Downloady na demmsts.eu

Onedlho bude na našom webe k dispozícii release balíka EC vozňov MÁV obsahujúci vozne Apmz,Bpmz,Bcmz,Dms,WLABmz a WRrmz, naladil som to na 30 cm a použil wag-y z trainsetu BP.Autorom je Dem,tu je ukážka:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr8765_mavECpack.jpg

Obsahom predvianočnej aktualizácie je skin ZSSK 754 003-2 od Hekla a kabína na monštrum ČME 5, ktorú zložil Nebulus so mňou za pomoci materiálov z kabíny 742 od Jirku Poláka.

Krásne a veselé Vianoce, šťastný Nový rok 2008, veľa pracovných a osobných úspechov všetkým užívateľom želajú moderátori stránky duuso.demmsts.sk.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr8951_pf.jpg

Duuso:Pěkná fotka.Není to sněžení nějaké více husté než je u Blackwolfa?Speciální výroba nebo se mýlím?
PS:Nevim jak vy,ale já se na MSTSťácké Vánoce těšim jak malý kluk.Vypadá to na velmi pěkné dárečky.Jenom já asi budu pozadu,ale snad to stihnu přes víkend dodělat.

klimi napsal:
Duuso:Pěkná fotka.Není to sněžení nějaké více husté než je u Blackwolfa?Speciální výroba nebo se mýlím?

Nejspíš to bude Podzim - snežení, to je pořádná vánice.

Screen je zo ŽSR130 z úseku Šaľa-Trnovec nad Váhom, sneženie je použité od maďarských kolegov ktorí to vytvorili, je to oproti iným verziám trocha odlišnejšie.
Ad ferromaster:Díky za chválu kabíny, viac práce myslím odviedol Nebulus, rozumieš po slovensky?

Měl bych malý dotaz. též jsem si stáhnul toto sněžení ale nevím kam ho ve hře umístit mohl by mi někdo poradit?
Děkuji mnohokrát

Dobrý den,mam takový problem s cabem na Chme-5.Když jedu za verzi rv tak je cab otočený.Nevíte čím to je??Případně jak to opravit?Díky...

Ad J.Glogovský:To sneženie si skopíruj do adresára trate/envfiles/textures.
Ad Petan K.:To je naša chyba, zabudli sme vytvoriť cvf pre otočenú verziu, doplní sa to.

Petan K. napsal:
Dobrý den,mam takový problem s cabem na Chme-5.Když jedu za verzi rv tak je cab otočený.Nevíte čím to je??Případně jak to opravit?Díky...
Pre eng rv nie je spravená kabína. A pre jazdu zo zadného stanovišťa vzad je použitý ten istý pult, akurát s pohľadom cez krátku kapotu.

duuso napsal:
Obsahom dnešnej predvianočnej aktualizácie je osobný vozeň zssk_BDtmee_2 so služobným oddielom, autorom je Hekl...

Dočítal som sa na stránkach ŽSSK, že vozne Bdtmee boli rekonštruované vytvorením složobného oddielu. Po rekonštrukcii dostali nové označenie Bdgtmee.
Podľa mňa aj označenie tohto skinu by malo byť Bdgtmee, keď teda má služobný oddiel.

Nepasujem sa na odborníka na označovanie vozňov, ale zo školy si niečo pamätám, že veľké D by malo znamenať služobný oddiel. No budem rád, ak mi to niekto ozrejmní.

Tak som niečo našiel:
http://www.vagonweb.cz/popisy/ZSSK_osobni_vozy.php
Takže:
g vůz s oddílem pro vlakovou četu
D zavazadlový vůz

Naposled editoval moderátor:
Kebarko: Však v TBP je ešte pravek - ZSSK Bymee. No kde sme ? :lol: Tam pripomienkuj. :lol: :lol:

Je to uz dost nechutne ked vsetko konci narazkami na TBP alebo BP, alebo na Semoru, alebo na vsetko. Pomali neexistuje na fore vlakno kde by som sa nedocital nieco o TBP a BP a o Semorovi. Pokial mate nejake narazky a pripomienky tak preco to nepisete len do toho vlakna kam to patry???? Meno Semora a TBP a BP sa uz pomali stava kvoli neustalim pripomienkam po celom fore spamom. Ze Robo :!: :!:

Back
Nahoře