Aktivity Miky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miky
  • Datum začátku Datum začátku
Pokud bude jó zájem, tak bych mohl udělat i manipulák zpátky z Náměšti do Střelic (mašina to pak ještě točí do Oslavan, které v MSTS postavené nejsou). Ovšem to zas budu z MSTS na prášky :D

V brzké době ještě nabídnu, co se nákladů týče, Nex 47313 v úseku Dřísy - Havlíčkův Brod, celkem pohodová, ale ne zcela nudná jízda s esem.

Jestli si říkáte, že je tu nějak ticho po pěšině... Tady možná, ale rozhodně ne u mě na počítači :)

Jakmile se k tomu dostanu, provedu snad už závěrečný test slibovaného Nexu. Kromě toho je v plném proudu tvorba ranních posil 4962 / 4947 / 4654 Brno - Tišnov - Hrušovany u Brna - Brno s kvatrem, to mě ovšem ještě bude zřejmě stát hodně trpělivosti, nervů, nehtů na rukách a nadávek vyřčených i nevyřčených. Bohužel začínám mít taky dost věcí do školy, tak uvidím, jak to všechno stihnu.

Zatím ale snad navnadím ranní momentkou z brněnského hlaváku mimo jiné s brejlovcem 754.012 (aktivita s kvatrem).

b3343ca9454ff5707df2e4ffd594d9a0.jpg

Naposled editoval moderátor:
Děkuji Ti za perfektně připravenou aktivitu. Připoměla mi léta 2008 - 09, kdy podobné aktivity tvořil Tomáš Chaloupka:D. Mám rád jízdu s nákladními vlaky a úplně nejvíce mám rád posun s vlaky Mn. Držím Ti palce, aby se Ti podařila aktivita druhý díl. Určitě bude také perfektní.

Po menší odmlce způsobené studijními a jinými povinnostmi se opět hlásím k životu. V brzké době, po závěrečném testu, vydám aktivitu s 810 na staré tišnovce, na kterou snad navnadím i přiloženým obrázkem. Kromě ní bych rád dorazil i již zmíněné ranní vlaky na S3 v podání 842, zápasím ovšem s tvrdohlavostí MSTS v Hrušovanech u Brna a vypadá to, že budu muset potupně zvolit nějaký kompromis... Nicméně se těšte :)

6dab3289c42d7d198d5976733f0a75e7.jpg

Naposled editoval moderátor:
Tak je to tady, jeden pár osobáků na tišnovce v režii krabičky je ke stažení tu: http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=24

Jako oddech jsem ještě udělal pohodovou jízdu s "trojčetem" (954+054+854) na Jihlavce, ke stažení bude po posledním testu, až se definitivně ověři, že aktivita funguje, jak má. Jinak stále zápasím s MSTS a přesvědčuju, aby vlaky jezdily, jak mají, co se týče ranních vlaků na S3 s kvatrem...

A mám tu další aktivitu, tentokrát osobák do nově postaveného Lichkova. Tím jsem dočasně vyčerpal tempo, které, v poslední době nabralo zveřejňování aktivit - ještě mám v záloze osobák z Brna do Letovic v dobách, kdy sem jezdívávaly laminátky, a konečně se hodlám vrhnout na druhý díl aktivity Nex 47313.

http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=27

Projel jsem si Os 20007 a mohu jen doporučit. Pohodový osobák.

Chtěl jsem se ale zeptat, jestli by v Lichkově nešlo posunovat na bílou, myslím, že tato stanice by na to už měla být uzpůsobena.

A druhá věc - Os 20007 bych raději uklidil na 3. SK, kde obrací na Os 20004. Na 1. SK totiž přijede Sp 1669 Kyšperk. (Toto však není pro aktivitu podstatná věc, jen taková drobnost ;)

Laminátka už je de facto hotová, čeká na poslední testy.

Hrušovany jsem zatím dal k ledu, třeba se mi s odstupem času povede něco vymyslet. Přinejhorším mám v záloze rozdělení na dvě aktivity.

K posunu na bílou - snažil jsem se to asi natřikrát udělat, ale stále mi tam skákalo 40 + volno. Tak jsem tam nakonec nechal radši posun proti stůj.

A k obsazení kolejí - vycházel jsem z tohohle: http://www.zelpage.cz/odjezdy-2011/lichkov.html. A kromě toho si hráč může aspoň na chvíli užít tu devadesátku bez brždění k návěstidlu :D

radekedar napsal:
....Chtěl jsem se ale zeptat, jestli by v Lichkově nešlo posunovat na bílou, myslím, že tato stanice by na to už měla být uzpůsobena.
....
V Lichkově na bílou se dá šibovat jen směr Polsko a Lipka. Druhé zhlaví patří k těm, které na tohle nefunguje. Vyřešil jsem to tak, že jsem nasadil servis, který jen brnklul před stanicí, aby trvale shodil odjezdové návěstidlo na červenou, ale zůstat na trati nesmí, jinak by nešlo šibovat a dokonce jízda nebyla povolena dva oddíly zpět i když byly volné. Pak se dá odjezd šibováním projet dvakrát na TAB proti stůj a potřetí se už rozsvítí barva. Vyšlo mi to metodou pokus a omyl, ale funguje to 100%. Pokud udělám zhaslé návěstidlo, tak je problém, že do stanice vjíždím na volno. Mělo by to fungovat i v ostatních stanicích.

Dobrý den, projel jsem si aktivitu Os 20007 a je to pohodový vlak :). I když nemám rád Os, tak se to dá jet. Ale aktivity m-82720 se to samozřejmě nemůže dosásáhnout :D.

Však jen si počkejte, už jsem se pustil do druhé části Nexu. Má to něco přes 4 hodiny a minimálně v úseku Tišnov - Brno bude o zábavu postaráno, jelikož je zrovna ranní špička... :)

Už se nemůžu druhé části aktivity Nex dočkat :D. První část byla moc hezká ;) a druhá část dle vás, co jste říkal, musí být také pěkná. Už aby to bylo :D.

Tak nenápadně se tohle vlákno stěhuje dolů, tož proč ho nehodit zase nahoru.

Do rukou se mi dostalo pokračování NExu z HavlBrodu do Děvínské Nové Vsi na finální test. Takže pokud vše dobře dopadne, tak v relativně dohledné době se můžete těšit na další jízdu s loko 363 v čele. Závisí to na dvou faktorech: pokud nepůjdu Mikyho uškrtit za jízdy na blok (jakmile člověk hrábne na brzdu, tak se na návěstidle objeví výstraha :)) a pokud se MSTS konečně umoudří a pustí v Kútech protijedoucí EC do stanice... v tomhle je bohužel strašně nevyzpytatelné :(

Vojtik napsal:
...pokud nepůjdu Mikyho uškrtit za jízdy na blok (jakmile člověk hrábne na brzdu, tak se na návěstidle objeví výstraha :))...

Hehe, za to já nemůžu, za to může ten, kdo to tak namaloval do GVD :D Ale tak co, aspoň u toho hráč neusne.

Aktuální stav je takový, že už jsem si myslel, že je aktivita hotová, ale objevily se jakési záhadné problémy s trafficem v Břeclavi a pár dalších drobností. Tak se mi to snad povede vyřešit v dohledné době...

Back
Nahoře