Downloady na demmsts.eu

passion napsal:
AirVolk napsal:
Vsetko co podla nas uz nemalo co hladat na webe. :D :D

Len škoda, že aktivitári, tie podľa vás nepotrebné veci, používajú vo svojich aktivitách. A my chudáci to nemáme z čoho sosnúť. :lol:

Ked nieco nevies zohnat tak oznam do fora vlakno burza a napis co potrebujes. Urcite sa niekto najde kto ti to posle :)

Naposled editoval moderátor:
S tými 263 sa určite niečo spraví, na ŽSR 130 je to frekventovaná rada ale tie staré nekvalitné veci už na webe bohužiaľ nečakajte, musíme dávať priestor kvalitnej robote.

AirVolk napsal:
Ked nieco nevies zohnat tak oznam do fora vlakno burza a napis co potrebujes. Urcite sa niekto najde kto ti to posle :)
Keď tu sa človek niekedy bojí už niečo aj spýtať... :lol:

Kapacita servra este dovoluje,ale jednoducho budem sa opakovat, ja ako autor sa uz nestotoznujem s tymi vecami a jednoducho ich na webe mat nechcem. Tym sa uvolni priestor pre dalsie dobre veci aj inych autorov. A nebudeme to uz dalej rozoberat. Tie veci su uz minulost. Dohodneme sa s Duusom co bude s 263 kami a potom uvidime.

Aby sme sa teda porozumeli, stiahli sme z webu veci, ktoré boli našimi prvotinami, boli to veci nekvalitné a zbytočne brali miesto na servri a podľa môjho uváženia by som sa hanbil keby v súčasnej dobe nejaký aktivitár dal do aktivity niektorú z tých mojich prvotín, doba ide dopredu, robia sa omnoho kvalitnejšie veci, napríklad tie Shimmnsy: Ten skin AIC na starý model pôjde z webu dole, lebo som vytvoril balík 4 variant a tie pôjdu "hore" teda na web, takže toto ako príklad.Minule mi písal jeden človek vraj prečo som stiahol zssk_Faccs, spýtal som sa ho či dobre vidí, ja by som to už ani neotvoril, je x vozov a mašín na ktoré som získal fotky a bolo by treba ich naskinovať, fotiek mám už asi 5 GB ale keď som hodil ponuku do fóra tak každý dal ruky preč, niektorí sa vyhovorili že to je krivé, tmavé, niektorí aj fotky zobrali a už sa nikdy neozvali a česť tým ľuďom, ktorí sa toho chopili, napr. Hekl alebo Robo.Takže tu je ten problém, spravím jeden nový zoznam fotiek a vyhodím ho sem, dúfam že počet aktívnych členov hádam stúpne. :salut: Ak nie tak som sa mýlil...

Niektoré prvotiny vyzerali dobre,niektoré mi tam teda chýbajú,ale je to vaše rozhodnutie :wink:
Síce nie som žiadny skúsený skinár ale ak by sa v zozname našla nejaká 362 alebo 350,hlavne 350,tak možno,žeby som skúsil prispieť do košíka dobrôt
Ale ja sa najprv musím naučiť poriadne skinovať i keď to že máš fotky znie veľmi lákavo :wink:

Ak budem mať čas tak večer hodím do vlákna ten zoznam fotiek.Budú tam aj tie ktoré už niekto odomňa bral /oni vedia o koho sa jedná/ takže v prípade žeby ten dotyčný mal ten skin hotový tak nech ma kontaktuje a tie fotky stiahnem.

350.012 a 362.011 mi hneď vbili do očí...Ale neviem no,moje "kvality" :lol: 012tka má inak pekný čierny cab :wink:

Beres , alebo nie? Nejake polemizovanie je tu totalne neosozne. Vyjadri sa , lebo 350 012 mam foto aj ja. Tak ked to chces robit tak pis.(Potom sa do toho nebudem pustat ja.) Ked nie tak nepolemizuj. Duuso pisal vazny zaujem :!: :!:

Nie,asi to nechám na skúsenejších,lebo mne by to dlho trvalo...No už som ticho

Seznam modelů dosažitelný na webu duuso.demmsts.sk jsem přesunul do Burzy, je tam i seznam od Vrbama.

Miran napsal:
Seznam modelů dosažitelný na webu duuso.demmsts.sk jsem přesunul do Burzy, je tam i seznam od Vrbama.

Akých modelov ? Celý čas je tu reč o fotodokumentácii.

Inak U-x si vyčiarknite, o ten je postarané. Ekvivalent k Vtp je už dávno hotový (ale neverejný) a k Es som sa ešte nedostal, ale bude aj ten.

Velice se omlouvám za přehlédnutí, dělal jsem to narychlo než jsem odcházel za prací. Ten seznam asi už nechám tam kde je tedy v burze. Téma je přejmenováno.

duuso:

Zdravím, neviete ako by sa dalo na el. rušni rady 240 upraviť zrýchlovanie? :study: Lebo na 10 odbočkách mi to šlape vyše 120 km/h a na 2 odbočke udržím s hociakým vlakom 100-vku. Ďakujem

Neni špatná otázka, ale treba brať na zreteľ aj možnosti simulátora, hádam by toto mohol najlepšie ozrejmiť Dráčik, ten laminy zvykne osedlávať.

duuso napsal:
Neni špatná otázka, ale treba brať na zreteľ aj možnosti simulátora, hádam by toto mohol najlepšie ozrejmiť Dráčik, ten laminy zvykne osedlávať.
Dráčik už připomínkoval ladění 230/240 v době, kdy jsem předělával cab od Jirky Poláka. Tehdy se ladil i eng. Tuším, že to byla CD 240.044 jako vzorová.

Za zmínku by stálo i to, jaký eng té 240 se takhle chová, jak popisuje petko742.

Martens: Doteraz neviem, kde ten eng je. Ten mi sedel. Ale treba si uvedomiť, že MSTS nikdy nebude mať charakteristiky ako skutočné mašinky.

Back
Nahoře