Aby sme sa teda porozumeli, stiahli sme z webu veci, ktoré boli našimi prvotinami, boli to veci nekvalitné a zbytočne brali miesto na servri a podľa môjho uváženia by som sa hanbil keby v súčasnej dobe nejaký aktivitár dal do aktivity niektorú z tých mojich prvotín, doba ide dopredu, robia sa omnoho kvalitnejšie veci, napríklad tie Shimmnsy: Ten skin AIC na starý model pôjde z webu dole, lebo som vytvoril balík 4 variant a tie pôjdu "hore" teda na web, takže toto ako príklad.Minule mi písal jeden človek vraj prečo som stiahol zssk_Faccs, spýtal som sa ho či dobre vidí, ja by som to už ani neotvoril, je x vozov a mašín na ktoré som získal fotky a bolo by treba ich naskinovať, fotiek mám už asi 5 GB ale keď som hodil ponuku do fóra tak každý dal ruky preč, niektorí sa vyhovorili že to je krivé, tmavé, niektorí aj fotky zobrali a už sa nikdy neozvali a česť tým ľuďom, ktorí sa toho chopili, napr. Hekl alebo Robo.Takže tu je ten problém, spravím jeden nový zoznam fotiek a vyhodím ho sem, dúfam že počet aktívnych členov hádam stúpne. :salut: Ak nie tak som sa mýlil...