporučuji ji stahovat dokud se to nevyřeší. Děkuji za pochopení a omlouvám se za komplikace. Ale hurá do nové aktivity. :)

Lehlý Košičan

úsek: Olomouc - Praha
verze trati: BP 85.04
délka aktivity: 3 hod 25 min
vozidla: BP8 + 50 navíc (seznam součástí aktivity)
verze Bin: 1.8.0521
ovládané vozidla: 703 a 140
GVD: 2006/2007
donwload: na mých stránkách

Další tvorba se bude opět týkat trati BP a můžete se těšit na trojici aktivit osobních vlaků. Trocha upřesnění, první z nich bude vedena žabotlamem v úseku Praha Libeň - Poříčany - Nymburk - Kolín - Lysá nad Labem.

Skvělá aktivita. Zpočátku je cítit chmura nad každodenní prací. Po odjezdu k rychlíku je cítit, že každodenní práce je nahrazena něčím novým. A rozjezd za Českým Brodem, když mám v troleji nižší napětí, to je kus umění a lásky k tomu, co dělám. Uvažuji, že mé zaujetí pro nákladní vlaky se v tomto momentu zcela stírá a já rád pojedu každou aktivitu, kterou uděláte. Jsem fanda starých věcí a v tom máme asi oba zálibu. Opravdu vynikající. Rád si počkám, s čím zase přijdete.

Oh děkuji za takové ohodnocení a jsem rád, že to na Vás takto působilo, neboť jsem to tak trochu měl v úmyslu, trochu více vtáhnout hráče do hraní aktivity, ať to není pouhá rutina v ježdění sem a tam. Zálibu ve starých věcech ani moc nemám, spíše mám v zálibu v netradičních situacích (nízké napětí v troleji, mimořádné zastavení), vozidlech, které už se zkrátka nedají potkat na každém rohu (Bobiny, 15-ti vozový Šohaj, dvojice brejlovců na rychlících do Luhačovic apod.). Snad i nadále Vás budu něčím příjemným překvapovat :)

Jelikož jste v anketě na webu dali jasně najevo, že byste rádi měli průběžné informace o tvorbě dalších aktivit, tak vaše přání splním a zde se můžete podívat na pár základních informácí a screenů. Za každou připomínku k tvorbě budu rád, protože tyto kraje moc dobře neznám. Přeji všem hezký zbytek večera. :)

Dostal jsem chuť, měl jsem čas a do toho jsem potřeboval nějakou relaxaci. Tak vznikla tato spíše pohodová aktivitka. Prosím také o vyplnění ankety na úvodní stránce, můžete hlasovat pro více možností. Děkuji. Tak šťastnou cestu žabotlamem :)

úsek: Praha Libeň - Kolín - Lysá nad Labem
verze trati: BP 85.04
délka aktivity: 2 hod 31 min
vozidla: BP8 + 32 navíc (seznam součástí aktivity)
verze Bin: 1.8.0521
ovládané vozidla: 452
GVD: 2010/2011
download: zde
Na úvodní stránce aktivityad.xf.cz samozřejmě, nějak mně to tam vypadlo :)

Naposled editoval moderátor:
Zdravím Vás všechny po dlouhé době. Můj noťas prodělal ozdravnou kůru v servisu a než jsem si ho opět dal dohromady, trochu času to zabralo. Ale můžu Vás potěšit, že jsem prozatím zvládl opravit všechny aktivity na nejnovější verze tratí BP a 321 (včetně aktivity EC 102 Polonia, která mi dlouho dělala problémy). V blízké době se můžete těšit na manipulákovou aktivitu pro trať Luhačovice (kterou dělám de facto po druhé, protože v servisu zůstala většina mých dat). Přeji všem hezkou neděli.

Pro zájemce jsem dal na stránky pár screenů a informace o slíbené manipulákové aktivitě. Ke shlédnutí klikněte sem

Takže slíbená manipuláková aktivita pro trať Luhačovice s názvem Nex 56101 je už na webu a můžete stahovat zde. Jedná se o moji prvotinu v oblasti nákladní dopravy a navíc je dosti komplikovaná a co jsem chtěl, mně simulátor někdy nedovolil. Každopádně budu rád za každou připomínku. Dále velmi děkuji panu Vrbamovi, že vydal nákladní vozy Roos. Mohl jsem je tak hned použít v této aktivitě, neboť tyto vozy se na Vláře pravidelně vyskytují.
A co bude dál? Nechte se překvapit, až to budem ve stádiu ukazatelném, rád sem dám screeny z nové aktivity. Hezkou cestu přeje AD :)

Back
Nahoře