Aktivity AD

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alda
  • Datum začátku Datum začátku
Tak po dlouhé době vydávám dlouho oznamovanou aktivitu R 725 pro trať Luhačovice z roku 1988. Stáhnout můžete zde, najdete zde i screeny. Jestli Vás zajímá, co bude dále, tak trojdílná aktivita z Veselí nad Moravou až do Chebu, respektive Teplic v Čechách, pár screenů můžete vidět na stránkách také.

Děkuji Ti za nostalgickou vzpomínku u Tebe na rok 1988, já si vzpomínám, že jsem "ceculí taženým rychlíkem" jezdil kolem roku 1970 do Veselí nad Lužnicí. Krásná vzpomínka. Tvoje aktivity člověka zahřejí u srdce.

Papej: Díky pochvala vždy potěší a dodá chuti do další tvorby :)
Pepa: Měly by fungovat všechny aktivity na BP. Ještěže jste to napsal, zapomněl jsem hodit na web všechny aktualizované aktivity.

Zdravím všechny :)
Právě jsem hodil na web první dva díly třídílné aktivity R 702 Šohaj. Kvůli velkým nárokům, jsem se rozhodl ji rozdělit na více dílů, pokud souhlasíte, budu to dělat i u dalších. Jak už napovídá název, vedete vlak R 702 Šohaj z Veselí nad Moravou do Chebu (Bíliny). První část je pro trať Luhačovice v úseku Veselí nad Moravou - Staré Město u Uherského Hradiště. Druhá část je pro trať 321 v úseku Staré Město u Uherského Hradiště - Praha hl. n. Třetí část se pomalu dokončuje a ta bude v úseku Praha hl. n. - Ústí nad Labem západ - Bílina (možná někdy Cheb :) ). Aktivity můžete stáhnout a na screeny se podívat zde.

Dále jsem aktualizoval všechny aktivity pro trať 321 na verzi 23. Upozorňuji však, že vyjma aktivity EC 111/ EC 231, jsou všechny netestovány. Aktivity pro trať BP jsou hratelné i na nejnovější verzi, to platí i pro aktivity pro trať Luhačovice. Nuž hezký zbytek dne :)

Zdravim Tě Aldo.
Se ŠOHAJEM jsem se dostal až do Přerova kde po posunování a následném odjezdu jsem si rozbil hubu o proti stojící vlak. Stál za námezníkem a sice jsem ho jenom štrejchnul ale na vyhazov to stačilo. Odjížděl jsem na čas.
Jinak Tvé aktivity jsou super, musím poděkovat za sebe i za ostatní.

Pepan: Díky. K tomu problému, zkuste nejdříve popojet trochu dozadu, protijedoucí vlak by na to mohl zareagovat a vyjet a ne zastavit na zhlaví...

Zdravím pánové, jsme jediný komu autorův web háže útočnou stránku? Používám poslední Mozillu...

40d3fe08df0dca20ec2c490b55e3fb0d.jpg

Naposled editoval moderátor:
Alda napsal:
Pepan: Díky. K tomu problému, zkuste nejdříve popojet trochu dozadu, protijedoucí vlak by na to mohl zareagovat a vyjet a ne zastavit na zhlaví.

Tak na druhý pokus se to povedlo. Líznul jsem to okolo toho stojícího vlaku o fous, koukat z okýnka tak mě to urazilo palici ale povedlo se.
Ještě jednou díky a mnoho zdaru.
Josef

Zdravím,
i mě najednou vyskočil z googlu, upozornění na malware. Projel jsem vše v mém počítači a snažil jsem se najít nějakou chybu. Naštěstí jsem nic ZATÍM nenašel. Problém se vyskytl u poskytovatele webzdarma.cz. Při správě mých souborů na wz.cz mě stejná hláška vyskakuje. Co jsem se zatím zjistil, tak problém s malwarem způsobuje banner (reklama) poskytovatele serveru webzdarma.cz na mých stránkách. Pokud poradíte jak tuto situaci napravit budu rád. V nejhorším případě, nechám Vás směřovat na stránky tak, abyste přeskočil stránku s index, kde je reklama...

K problému se serverem webzdarma.cz. Poskytovatel zatím částečně problém vyřešil (odstranil reklamu). Nicméně i tak především prohlížeče google chrome stále hlásí nebezpečnou stránku (ale není). V tomto případě použijte následující postup. Nastavení > Historie > Vymazat všechny údaje o prohlížení > Vyprázdnit mezipaměť. Nicméně ani toto úplně nepomůže, neboť u mě to na jednom PC funguje, nicméně na druhém PC ne.
Komu to dělat nebude, tak ho můžu potěšit novým grafickým vzhledem www stránek :)

S radostí Vám oznamuji, že web je plně funkční a v novém kabátě! A pro ty opatrnější, skutečně žádný malware na stránkách není. To je pouze problém společnosti Google (nic proti nim, ale jsou to šmejdi). Moc mě nepotěšil ani webzdarma.cz, neboť zprovoznění stránek bylo tak nějak pouze na mě...Díky za každou připomínku k novému webu...Hezký večer přeji všem :)

Za Martina a mě přeji pokud možno šťastnou a bezproblémovou cestu :)

Teď mám dotaz na ostatní znalé provozu. Prosím Vás, jak je to s rychlostmi při posunu? Při pohledu do předpisu D2 je stanovena rychlost posunu na max. 40 km/h, sunutí 30 km/h atd. Nicméně Midrafon mě upozornil, že to není až tak jednoduché a jsou tam určité omezení, při kterých je rychlost 30 km/h. Mohl by mi někdo prosím, osvětlit v jakých případech je to jinak, případně mě navést na ten daný předpis, který to upravuje? Díky :)

Back
Nahoře