Setkání současných a bývalých příznivců MSTS

Miran napsal:
Edie napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
...Přijel bych i do Ústí, ale ještě jsem nesehnal letadlo...
To máte blbé, zkuste si zavolat do Aeroklubu zde v Ústí nad Labem, možná po dohodě by si pro vás zaletěli...Jinak se na setkání nesmí probírat MSTS?? A navíc, kdo bude chtít, tak přijede a nebude hledat výmluvy :wink:.

Obávám se že ti je příliš málo na to, abys mohl psát takovéto kecy.....

Edie to mohl napsal kultivovaněji, přesto mi to nedá Mirane se nezeptat - až mu bude přes 50, tak na tyhle kecy bude mít právo?

Pojmem výmluva se už tady taky někdo starší nedávno oháněl .....

Martens napsal:
Jo,jo
je to tak. To si každý pořídí přítelkyně, manželku a rodinu a potom na pořádnou práci pro MSTS nemá čas... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Jak pokračuje bouda na Elektronika? Když tak se ozvi na SZ, ať to tady nezaplácáváme OT.

Miran napsal:
Edie napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
To máte blbé, zkuste si zavolat do Aeroklubu zde v Ústí nad Labem, možná po dohodě by si pro vás zaletěli...Jinak se na setkání nesmí probírat MSTS?? A navíc, kdo bude chtít, tak přijede a nebude hledat výmluvy :wink:.
...Ty bys do Břeclavi určitě nejel, tak si tyhle řeči nech od cesty....
Přesně tak.Pokud je akce v Praze nebo u někoho doma tak přijede,ale málo komu se chce jet na setkání přes celou republiku.

Naposled editoval moderátor:
Miran napsal:
Jo,jo
je to tak. To si každý pořídí přítelkyně, manželku a rodinu a potom na pořádnou práci pro MSTS nemá čas... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak tak, jenomže simulátor Ti pivo nepřinese :lol: :lol: Ostatní během zítřka v mailu.

Martens napsal:
Miran napsal:
Edie napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Obávám se že ti je příliš málo na to, abys mohl psát takovéto kecy.....

Edie to mohl napsal kultivovaněji, přesto mi to nedá Mirane se nezeptat - až mu bude přes 50, tak na tyhle kecy bude mít právo?

Martine, ale já zde vystupuji pod plným jménem a každému je znám můj věk. Kdyby nereagoval Miran (děkuji), tak jsem začal opět psát něco o pr***. Já nevím jak ostatních. Ale mne , když mi bylo náct nás doma i ve škole učili o nějaké úctě ke starším. Takže Ti to napíšu jednoznačně. Edie na takové kecy opravdu právo neměl a nemá. Já jsem se jen nenápadně zeptal, jestli je účast aktivních na této slezině žádoucí.

Zdravím, bohužel budu opět brázdit okolí Nymburka pracovně (jak jinak) a tak to bude jen veliká smůla, že tam nedorazím. Koukám, že data sleziny se tu přehazují jako horrký brambor a nedorazilo mi ani oznámení do mailu z fora. Kdyby mě neupozornil Skypem Karlos, tak bych dorazil 13.10. jako na koni. Takže bohužel 6.10.07 nebudu přítomen.
Tygy

Tygy napsal:
Zdravím, bohužel budu opět brázdit okolí Nymburka pracovně (jak jinak) a tak to bude jen veliká smůla, že tam nedorazím. Koukám, že data sleziny se tu přehazují jako horrký brambor a nedorazilo mi ani oznámení do mailu z fora. Kdyby mě neupozornil Skypem Karlos, tak bych dorazil 13.10. jako na koni. Takže bohužel 6.10.07 nebudu přítomen.
Tygy

Jo mě už to také začíná štvát, co týden, to jiný termín. A navíc šestého mám pohřeb, tak co teď.

alcapone napsal:
Tygy napsal:
Tygy

Jo mě už to také začíná štvát, co týden, to jiný termín. A navíc šestého mám pohřeb, tak co teď.
Tak to by mě tedy zajímalo,jak jsi přišel na to,že každý týden je jiný termín.První termín byl navržen 13.10. a po několika dotazech se zjistilo,že to nemí moc vyhovující a navíc v tomto termínu nebyly volné všechny prostory,které byly na setkání plánovány.Proto se na foru 20.9. uvedlo,že z technických důvodů se temín setkání posunuje na 6.10. a ten termín stále platí.Příště si raději forum pročti,že zase napíšeš podobný nesmysl.

Nechci moc reagovat do rozjitřelého jádra,ale nevím kde jinde zjistit podrobnosti.Bude letos nějaké větší setkání v Praze nebo padly kontakty.

Tommy66 napsal:
Nechci moc reagovat do rozjitřelého jádra,ale nevím kde jinde zjistit podrobnosti.Bude letos nějaké větší setkání v Praze nebo padly kontakty.
No, jak se to vezme - já jsem mimo hru, o PPoollllovi taky už delší dobu nic nevím, takže zbývá jenom Vašek .... nebo nějaký další dobrovolník.

Petr Novák napsal:
alcapone napsal:
To už je třetí termín. Zapoměl jsi na 22.9.
To jsi organizátor,že o tom to termínu vůbec nevím?A kdopak a kdy s ním přišel?

Přímo Edie někdý před 3. týdnama a měl to být sraz ústečanů a blízkých. Jenom že se přihlásilo asi víc lidí co jsou mimo tak jse z toho udělal sraz příznivců MSTS.

alcapone napsal:
Petr Novák napsal:
alcapone napsal:
To už je třetí termín. Zapoměl jsi na 22.9.
To jsi organizátor,že o tom to termínu vůbec nevím?A kdopak a kdy s ním přišel?

Přímo Edie někdý před 3. týdnama a měl to být sraz ústečanů a blízkých. Jenom že se přihlásilo asi víc lidí co jsou mimo tak jse z toho udělal sraz příznivců MSTS.
Pokud ti to řekl ústně,tak to byl jeho soukromý názor,na foru byly pouze dva oficiální termíny.A žádný sraz či slezina není v plánu,to je pouze tvůj osobní názor.

Ozval se mi Edie,alcapone má v termínech bordel.22. září mělo být setkání v Chomutově u příležitosti výstavy železniční techniky a to bylo zrušeno pro nepřidělení dotace.Tato akce neměla s plánovaným setkání v Ústí nic společného,tak se alcapone nauč alespoň pořádně číst.

Tak tohle byl první nástřel od Edieho,oficiálně to vůbec neprošlo,protože ten termín byl nevhodně volený a tak jsme se dohodli s Ediem,že bychom to udělali jinak,22.9. Chomutov a setkání později,protože po Chomutovu by se nikomu už nechtělo jet do Ústí se vyspat a ráno jít do hospody.Pak se naskytla možnost být sami pro sebe někde,jenže ten termín 16.10. byl také nešťastně volen,už jsem o tom psal.

Podrobnosti ke srazu:

Pro ty, co pojedou vlakem - pak MHD:
Přijeďte na ústecké hlavní nádraží, projděte ulicí přímo na proti nádraží (po levé straně budete mít pekařství, po pravé straně pohřební službu a zlatnictví), nahoře se dejte doleva. Půjdete kolem lékárny, nehtového studia a přjedete takovou malilinkatou silničku. Za ní uvidíte zastávku. Nasedněte na trolejbus č. 53 nebo 54 a jeďte na Dobětice. Vystupte na zastávce Poláčkova (na obrázku jsem sice napsal Šrámkova, ale to je chyba a platí POLÁČKOVA!!!!!). Přejděte ulici a po šikmém chodníku vystoupejte nahoru. Dále jděte podle obrázku.

Pro motoristy:
Po příjezdu do Ústí, jeďte směrem na Stříbrníky/Dobětice nebo Severní Terasu. To ovšem moc nedoporučuji. Na Doběticích hledejte supermarket LIDL, potom jeďte podle obrázku. Parkování je zajištěno v oběktu!!!

Sraz bude v 10 hodin, pokud někdo přijede v 10:00 či tak nějak do Ústí, tak mi dejte vědět, a nebude problém, začátek pozdržet. Jinak pokud přijedete dříve, není to problém, "klubonva" bude otevřena již zhruba od 8:00. Ale radši mi dejte vědět, a nějak se dohodneme.

Email na mě: svehla.jirka@seznam.cz
ICQ na mě: 329-654-609
Zde jsou již zmiňované obrázky: Zde si je stáhněte, za umístění se omlouvám.

Adresa oběktu:Poláčkova 1, firma CESPO
Jinak tam bude na modrých vratech nápis Setkání MSTS, a na paneláku za ním, je lešení, nebo tam ještě před týdnem bylo :lol: 8)

Naposled editoval moderátor:
Doneslo se ke mě, že tu někdo vypustil hlášku o tom, že jsme na setkání pomlouvali Pikka. Tuto bych chtěl kravinu bych chtěl dementovat. Nic takového se tam nedělo, pouze Petr Novák vyjádřil svůj nesouhlas k nastavení Papouška (nebo co to bylo za stroj), ale s pomluvou to nemělo co dělat. To je mé vyjádření k této "kauze", a byl bych rád, kdyby se mi autor této kraviny přihlásil, určitě bych si měl s ním co říct!

Back
Nahoře