Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

V Lichkově na bílou se dá šibovat jen směr Polsko a Lipka. Druhé zhlaví patří k těm, které na tohle nefunguje. Vyřešil jsem to tak, že jsem nasadil servis, který jen brnklul před stanicí, aby trvale shodil odjezdové návěstidlo na červenou, ale zůstat na trati nesmí, jinak by nešlo šibovat a dokonce jízda nebyla povolena dva oddíly zpět i když byly volné. Pak se dá odjezd šibováním projet dvakrát na TAB proti stůj a potřetí se už rozsvítí barva. Vyšlo mi to metodou pokus a omyl, ale funguje to 100%. Pokud udělám zhaslé návěstidlo, tak je problém, že do stanice vjíždím na volno. Mělo by to fungovat i v ostatních stanicích.radekedar napsal:....Chtěl jsem se ale zeptat, jestli by v Lichkově nešlo posunovat na bílou, myslím, že tato stanice by na to už měla být uzpůsobena.
....
Vojtik napsal:...pokud nepůjdu Mikyho uškrtit za jízdy na blok (jakmile člověk hrábne na brzdu, tak se na návěstidle objeví výstraha)...