Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Edie napsal:Zdravím pánové, potřeboval bych poradit s výběrem televize. Do oka mi padly tyto kousky. Samsung UE32F6200, Samsung UE32F6400. Co na ně říkáte?
Tak o tom bych už uvažovalEdie napsal:Toho dražšího jsem našel za 11 990, což je příjemná cena o proti těch 15 tisícům.
zbynda napsal:Abych řekl pravdu, tak televizi opravdu jenom od Samsunga. A jak tak koukám na ty dva typy tak nevidím v té dražší žádnou výhodou. Až na to, že to umí 3D zobrazení. Připlácet za to ale 3 tácy se mi zdá zbytečné. Navíc má větší spotřebu.
Zbyněk Šemora napsal:Dnes ráno mi Eset zahlásil, že jsou nové aktualizace Windows, tak to proklikám na Microsoft update, zvolím například expresní instalaci a začne vyhledávání nových aktualizací a tak to trvá desítky minut a třeba celý den, pokud to nestornuji. Něco podobného jsem zažil před měsícem doma. Pak se to později aktualizovalo samo. Že by výstraha před koncem podpory WinXP ?
Celý ESET je postavený na hlavu, aby program 4x denne lovil a sťahoval vírusové definície, to je už paranoja, takisto tzv. "starostlivosť" o aktualizácie Windows, to je tiež choré, vlastne chorý je pomaly už celý svet digitalizácie.mirsam napsal:... Ten istý problém tu mám aj ja. Už ma začína hnevať celý ESET....Len to ťahá a ťahá jak chudobnému keď postavia sud piva na stôl. Zruším to chvíľku to ide v pohode a zas začne vyhľadávať....Ale môže byť,že to je nejaké upozornenie pre XP-čkárov ...
A co Win98?Zbyněk Šemora napsal:Sedmičky to zvládly dobře, Visty hledaly hodně dlouho a poslední PC s XP také chtěl trpělivost.