Aktivity Miky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miky
  • Datum začátku Datum začátku
Kdysi jsem četl, že jste začal tvořit aktivity protože vám chyběly osobaky v okolí brna. Měj bych pro vás 2 typy- 1 když jezdily osobaky kuty-žďár se soupravou 242(230)+6bdmtee. 2 když jezdily osobaky česká třebova-brno se soupravou 363+4bdmtee.

Otázkou je, komu by se chtělo jet Kúty - Žďár nad Sázavou s plecháčem, což obnáší celou cestu omlacovat klávesnici neustálým datlováním A a D... to by brzo přestalo bavit i mě, a to jsem docela cvok :-D

Každopádně ta šestivozovka se netváří zle... hlavně trefování do peronů, muselo se vytahovat mašinou až za tabulku, aby se to vůbec vešlo. Promyslíme, a třeba z toho něco vyjde ;-)

Já bych to jel a nemusí to být zrovna plechac, jezdily to i 263-ky či 560. Někdy v létě i posily ds na kola, ale to zase bylo o 1-2 bdmtee míň.

Nááádherná dvojaktivita Nex 47313. U ní si člověk oddechne. Miky, díky!!! A přeji Ti, aby i Tvá další tvorba měla tytéž kvality. Za to Ti přísluší kladný bod. Já ji měl dlouho připravenu a až dnes jsem se k ní dostal :D.

Mně se zase líbila perfektní posunovací aktivita Mn 82720. Takových mnoho není. Jen tak dál :-)

Tu jsem testoval v únoru a od té doby jí pravidelně jezdím. Je úplně úchvatná a spolu se zvolenou tratí jezdecky náročná :D. Bohužel je podobných aktivit jako šafránu.

Díky za pozitivní ohlasy, moc mě to těší. Teď se zase pustím do něčeho osobního, ale nějaké ty nápady na manipuláky taky jsou :)

Miky, díky za oba díly tvé aktivity. Více není, co bych dodal, prostě nemají chybu.

Naposled editoval moderátor:
Tak som si konečne prešiel manipulák na trati 240. Bolo to v poriadku, jediné pripomienky by som mal k absencii hlášok na reverzných bodoch pri posune so sólo mašinou ( zvyknem jazdiť bez TM ) a niekde som mal trošku problém stihnúť posun, keď som sa trošku flákal. Ale len tak ďalej.

No, i bez těch hlášek se sólo mašinou je v tom editoru víc, než přehláškováno... A myslím, že i v reálu si sólo mašinu ohlídá fíra sám a nikdo mu neříká, že už je za výměnou. Ovšem pravda, že v reálu neznají zákeřnost otočných bodů... :D

Ke stíhání posunu - snažil jsem se to nastavit tak, aby se nemuselo jezdit jako prase. Ovšem kdybych na druhou stranu všude nechal ještě víc času, nedojel bys do Náměšti ani do rána :)

Každopádně díky za kritiku, cením si toho.

A jak už avizoval Vojta, chystám na vás jízdu s EN57, ovšem nejdřív světlo světa uvidí už avizovaný rychlík z Prahy do Hradce, a to snad už dneska večer! :)

A slibovaný rychlík je tu. Jsou v něm záludnosti, které dokáže vyrobit pouze sám provoz... a doporučuji si nastudovat kilometrické polohy přejezdů, zejména na trati 020. Ať nedopadnete jako já při testu, kdy jsem si přejezdy popletl a přes ten, na ktrém bylo Op jsem prohučel 70 km/h :rolleyes:

Stahovat můžete kde jinde, než na MVR: http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=33

Miky, Tvá aktivita R 955 opět nezklamala. Je velmi pečlivě udělaná. Přesto bych měl dvě připomínky. Rozkaz č. 1 o pomalé jízdě by měl přebírat strojvedoucí už v Praze. Druhá připomínka je k rozkazu č 3, který přebírá strojvedoucí vysílačkou. Bylo by lepší, aby rozkaz č. 3 přebral strojvedoucí ve Velkém Oseku, když mu traťový dispečer hlásí výluku traťové signalizace v Choťovicích místo přebírání rádiem.

Aktivita jak jsem řekl je velmi pěkná a i já, milovník nákladních vlaků, jsem si ji s chutí zajel :).

Je pravda, že rozkaz 1 by fíra měl dostat již v Praze. Ale zastavuje i v Poděbradech, tak jej holt dostane tam... hlavně, že ten papír má :-)

A rozkaz 3 vidím jako v pořádku. Výpravčí stanice před nemůže přece vpustit vlak do další stanice na trati. To si musí zařídit výpravčí té stanice, kde je porucha. Tohle jsme právě řešili docela dlouho a k nějakému závěru jsme nedošli... tak je to vyřešené takhle.

Back
Nahoře