Aktivity AD

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alda
  • Datum začátku Datum začátku
Měl bych dotaz k Aktivitě EC 111, konkrétně ke křižovaní vlaků v Brodku u Přerova kvůli "skokanovi". Nějak mi to tam nesedí, v aktivitě je napsaný, že po průjezdu EC a Rychlíku z protisměru mám jet, ale na návěstidle je stále stůj až po tom co pustim vsetíňáka před sebe mám volno, ale to pak zas abych byl ve stanicích na čas musim jet hooodně rychle ( v průměru o 10 - 15 km/h víc než je povolená rychlost ) tak se chci zeptat jestli je chyba někde u mě nebo to tak má být ?

Tak tohoto jsem se bál. Mohu se zeptat jakou verzi Bin máš? Delší dobu pozoruji, že se aktivity na různých železech chovají jinak i např. se stejným Binem. Tohle se mě stávalo někdy taky, ale při použití timeacceleration. Jediná náprava bude neposílat na blok vsetíňák za prahou (a tak ho nedojede v Hranicích), což je ale detail, na který budu pamatovat v dalších aktivitách...Momentálně asi nijak nepomůžu, krom zkrácení toho vsetíňáku. Opravím to a během týdne dám tu aktualizaci na web...

Ono ironicky, původně jsem to takhle zamýšlel, že se pojede na blok za vsetíňákem, leč mě zlobil servis (který mě nechtěl vpustit do stanice), takže jsem to prohodil s tím, že ten vsetíňák dojede hráče v Hranicích. Zkoušel jsem spoustu variant bez toho servisu, leč nikdy se mně nepodařilo, aby ten vsetíňák jel dřív. A ejhle u jiných to jde :) Tak propříště jsem poučen. Upravená aktivita již je na webu. Tak snad nic dalšího nebude :)

Již brzy ve vašich počítačích :D Os 4200/4201 Břeclav - Olomouc. Screeny naleznete zde. Snad tímto potěším Pavlíka, přeci jen říkal, že těch osobáků na Ferdinandce je málo :)

To bude brzy. Nebo snad vyjde dříve tohle? :) Toť otázka, která závisí na umoudření editoru. Paličák jeden! Každopádně mě donutil vrátit se k trati Luhačovice a dodělávat resty...

Naposled editoval moderátor:
Tož když už bylo toho Aleše, tak Vám přináším s drobným zpožděním dvojici aktivit. Os 4200/4201 pro trať 321 (screeny naleznete zde) a pro trať Luhačovice aktivitku Soupravový vlak (screeny naleznete zde zde). Snad se Vám budou líbit. Pro informaci, teď se budu věnovat nedodělaným aktivitám pro trať Luhačovice. Během tohoto dělám aktivitu, na kterou mi dal námět a de facto vymyslel celou aktivitu Lukas Matura. Takže určitě se máte na co těšit ;)

Zdravím, právě mám rozjetou aktivitu Os 4200/4201 a narazil jsem v Bzenci-přívozu na jeden dopravní problém. V aktivitě přijedu na přímou čili k malému peronu mezi třetí a čtvrtou kolejí od budovy, ve skutečnosti, ale všechny osobáky od Břeclavi jezdí na první kolej k budově. Je to z toho důvodu, aby cestující nepřecházeli přes hlavní průjezdné koleje. Kdyby to bylo jak je to v aktivitě, tak by cestující museli počkat než vlak odjede a pak teprve přejít přes přechod. Pokud se bude do budoucna s aktivitou nějak hýbat, tak doporučuji přesměrovat trasu na první kolej. Jinak zatím velmi pohodová aktivita, to platí i pro Soupravový vlak. Jen tak dále.:)

Ha a já nad tím dumal, jestli to fakt tak je nebo ne. Mně to přišlo divné, že by to bylo tak. Ale jelikož jsem nenašel žádný pramen to potvrzující nebo vyvracející, tak jsem vsadil na logiku, proč by jinak tam ten peron byl a ono je to špatně (počítal jsem, že protijedoucí vlak bude zkrátka pozdržen před stanicí). Díky za připomínku, budu si to pamatovat pro příště ;-) Opravím to během týdne a vyšlu to do světa.

A ještě bych tedy i nějak posunul ten náklad co mě při rozjezdu z Bzence-přívozu předjede a popřípadě bych ho zpomalil, protože ikdyž sem jel 115, tak mi pořád brejlovci ujížděli.:D

115? Aj karamba, u mě jel standardně navolených 85. Dělá to všem? Teď jsem se díval do consistů a mám tam navolenou max. velocity 56,1785 což zhruba odpovídá 90 km/h. Hmmm chyba možná bude v počáteční rychlosti. Ta tam asi dělá bordel. Škoda, že jsou to brejlovci AWT a ne brejlovci co mají blesky, to bych se mohl vymluvit na to, že mají blesky dodávající 25% výkonu navíc :D
Pavlík: Momentálně, nikdo což evidentně jde vidět. Dříve testery dělalo několik lidí, ale jak jsem se odmlčel na na delší dobu, tak už jsem zapomněl kdo. Teda nezapomněl, testera mi dělal i Midrafon, ale ten začal tvořit taktéž aktivity a udělal dobře, má skvělé aktivity. Asi Vás těma chybama začínám pěkně sr*t což? :eek:

Ale vůbec tu nikoho nesereš :D Naopak. Kdybys chtěl některou aktivitu otestovat, můžeš mi napsat. Ale nebude to hned.

Aleši,
je to fakt, oba dva, jak Pavlík, tak i bastard jsou nejen spolehliví, ale precizní.
Takže nabídka je to rozhodně prřínosná a já bych je být Tebou kontaktoval v případě, že budeš test aktivity potřebovat.
Oba dva rozhodně mohu doporučit.

bastard napsal:
Aldo,neváhej!!!

Midrafon:díky!!!!

Já myslím, že Ty mně děkovat nemusíš, spíš naopak bych měl poděkovat já Tobě, protože mně dost pomáháš v testování a nejsi sám. Ty,Pavlík, Banán, Jarin i korninus. Všichni.:ole:
Takže Aldo, stačí si vybrat okruh lidí a bude to rozhodně fajn.

Takovou hromadu nabídek jsem nečekal :) Díky určitě je využiji, hlavně u komplikovanějších aktivit. Hned je více chuti do práce, když je vidět zájem a podpora (pardon ale tahle hromada smajlíků mě nenechá klidným )

Back
Nahoře