Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Ahoj, tak já fakt nevím, co s tím, normálně mi prostě aktualizace nejde nainstalovat. Teda jako ona se nainstaluje, to jo, ale nic se nepřidá, nic nového, pořád jen trať k aktualizaci 21. Zkoušel jsem to přidávat i v klasickým způsobem formou rozbalování a přidávání příslušných souborů do složek a nic. Nevíte, proč to nejde? Co se děje? Od včerejšího večera mi to prostě nejde.

Sergej napsal:
Ahoj, tak já fakt nevím, co s tím, normálně mi prostě aktualizace nejde nainstalovat. Teda jako ona se nainstaluje, to jo, ale nic se nepřidá, nic nového, pořád jen trať k aktualizaci 21. Zkoušel jsem to přidávat i v klasickým způsobem formou rozbalování a přidávání příslušných souborů do složek a nic. Nevíte, proč to nejde? Co se děje? Od včerejšího večera mi to prostě nejde.

A neukládá se ti to někam jinam?

Neukládá, nechal jsem to nastavené tak, jak to nabídla instalační tabulka, prostě na disk C: do Train Simulator atd.... I když jsem si udělal složku na ploše a nechal jsem to nainstalovat tam a pak složku po složce dával na správná místa, kam patří, tak mi to stejně vždycky napsalo, že ty soubory, které chci přidat novou aktualizací, tak že už je tam mám. Mám tam všechno, ale hra mi prostě jede jen na aktualizace 21

Spouštíte to jako správce tu aktualizaci?

Ne e, jako správce to nespouštím, hned, jak se mi to stáhlo, tak jsem to otevřel, dal jsem na otázku, jestli chci otevřít instalační soubor od neznámého vydavatele, ANO, instalace probíhá, úspěšně se nainstaluje a nic.

Sergej napsal:
....dával na správná místa, kam patří, tak mi to stejně vždycky napsalo, že ty soubory, které chci přidat novou aktualizací, tak že už je tam mám. Mám tam všechno, ale hra mi prostě jede jen na aktualizace 21

Kdyz to ctu, tak me napada, jestli jste ty soubory dal prepsat?

Ano, dal jsem je přepsat. Mám tam všechny soubory, co se týkají nové aktualizace 22, ale nějakým způsobem to počítač nebere. Nechápu

A nejsou ty soubory skryté?

Zásada číslo jedna zní každý setup spouštíme jako správce (vyjma win xp a starších pochopitelně).

Už jsem to dělal tak i tak, i jako správce a furt nic. Nejde to

A ak používaš TrainStore taktiež treba vrátiť všetko späť a až potom inštalovať aktualizáciu.

Otázka zní, kam se aktualizace instalovala a kde máš ta msts nainstalované...

Nainstalovala se přesně tam, kde mám MSTS nainstalované. Psal jsem, že já všechny soubory z nové aktualizace mám tam, kde mají být, vše ve správných složkách, je to nainstalované, ale MSTS to nějak nevidí a hru mi spustí se vším všudy prostě pouze s aktualizací 21

Ahoj, zkontroluj cestu k msts, je tam jiná než asi máš. Je tam Program Files(x86), tak to v závorce vymaž.

akt. 22,super tie výhybky vyzerajú super, klobúk dole

Obsah souboru Trat 321.trk je jaký? Jaká je jeho velikost a jeho datum?

Už to mám, jede to, byla to blbost, což jsem si blbě všiml. Aktualizaci 22 mám, ale dalším problémem je to, že když chci začít v Děčíně, hra mi vůbec nenajede a spadne, když vyjedu z Ústí nad Labem směr Děčín, dojedu k ÚNL sever a hra taky spadne.

Zbyněk Šemora napsal:
Když jedu na návěst výstraha a další návěstidlo je rychlost 40 a opakuje výstrahu, tak je to správně.

Ne to rozhodně není správně, kdo že je tady nezkušený? :D
Pokud jedeš kolem návěsti výstraha, tak další návěst nemůže být 40 opakující výstrahu, na další návěsti má být pouze opakující se výstraha (žluté a bílé světlo), žádná 40 tam nemá co dělat!
Něco jiného by bylo, kdyby ta výstraha blikala, pak by opakovací předvěst byla na 40 a další návěstidlo by bylo pro rychlost 40, ale pokud je na prvním návěstidle pouze výstraha, tak následuje opakovací výstraha (bez omezení rychlosti na 40) a dále následuje stůj.
Možná někde v ČR existuje nějaká vyjímka, že tam svítí dvě žluté místo jedné, ale to jsou vyjímky, univerzální řešení je to, co jsem teď napsal.

A v MSTS byl problém v tom, že žádná opakující se výstraha (pouze žluté a bílé světlo) nešla nastavit, protože tam byla automaticky nadefinovaná rychlost 40. V praxi to probíhalo tak, že jste jeli nejdříve kolem návěstidla očekávej 40 (blikající žlutá), potom následovalo návěstidlo opakující rychlost 40, kolem kterého už jste museli jet 40 a pak byla návěst stůj, což je nesmysl.
Teď po akt 22 to probíhá tak, že nejdříve jedete kolem návěsti výstraha (omezuje na 120), potom následuje opakovací výstraha (žlutá a bílá, opět omezuje na 120) a potom následuje stůj.

A určitě kolem opakující výstrahy nikdo nepoletí vysokou rychlostí, protože správnej fíra to lehce zvládne zabrzdit už od té první výstrahy, kolem které pojede 120, nikdo přece nezačne brzdit až u opakující výstrahy, tak to funguje v reálu a teď už i v Trati 321 :P

Když už jste u těch návěstidel tak (ne, že bych chtěl rejpat, jen upozorňuju na pár detailů) z Děčína Východu směrem na hlavák se ve skutečnosti odjíždí na "rychlost 40 a volno" (v MSTS tam na mě bliká "očekávej 40"), při vjezdu do Ústí Sever od Děčína ve skutečnosti svítí "volno" a na cesťáku na Severu taky volno (v MSTS na vjezdu "očekávej 100" a na cesťáku "100 a volno").
Jinak úsek Ústí - Děčín nemá chybu!! Naprosto jsem to tam poznával, jako bych jel ve skutečnosti! Super a díky!

Z Děčína východu na hlavák nemám video, nevěděl jsem, jak to tam je v reálu, musel jsem improvizovat... Moc jsem si tam s tím ani nevyhrával, protože jsem předpokládal, že tam stejně nikdo zajíždět nebude...no koukám, že jsem se spletl, zatím to vypadá, že všichni fičí hlavně tam :D
A v Ústí sever, ono tam sice většinou svítí volno, ale návěstidla jsou dělané i na možnost signalizování 100 km/h, když se dispečerovi bude chtít, může tam tu stovku nechat svítit...a mě se chtělo :D
Říkal jsem si, že jezdit pořád na volno není tak záživné, když už byla možnost tam tu stovku dát, tak je to zajímavější, časem ji třeba zase vypnu :oops:

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře