Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak o tom také přemýšlím, ale zatím by to bylo o tom, že by se objednávky prodražily. To nechci. Ale v blízké budoucnosti věřím tomu, že flešky budou tak levné, že vytlačí DVD a CD.Edie napsal:Martine, nepřemýšlel jsi třeba nad tím, že bys DVD vyměnil za flešky? Přeci jenom je to daleko lepší médium, a mít flešku s logem tratě 321 či MSTS by byla pecka pro fajnšmekry. podívej se na tohle: http://usbmedia.cz
Plánky kromě stanic na Slovensku nejsou problém (tam se ale jedná snad jenom o jednu o stanici.) jsou ke stažení na netu, kdyžtak můžu poslat odkaz, nevím jestli je vhodné šířit to veřejně.skoro napsal:o Trati Puchov-Valmez som sa s Martinom bavil, keď sa bude dať natočím mu video z lokomotívy a pozháňam plánky stanic, ale zatial to nieje aktuálne, keďže Martin pracuje na Severe čiech a toho času tiež moc nemá.
Pepa z Nuslí napsal:ovšem jediný co nikdy už nepůjde propojit je trať 323 Ostrava - ValMez, přesněji její jižní úsek z Frýdlantu do Hostašovic.
Ale máš dobře našlápnuto z toho Frýdku. Mimochodem, pokud tě to nezajímá, proč jsi tu trať tedy stavěl???? To už je lepší propojit Valmez s Púchovem, abych konečně mohl udělat Košičana v celé trase.Stavitelxx napsal:...trať 323 mě absolutně vůbec nezajímá...
skoro napsal:napríkald elektrifikovať Ostravu stred a spraviť zastávku Ostrava-stodolní![]()
![]()
Stavitelxx napsal:Navíc stavět jednokolejky je moc jednoduché, já mám raději větší výzvy![]()
Stavitelxx napsal:A co je zajímavého na trati z Prahy přes Kladno do Chomutova?
Podle mě je to další nudná lokálka![]()