RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Dan J. napsal:
Stavitelxx napsal:
........... do Hradce Králové určitě stavět nebudu, vůbec mě to tam neláká, byl by to pro mě zbytečně ztracený čas.
Hehehehe, není tam koridor co?

Přesně tak, co bych tam dělal, když tam není koridor

Ale myslím, že bych tam nestavěl, ani kdyby tam byl koridor, ne všechny koridory jsou přitažlivé... Ze Zábřehu do Šumperku je taky koridor a mě nezajímá vůbec.
Aktualizaci jsem chtěl vydat už teď o prázdninách, ale opět mě naštval Deterio, protože ten synek vždycky příjde s něčím geniálním, čemu já nedokážu odolat a dopadne to přestavbou celé tratě

To byl samozřejmě vtip, jsem rád, že udělal to co udělal a trať 321 teď bude zase o něco krásnější.
A abych byl konkrétnější, jedná se o přestavníky, původní výhybky vypadaly nějak takto:
www.trat321.cz/ostatni/st_01.jpg
...a nově díky Deteriovi teď budou vypadat takto:
www.trat321.cz/ostatni/new_01.jpg
www.trat321.cz/ostatni/new_02.jpg
www.trat321.cz/ostatni/new_03.jpg
www.trat321.cz/ostatni/new_04.jpg
www.trat321.cz/ostatni/new_05.jpg
Přestavníky na nekoridorové tratě ještě nejsou všechny hotové, takže na ukázku jenom jeden z typů pro křížovou výhybku:
www.trat321.cz/ostatni/n_01.jpg
...nalevo nová výhybka, napravo stará:
www.trat321.cz/ostatni/n_02.jpg
No a dneska ráno jsem se rozhodl, že ještě udělám mírnou rekonstrukci Žiliny, protože jsem ji stavěl už hodně dávno a bylo tam pár nepřesných míst, které mi kdysi nevadily, bohužel v dnešní době už tak tolerantní k nepřesnostem nejsem, takže si to vyžádá krátkou výluku a zkaženou náladu aktivitářům
Takhle vypadala Žilina dnes v poledne:
www.trat321.cz/ostatni/z_01.jpg
A takhle ten samý pohled o hodinu později:
http://www.trat321.cz/ostatni/z_02.jpg
Bohužel jsem zboural Žilinu a teprve potom mi došlo, že ji nemám podle čeho znovu postavit, takže zítra ráno mě ještě čeká cesta na Slovensko

Pokud vše dobře půjde a zítra mě v Žilině nic nepřejede, tak by aktualizace měla být příští měsíc.