Aktivity AD

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alda
  • Datum začátku Datum začátku
Alda napsal:
115? Aj karamba, u mě jel standardně navolených 85. Dělá to všem? Teď jsem se díval do consistů a mám tam navolenou max. velocity 56,1785 což zhruba odpovídá 90 km/h. Hmmm chyba možná bude v počáteční rychlosti. Ta tam asi dělá bordel. Škoda, že jsou to brejlovci AWT a ne brejlovci co mají blesky, to bych se mohl vymluvit na to, že mají blesky dodávající 25% výkonu navíc :D

Aleši,
dělá to i mně. Já se lekl, co to kde hučí a najednou to vypálilo a perketně mě předjel v těch 115 minimálně.:-)
Po dlouhé době jsem si chtěl projet aktivitu kolegy.:)Jinak v pohodě a pěkné.

Naposled editoval moderátor:
Po dlouhé době sis chtěl zajet něco cizího a odnesl si to úlekem :D Tak ale pro vaše duševní zdraví, už je na webu opravené aktivita a je opraven jak problém s rychlým nákladem, tak příjezd v Bzenci ke staniční budově. Tímto děkuji Folckovi za upozornění ;)

Po dlouhé době sis chtěl zajet něco cizího a odnesl si to úlekem :D

Tak s úlekem to opravdu nebylo....:) Pohodovka.;)Oproti mně, kdy já tam sázím jedno za druhým je to vítaná změna.

Nainstaloval jsem si EC 111. Mám verzi trati 21, správný Bin. Od Hranic mám problémy s návěstidly. Track monitor ukazuje volno a na některých ve skutečnosti červená. Projet se to ale dá, ale pouze před Třinec. Tam je nefukční návěstidlo a konečná. Asi mám něco špatně, prosím o radu, kde bych měl pátrat. Navíc u Vítkovic mi nenavazuje viadukt a pak jedu po trávě.
Děkuji za rady.

Tohle vypadá na problém s Globalem trati nebo na vynechanou aktualizaci.

Taktéž se spíše přikláním k chybě při instalalci tratě. V aktivitě není nic, co by působilo jako brzdící vlak mezi Brodkem u Přerova a Svinovem. Ani nic co, by působilo jako brzdící vlak mezi Českým Těšínem a Žilinou. Ani nic co by stálo v cestě za Třincem (už ale nevím, jestli je tam jízda proti shasnutému návěstidlu)...Ten problém u Vítkovic byl bez jakýchkoliv hlášek? Tohle mě někdy dělalo, když jsem experimentoval s parametry...

Sice není teď tolik času, ale přece jen pomalu něco stále tvořím. Jako důkaz poskytuji staronovou aktivitu Os 4312 pro trať Luhačovice. Jedná se o podstatné prodloužení původní aktivity. Nyní projedete trať jako Os na stanovišti "Kvatra" v úseku Slavičín - Staré Město - Kunovice - Staré Město - Slavičín a to za 3 hod 20 min. Aktivitu můžete stáhnout zde, screeny jsou zde.
Dále se delší dobu pomalu rýsuje další "historická" aktivita. Pár screenů co jsem zvládl udělat letem světem, jsou zde. Tímto prosím o pomoc ty, kdo by byli ochotní a pomohli mně obzvláště s řazením vlaků na trati 340 a 341 v období okolo 1988. Byl bych jim vděčen. Materiálů a poznatků z těchto dob mám minimum a jsou to většinou fotografie. Uhodnete co je to za vlak? :idea:

Já po dlouhé době jsem si zajel Tvoje aktivity "Soupravový vlak" a "EC 111 Praha/EC 231 Detvan". Obě aktivity jsou hezké, ale já bych vyzdvihl aktivitu "EC 111 Praha/EC 231 Detvan". To je aktivita, která spolu s "R 701 Sohaj" patří k nejlepším. Škoda, že admin zrušil kvůli hodnoceni Ediho hodnocení všech. Tak Ti alespoň píšu, že Ti dávám + 10 bodů za perfektní aktivity.

Díky ale kvůli bodům to nedělám, dělám to pro radost a pro radost ostatních...Jinak pamětníci, vzpomene si někdo na nějaký zvláštní, netypický nebo i typický vlak (který už je dnes ovšem netypický) z let 80-tých na Vlárské dráze? V té době jsem měl já ještě úplně jiné záliby a tato doba je celkově pro mě neznámou :)

papej napsal:
Já po dlouhé době jsem si zajel Tvoje aktivity "Soupravový vlak" a "EC 111 Praha/EC 231 Detvan". Obě aktivity jsou hezké, ale já bych vyzdvihl aktivitu "EC 111 Praha/EC 231 Detvan". To je aktivita, která spolu s "R 701 Sohaj" patří k nejlepším. Škoda, že admin zrušil kvůli hodnoceni Ediho hodnocení všech. Tak Ti alespoň píšu, že Ti dávám + 10 bodů za perfektní aktivity.

Máš pravdu,nedávno jsem je jel opět také a znovu bomba. A Eddie si v poslední době na foru bohužel dělá co chce a to jde jen o hru co kdyby šlo o skutečné ježdění.........

Mezi námi, nechme těch žabo-myších válek o "tom dlouhém smradlavém". Řešit druhé stejně nemá cenu a pokud se někdo chová blbě, tak na to jednou stejně dojede. Bez toho hodnocení fórum přežije a ne že ne. Tak abych něco hodil nového k tématu, tak jsem právě na web hodil nové aktivity s řadou 810. Už mi delší dobu ležely na disku, čekaly na 810 od Pikka, ale jelikož chci dělat čistku kompu, tak je vydám už teď. Jedná o aktivity Os 24102 (Veselí - Bzenec - Kunovice), Os 4305 (Staré Město - Slavičín), a Luhačovka (Újezdec - Luhačovice - Bojkovice). Jedná se o jednoduché aktivitky, někde s pár posuny. Tak snad díky nim strávíte tyto hice (Nevím jak u Vás ale na Uherskobrodsku už 10 dní nepršelo a teploty přes den se drží okolo 36°C a přes noc okolo 26°C, takže serte na Kanáry a jeďte sem)...Aktivity můžete stáhnout zde

Ahojte stiahol som si aktivitu z Prahy do Zvolena a ked to spustim pise mi ze zlihalo vytvorenie kabiny...setko som skontroloval kabinu tam mam tak sa chcem opytat v akych masinach idem alebo ci mi neviete pomoct

Už som to rozbehal nádherná aktivita ale kedže mám rád osobáky kde stále niečo musím robiť :D...tak som si zahral OS 2902 a to ma este viac očarilo...super budem rád ešte za dáke OS aktivity či už dlhé alebo krátke :)

A nereaguje ani popojetí dozadu? Je ve stanici regionova a protijedoucí osobák? Tyto složitější aktivity na trati Luhačovice se vždy budou chovat některým nestandardně, takže asi s tím nic neudělám...

Pardon já si popletl situace, já že už se vracíte a jedete od Brodu. A udělalo to pokaždé? Nebo pouze jednou? Tento problém jsem ještě tedy nevyskytl a podívám se na to...

Back
Nahoře