Aktivity AD

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alda
  • Datum začátku Datum začátku
Spacir: O těch předpis vím, sám píšu, že v předpise D2 je to stanoveno tak jak jsem psal. Šlo mi o to, zda to ještě nějaký předpis neupravuje :)
lukas: Díky, tak snad to ještě někdo potvrdí nebo vyvrátí...

Jinak je na webu ke stažení poslední část aktivity R 702 Šohaj, tentokráte z Prahy hl. n. až za Bílinu. Stáhnout tu můžete jako vždy zde.

Dobrej den tahle souprava sa neda stiahnut nevi nekdo odkut sa da stiahnut tahle souprava PKP ED 72 016 a 018 dekuji

Dekuji len mi vihadzuje chybu cd_muv69 od pinku stiahol som si ju a furt mi to vihadzuje a chcem hrat aktivitu EC 111 Praha / EC 231 Detvan muzes mi nejako poradit

Zdravím. Stáhnul jsem si aktivitu od AD Os 4201 a ráno když odjíždím ještě za tmy, tak mám v kabině úplnou tmu a nic nevidím. Nevíte někdo, jak se tam dá rožnout? Díky.

talik napsal:
Zdravím. Stáhnul jsem si aktivitu od AD Os 4201 a ráno když odjíždím ještě za tmy, tak mám v kabině úplnou tmu a nic nevidím. Nevíte někdo, jak se tam dá rožnout? Díky.

Ctrl+L

Francek napsal:
talik napsal:

Ctrl+L
Díky, ale to se mi rozsvítily jen některé přístroje. Já tam třeba vubec nevidím dynamickou brzdu, vlakovou brzdu a lokomotivní brzdu. Nešlo by to nějak udělat, abych je taky viděl?

Ne, tohle uživatelsky udělat nejde - je to věc toho, jak se k tomu postaví autor dané kabiny - buď udělá noční verzi kabiny tak, aby se dalo jezdit i za šera s jakštakš odpovídající noční verzí cabu a nebo to udělají totál black (pravda - na total černém cabu se toho nedá moc pokazit, když animace vidět nejsou).

Uživatelsky myšleno, že laik si to sám neudělá - ten, kdo má zkušenosti s cabem nebo alespoň s prací s texturami si z denní verze klidně může předělat verzi noční dle své potřeby.

Back
Nahoře