Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Na cab 240 sa ešte načakáš...airsoftak25 napsal:skoda ze este nevysiel ten cab pre 240-kyale inac uzastana praca
Lubomir napsal:to Duuso:...pritom som si dával záležať najmä na českých a slovenských weboch ...
chybí i některé další, ale co už. Hlavně že o mě ví na Kypru, v Norsku i v Kolumbii.![]()
Lubomir napsal:Omlouvám se pánům Demovi a Duusovi za způsobené problémy, rozhodně se nemíním někam vnucovat. Původní záměr byl doplnit databázi webů, netušil jsem, že jde jen o vybrané weby. Děkuji.
duuso napsal:No takto: Keďže aj ja som len človek a človek nie je tvor neomylný tak ak niekto postrehne, že v našej odkazovej databáze chýba nejaký dôležitý link na niektorý z českých, slovenských alebo zahraničných webov, kľudne mi to pošlite do mailu alebo do sz a zaradím to, nie je problém.
Ad Howky: My sme hovorili o novom cabe 240.
dem napsal:Vážne zvažujem ukončenie činnosti nášho webu. Platíme za to aby ste Vy mohli zadarmo sťahovať a nejaký závistlivý debil nám stále infikuje stránku škodlivým kódom. Ako toto nemá obdobu..Takže možno žiaden Ampeer, Bmpeer a Res ani Bh ani nič nebude. Ja sa nebudem nervačiť a platiť za to aby niekto iný potom hackoval.