Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Jinak já ČD fandím, protože jinak bych se vlakem nikam nesvezl.
Zbyněk Šemora napsal:jednodušší je vše zrušit a místo kolejí nadělat cyklostezky, jak je současně u nás v módě. Naší předkové se musí obracet v hrobě.
Jediné správné a rozumné řešení. Tohle byl paskvil už od zrodu v něčí hlavě, u osoby, která viděla vlaky jenom na obrázku a na tom obrázku, měla lokomotiva za sebou ještě takový ten vagónek z uhlím.1Jimmy1 napsal:
Pawlik napsal:Proč ne? Zrovna tak můžu říct, že kdo se prokáže studentskou průkazkou nebo dřevěnou nohou dostane slevu.
Já ČD nefandím, je to moloch, který žije z našich daní a kde si neschopné vedení rozdává astronomické odměny.
Dráha přežije i bez ČD!
zbynda napsal:17 a 18 dubna pojede na SC 513/506 v rámci zkušebních jízd Railjet !
Já jsem nic nikam nedovedl, jsem slušný člověk a neprohýřil jsem ty statisíce, o kterých každý ministr financí mluví jako o mém dluhu.Vrbam napsal:Pawlik:
Když jsme si tu černou díru nechali dojít tak daleko a pustili ji ze řetězu, tak si za to můžeme sami.
Jezdil jsem žlutým do plzně 2 roky. Takže stručně - dodržování max. rychlosti 100 snad ani jednou, vždycky to jelo 110 km/h, zpětná zrcátka neexistují, x případů kdy vytlačovali ostatní auta. Vykecávání do telefonu bez hansfree, lelkování a koukání okolo atd atd. Z jedné cesty závěry dělat nejdou.
Mě by spíše zajímalo jak si vede Jančura, ale ten ty svoje čísla tají.
1Jimmy1 napsal:zbynda napsal:17 a 18 dubna pojede na SC 513/506 v rámci zkušebních jízd Railjet !
A prodej místenek do těchto spojů od 18.března![]()
Pawlik napsal:Nicméně i přesto, co píšeš, si myslím, že jsi proti soukromým dopravcům obecně trochu zaujatý a neškodila by trocha objektivity.