Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Pepo, co bude? Dnes má kolem Země proletět hodně blízko asteroid. A co nebude? Prý se se Zemí nesrazí. Ale kdy to bude, to nikdo netuší. :D

Ahoj Martine, chci se tě zeptat, náhodou Brno ještě neplánuješ dobýt jak z Přerova tak z Břeclavi? Teď jsem viděl tu nehodu co se stala u Topolan a byl to dost masakr. Teď je ale prioritou asi Ústí že?

Jaký screen? Já nic nemám... Říkal jsem, že teď přes sezónu jsem pořád v práci, k MSTS se téměř vůbec nedostanu, stavět začnu až někdy na podzim.
Naposledy jsem tu ukazoval na screenech schéma kolejiště v Ústí nad Labem, tím jsem skončil, nic víc zatím nemám:cool:

Ano Pepo, priorita je Ústí, Brno zatím ne.

ahoj martine,mam problém u nově koupené tratě,chci jet v ůseku benešov u prahy-praha vysočany.ale nemůžu v nabídce najít benešov u prahy.porad mi,jak to mam udělat???

Vytvořit si nový vstupní bod trasy. Jak na to je popsáno několikrát i zde na tomto fóru. Například tady: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3234

Naposled editoval moderátor:

no,trat 221 se mi nelíbí,málo grafiky
můžu ti dát tedxtury na světice

kubamudrabobr napsal:
no,trat 221 se mi nelíbí,málo grafiky
můžu ti dát tedxtury na světice
Mi se zase nelíbí tvůj přístup, co s tím uděláme? Taky existuje pár možnosti, které Ti můžu nabídnout.

Trať 221 ještě není dokončená, takže zatím se asi nelíbí nikomu, ani mně ne.
A vstupní bod v Benešově není právě z toho důvodu, že Benešov ještě není dokončený, vstupní body dávám jenom tam, kde už je hotovo.

Martine neni nejake velke stoupani na trase Spissky Stiavnik-Gánovce ?? Pretože je tam velký problém ťahať 131+cca 20 vozov rudy+postk 183 :(

V skutočnosti je tam taktiež velké stúpanie ale nedalo by sa to aspoň v hre nejako znížiť ?? Díki

To skoro:
tak co vlastně chceš? Simulátor a model podle skutečnosti nebo PIKOvláček?

Zdravím.
Prosím Vás, v jakým úseku je hotova krajina na trati Vrútky-Zvolen?
Díky

Krajina je hotová z Vrútek po Čremošné.

Dobrý den, mám:
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+ (2 CPUs), ~2.9GHz
GPU: NVIDIA GeForce 9800 GT
RAM: 4096MB RAM 800 MHZ Dual Channel
HDD: Western Digital Caviar Green

Potřeboval bych poradit, když jedu v hustě osazené krajině např. v Praze tak se mi po nějaké době přestane úplně vykreslovat krajina a je tam pusto prázdno. Je možné, že tou slabinou je HDD, který má pouze 8MB Cache a prostě to nestíhá načítat?

Předem díky za odpověď

Mě se to stává v Libni, pomáhá Save hry pomocí F2 nejlépe dvakráte za sebou a znovu Load z uložené pozice, pak vše OK

Jo to je řešení, ale SAVE - LOAD je docela vopruz.:D Zajímalo by mě, jestli to je tím pomalým HDD nebo to takhle dělá všem.

Stáhni si ořezanější Prahu a máš to. Podle tě toto nemůže být diskem.

Určite aj HDD má na tom svoju vinu. Teraz sú už nové SSD disky ktoré sú približne 2,5 násobne rýchlejšie ako HDD. Určite príde doba, keď bude možné hrať Train Simulator bez sekania, no momentálne sa treba uspokojiť s tým čo je.

MSTS je stará hra a má jistá omezení při stavění tratí i při modelování věcí do MSTS. Žádná nová doba nepřijde, kdy se MSTS sekat nebude a pokud stavitel přežene počet objektů, tak hold se vše načítat nebude a bude vždy nutné vždy restartovat hru v takových kritických místech.
V Ostravě má vzniknout nějaký superpočítač mezi 100 nejrychlejšími na světě. (viz dnešní zprávy na ČT24) Prohat zde v MSTS Martinovu Prahu s průjezdem Libní by nám dalo odpověď, zda je to jen o výkonu počítače nebo opravdu MSTS potřebuje kompletní přepracování, což je stejná utopie, jako že každý uživatel bude mít nějaký superpočítač doma v pokojíčku (kdy ve zbývajících místnostech 3+1 budou komponenty suprpočítače :D .)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře