7. setkání příznivců MSTS Praha 2011

Partyzán, to byl rychlík do Bratislavy a nevozil jej panťák ? Tenkrát jsem si také říkal, jestli jsem neměl raději jít do Valtic. Však tam skončili všichni z naší třídy, které Huťa ve druháku z elektrotechniky vyrazil. Když jim u tabule maloval tu pětku, tak vždy říkal. "jsou tak nádherné učební obory, kde by jste byli dobří, ale tady jen zabíráte místo chytřejším". Nejvíc mne dorazilo, když jsem opravdu silou vůle odmaturoval a nastoupil v Praze jako kanditát strojvedoucího do zácviku, tak ten samý kandidát byl elektrikář z dílny, který se jen vyučil. Takže jsem v klidu mohl udělat ty Valtice a měl bych ty samé možnosti. Protože ta železniční průmka jiný význam neměla. Buď fíra nebo jít dál na vysokou. Jo kdybych dělal ekonomickou průmku, to by bylo jiné kafe. Teď se denně hrabu v dokladech a účetnictví :D
Ale je možné, kdybch nedělal průmku, nenapadlo by mě jít pracovat do Prahy a Bůh ví kde bych skončil. Neměl bych pak možná takový přehled a nikdy bych neměl motivaci stavět trať v MSTS z domova do Prahy.
A také si myslím, že je správné po škole si nechat od mámy napéct buchty a jít do světa na zkušenou a sám se postavit na vlastní nohy. Jinak by člověk zůstal maminčin mazánek :D Však jsem denně poslouchal. Jen počkej až budeš sám vydělávat, to už na mašinky mít peníze nebudeš. První rok jsem opravdu živořil s 15 stovkama hrubého, ale jak jsem se dostal na mašinu a začaly přesčasy, svátky, neděle, měl jsem větší výplatu než rodiče dohromady.

JJ Partizán byl panťák, a vlasně všichni co jsme se vyučily pro Brno,tak jsme šli jezdit,tim pádem auto 5 m vojna,a my byli jedinej ročník bez maturity,před náma byly pětiročáci a po nás čtyřročáci.Ja byl jedinej, kdo po skončení parní trakce odešel z dráhy pryč do elektrárny,ale to je už jíná historie.:D:D:D

Kluci vemte všechno, ať mohu natáčet. Ještě otevřít ty dvířka u kamery na DVD. Nemáte někdo hodinářské načíní, ten křiž. šroubek je fakt malej.

alcapone napsal:
Kluci vemte všechno, ať mohu natáčet. Ještě otevřít ty dvířka u kamery na DVD. Nemáte někdo hodinářské načíní, ten křiž. šroubek je fakt malej.

S malým šroubkem bychom si snad měli u kolejiště poradit. Kdyžtak jak řiká Zbyňěk, kladivo máme taky:).

Všichni co jste chtěli ubytování, tak platí? Poslední šance na ubytování. Hlavně pro Cichlidu: Jestli nepotvrdíš ubytovnu do zítřejšího poledne, hledáš si přespání jinde (Je nutné zaplatit lůžka už v pátek,ale kdo mi potvrdil účast tak postačí když zaplatí v sobotu v Podbabě , ale Cichlida je stále nezávazně).
Důvod: Na Klamovce se jim nechce čekat až do osmi večer na zaplacení (leda že by dodateččný nocležník ještě doběhl zaplatit na Klamovku v době sleziny).

Do osmi? To to letos pěkně zkrátíme, ale zbyde aspoň čas na posezení na Klamovce. Chtělo by to nějakýho pražáka, kterej by tam zaběhl, nebo rozbij opatrně prasátko vyber 3000,- a zaplať to za nás, mi ti to pak vrátíme a zase opatrně prasátko opravíš. :D

Takhle jsem to dostal. Slezina bude samozřejmě do devíti. Program bude volný, co si kdo bude chtít odprezentovat, to si odprezentuje. Ode mě očekávejte těžkou aktivitu- kdo si bude chtít zajet ?
Z účastníků se omuvili Honza Ungrman, Pepa z Nuslí a Marek Peterek. Nedá se nic dělat, s Vámi se uvidíme příští rok.
Předpokládaná cena 320 korun za ubytovnu na osobu se MOŽNÁ podaří snížit - zkusíme vyjednat slevu.
Jak to bude na slezině vypadat?
Můj příchod bude do deseti hodin i s proviantem, přibližně ve dvanáct odchod na oběd (Žádám všechny účastníky aby dorazili do stanice techniků a ne rovnou do hospody z cesty!) . Po obědě zahájení sleziny , vlastní program, večeře , volná zábava a cesta na .
V Neděli začátek od devíti ráno, vlastní program sleziny, ve dvanáct cesta na oběd , vlastní program sleziny, rozloučení a cesta domů.

Naposled editoval moderátor:
Pánové, kdo jede se mnou na IC 580 Hutník, ZMĚNA!!! Ve voze č.363 je téměř každé místo rezervované. Zhruba půlka velkoprostorového oddílu. Takže měníme na vůz č.364, tj.3.vůz za lokomotivou. Jinak co se týče rezervací, je tam fakt červená všude, třeba ve voze 366 jsou všechny kupéčka rezervované a ve voze 365 jsou volná jen 2. Velkoprostorový oddíl je skoro celý rezervovaný taky ve 2 vozech. No, bude to děs. Netěším se na tu cestu moc...

Kuva hoši a te problém si udělat rezervaci.
Ten oběd bych odložil o hodinu. Pokud si pamatuji, tak minule snad sleva byla za nocleh. Tak bude plnej pokoj, tak snad nam daj slevu, už jenom ze stálosti. No bylo by vhodné zavolat na Klamovku pro rezervaci velkého stolu. Ať nejsme roztrkani po lokále.

Výborně Václave a moc děkujem, zbytek dořešíme na místě. Pro mé sudičky, jedu až 638 takže v Práglu 10:40!!!

Kolegové měl bych jeden malý dotaz. V kolik plánujete v sobotu návrat z oběda. Chci se stavit brzo odpoledne, tak abych nečučel 2 hodiny do zdi. Respektive jdete všichni do restaurace, nebo zůstane někdo na stráži na stanici. :)

Na stanici je vrátný celý den, takže před barákem nezůstaneš. A hospoda se jmenuje U Topolů a je hned naproti zastávce tram Zelená (jedna před konečnou Podbaba).

O tom vrátným vím, minule jsem taky přijel nějak blbě v době oběda a tak jenom nechci zopakovat stejnou chybu. Ale dík za info na tu hospodu. Plánuji příjezd kolem půl druhé, tak uvidíme.

Tax práve sedí u Pikka a tým můžeme považovať tohtoročnú slezinu za zahájenú :D:cool:

Naposled editoval moderátor:
No lidi, mě v půl druhé v noci čeká šestikilometrový pochod do Havířova, potom autobusem do Ostravy, IC 544 do Prahy, EC 176 do Ústí nad Labem, tam něco nafotit a natočit, potom zpátky do Prahy, i tam něco nafotit a teprve pak se možná ukážu na slezině, jestli do té doby neodpadnu:D

Back
Nahoře