Downloady na demmsts.eu

Dnes som aktualizoval databázu odkazov na našom webe, nefunkčné som zmazal, pridal som nové odkazy na české, slovenské a zahraničné weby, tak keď by ste niečo hľadali môžte aj cez nás:
http://duuso.demmsts.sk/odkazy.htm

Hoop, na Teba a Tvoj projekt som celkom zabudol, pritom som si dával záležať najmä na českých a slovenských weboch, nevadí, napravím.
Ospravedlňujem sa, nehľadaj za tým nič zlé.

Odo dneska neodpovedám na maily typu " ako mám nainštalovať Heklove repainty? Pýta to po mne heslo." Každý takýto mail okamžite označím ako spam a užívateľ bude hneď blokovaný ako nežiaduci. Zvyknite si nato, že je vašou povinnosťou všetky pokyny pri inštalácii dodržať. Keď si kúpite dajme tomu kosačku, tiež nepíšete hneď výrobcovi ako to zložiť keď tam na to máte manuál....!!!!!!!

to Duuso:...pritom som si dával záležať najmä na českých a slovenských weboch ...

chybí i některé další, ale co už. Hlavně že o mě ví na Kypru, v Norsku i v Kolumbii.;)

No takto: Keďže aj ja som len človek a človek nie je tvor neomylný tak ak niekto postrehne, že v našej odkazovej databáze chýba nejaký dôležitý link na niektorý z českých, slovenských alebo zahraničných webov, kľudne mi to pošlite do mailu alebo do sz a zaradím to, nie je problém.
Ad Howky: My sme hovorili o novom cabe 240.

Lubomir napsal:
to Duuso:...pritom som si dával záležať najmä na českých a slovenských weboch ...

chybí i některé další, ale co už. Hlavně že o mě ví na Kypru, v Norsku i v Kolumbii.;)

To mám teraz aj ja rozposielať každému kto má web stránku o msts mail, že prečo ma nemá v odkazoch? Nemá tak nemá. Všetko to čo duuso považoval za potrebné a dôležité tam je. Ale pokiaľ silou mocou niekto kto tam nefiguruje tam figurovať chce, napíšte a doplníme..nechceme vám predsa spôsobiť traumu....:):)

Omlouvám se pánům Demovi a Duusovi za způsobené problémy, rozhodně se nemíním někam vnucovat. Původní záměr byl doplnit databázi webů, netušil jsem, že jde jen o vybrané weby. Děkuji.

Lubomir napsal:
Omlouvám se pánům Demovi a Duusovi za způsobené problémy, rozhodně se nemíním někam vnucovat. Původní záměr byl doplnit databázi webů, netušil jsem, že jde jen o vybrané weby. Děkuji.

To sa dá aj mailom, alebo Pm. Spôsob akým si to spravil a to že si tam dopísal ešte aj tie krajiny o niečom svedčí (možno).....ale nechajme to tak. Nebol zámer ťa nejak atakovať, len sa mi to tak podarilo.

Keď chcete doplniť databázu tak pánovi Demovi a Duusovi na mail, alebo na pm môžte poslať linkov koľko len chcete.. (samozrejme nech to má nejakú úroveň...)

Ad Lubomír: Dem to nemyslel ako urážku alebo niečo podobné, už mám v compe nahodený texťák s ďalšími odkazmi kde figuruje aj ten na Tvoj web, tak v pohode, určite mi zopár stránok ušlo z mysle ale práca do MSTS, moderovanie webu nie je mojím životným úkolom, to len tak na okraj aby ste si nemysleli že to je pre mňa otázka života a smrti. :cool: Proste človek má nárok aj na zabúdanie a omyly.Kto má na to IQ tak to pochopí, kto nie bohužiaľ.

duuso napsal:
No takto: Keďže aj ja som len človek a človek nie je tvor neomylný tak ak niekto postrehne, že v našej odkazovej databáze chýba nejaký dôležitý link na niektorý z českých, slovenských alebo zahraničných webov, kľudne mi to pošlite do mailu alebo do sz a zaradím to, nie je problém.
Ad Howky: My sme hovorili o novom cabe 240.

Aha tak to se omlouvám.Toho jsem si nevšiml.

Vážne zvažujem ukončenie činnosti nášho webu. Platíme za to aby ste Vy mohli zadarmo sťahovať a nejaký závistlivý debil nám stále infikuje stránku škodlivým kódom. Ako toto nemá obdobu..Takže možno žiaden Ampeer, Bmpeer a Res ani Bh ani nič nebude. Ja sa nebudem nervačiť a platiť za to aby niekto iný potom hackoval.

dem napsal:
Vážne zvažujem ukončenie činnosti nášho webu. Platíme za to aby ste Vy mohli zadarmo sťahovať a nejaký závistlivý debil nám stále infikuje stránku škodlivým kódom. Ako toto nemá obdobu..Takže možno žiaden Ampeer, Bmpeer a Res ani Bh ani nič nebude. Ja sa nebudem nervačiť a platiť za to aby niekto iný potom hackoval.

Ono to bude najkôr nedostatočne zabezpečeným webom a hlavne nedostatočne zabezpečenou komunikáciou. Už sa tu o tom písalo. Niekto z vás, ktorí na ten web prispevate má v Total Commanderi ( alebo inom FTP klientovi ) uložené heslo, aby ho nemusel zakaždým vyťukávať a to je práve jedna zo slabých stránok ... možností je samozrejme viac.

Ahoj.
Nejste v tom sami, těch stránek MSTS je více. Např. od Vrbama, J. Polákovi kdysi někdo stránky totál odrovnal, Blackwolf měl kdysi taky podobný problém a Andrejlandrej strefa, pl, z jehož stránek stahuji spousty krásných polských modelů, taky hlásí napadení, asi si nějaký... vzal do hlavy, že bude napadat stránky autorů prezentujících se v MSTS. To ale nemá s uživateli nic společného a pokud ukončíš činnost stránek, tak to jen nahraješ vodu na mlýn těm co o to stojí a stránky napadají a odse... to klasický uživatel, nebo tvůrci aktivit, poněvač skin, či model, který není na donwloadu, je prakticky pro veřejnou prezentaci aktivit mrtvý.
Dan

Mluvil jsem s bratrancem, který se v počítačích profesionálně pohybuje a doporučil mi zakázat automaticlé otvírání PDF souborů v prohlížeči. Takto se právě často infikují počítače, kdy kliknete na nějaké stránky a automaticky se otevře nastražený pdf soubor s virem, který Vám vykrade přístupová hesla, atd.
Nastavení je takové:
Možnosti internetu - Programy - Spravovat doplňky - Adobe PDF.. zakázat.
Po té se na kliknutí pdf soubor na webu rovnou neotevře ale nabídne klasickým způsobem (stáhnout, spustit)
9984ce224a2d273e4ea832e29047b2be.jpg

Naposled editoval moderátor:
ANo Švagor mi potvrdil tento script, ale u mna je PC čistý. Mam ho dost dobre zabezpeceny. No nevadí. Mám zmenené heslo a hotovo. Ale dlho to tolerovať nebudem. Už mám na stole IP adresy používatelov kto sa všetko pripojil na server. Surovo ich zakažem a hotovo.

Týmto prosím aj moderátorov o spoluprácu pri identifikovaní IP adries. Som naozaj zvedavý či sa najde zhodná s nejakým užívatelom,.

Prosím mrkněte se na eng mašiny zssk_110040. Simulátor mi u toho píše, že eng nemůže přečíst (řádek 25). Ale Conbuilder nic nehlásil. Děkuju vám.

Back
Nahoře