Podrobnosti ke srazu:
Pro ty, co pojedou vlakem - pak MHD:
Přijeďte na ústecké hlavní nádraží, projděte ulicí přímo na proti nádraží (po levé straně budete mít pekařství, po pravé straně pohřební službu a zlatnictví), nahoře se dejte doleva. Půjdete kolem lékárny, nehtového studia a přjedete takovou malilinkatou silničku. Za ní uvidíte zastávku. Nasedněte na trolejbus č. 53 nebo 54 a jeďte na Dobětice. Vystupte na zastávce Poláčkova (na obrázku jsem sice napsal Šrámkova, ale to je chyba a platí POLÁČKOVA!!!!!). Přejděte ulici a po šikmém chodníku vystoupejte nahoru. Dále jděte podle obrázku.
Pro motoristy:
Po příjezdu do Ústí, jeďte směrem na Stříbrníky/Dobětice nebo Severní Terasu. To ovšem moc nedoporučuji. Na Doběticích hledejte supermarket LIDL, potom jeďte podle obrázku. Parkování je zajištěno v oběktu!!!
Sraz bude v 10 hodin, pokud někdo přijede v 10:00 či tak nějak do Ústí, tak mi dejte vědět, a nebude problém, začátek pozdržet. Jinak pokud přijedete dříve, není to problém, "klubonva" bude otevřena již zhruba od 8:00. Ale radši mi dejte vědět, a nějak se dohodneme.
Email na mě:
svehla.jirka@seznam.cz
ICQ na mě: 329-654-609
Zde jsou již zmiňované obrázky:
Zde si je stáhněte, za umístění se omlouvám.
Adresa oběktu:Poláčkova 1, firma CESPO
Jinak tam bude na modrých vratech nápis Setkání MSTS, a na paneláku za ním, je lešení, nebo tam ještě před týdnem bylo

8)