F
FrantaVopička
Host
Chudák Tax...poison napsal:Poslední cestovatelé jsou v tuto chvíli zřejmě jen Tax a Pepin alias Deterio v EC 175.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chudák Tax...poison napsal:Poslední cestovatelé jsou v tuto chvíli zřejmě jen Tax a Pepin alias Deterio v EC 175.![]()
Michal napsal:Chudák Tax...poison napsal:Poslední cestovatelé jsou v tuto chvíli zřejmě jen Tax a Pepin alias Deterio v EC 175.![]()
![]()
Projev té jeho znechucenosti jistě slyšel i pan strojvedoucí v 350tce a až do kolína si musel říkat kdo to tam tak nelidsky řveTax napsal:....Pepin D. Postřižinský bol znechutený, že v skopčáckom dobytčáku nebolo voľného miesta pri zásuvkách a v kupé zas zásuvky nefungovali, takže noťas sa mu vybil ešte skôr, než sme prišli do Kolína.
Viem, ale ten synek sa aktívne nevenuje ( na rozdiel od otecka ... ) MSTS, skôr bol ako hosťMichal napsal:Tax: Byl tam ještě jeden tatík se synem. Nechť se kdyžtak přihlásí sami.![]()
Nooooo, tak to by bylo něco. Například v aktivitě Ranní šichta OKD, fíra staví před stůj v Dětmarovicích, za stůj je právě stahovačka, takže pokud by hráč najel až ke klacku, už by se s 35 vozy loženými uhlím těžko rozjel.poison napsal:............a už si vymyslel další chujovinu, kterou je funkční stahovačka.![]()
Loni jsem se dozvěděl, že jsi tam byl až z fotek, letos mi řekli, že jsi byl také přítomen, ale už odešel a tak jsem chtěl s Tebou hodit řeč. Škoda. Já vůbec nevím, který jsi a přitom jsme už tolikrát spolu komunikovali přes fórum. Sice tam bylo víc lidí, které jsem neznal, ale s těmi, co komunikujeme jsem se pozdravil doufám se všemi. Ale je pravda, než se člověk otrká a trochu se rozjede debata, najednou je večer a je čas jít domů. Jinak Sponkovi patří velké díky za VIP dopravu. Jinak bych to asi za ten den nezvládal a psa mi hlídají jen omezenou dobu.Tom Kanka napsal:.....
Zbyněk Šemora napsal:... než se člověk otrká a trochu se rozjede debata, najednou je večer a je čas jít domů ... psa mi hlídají jen omezenou dobu.
Dan J. napsal:Před návěstí stahovačky sjedu s výkonem na 0% a v místě stahovačky shodím smeták. Po návěsti, že mohu zvednout, tak nahodím smeták, počkám až mi naběhne proud a opět řadím mašinu do výkonu, je to tak správně?
Dan