Aktivity škoro

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna skoro
  • Datum začátku Datum začátku
oproti letu sa zmenilo len počasie, hlášky a nejký traffic ;) takže môžeš si zahrať ešte raz :D

PS: dík za test ;)

V aktivite Pn 51010 sa mi stalo toto:
http://imageshack.us/photo/my-images/707/couplerbroken.jpg/
Išiel som okolo 5 Km/h. Kde je chyba ?

Chyba bude vo vagóne, roztrhne sa to vždy pred tým istým vagónom, takže to znamená vymeniť ho a hrať aktivitu odznova.

neviem ti povedať prečo sa to trha ja + 2 dalsi (co to tetsovali) tak sli s tym normal, mozno mu skus este zapieskovat ci pomoze alebo len tak pomalicky sa rozbiehat :idea:

sakumprask:
Chyba bude dakde u teba ( nedostal sa ti do trainsetu náhodou polský default.wag?). U mňa beží aktivita bez problémov.

Problém je v tom, že som aktivitu prešiel programom Activity Converter, no a pár vozňov som pozamieňal. Aktivitu som už odstránil, teraz si prejdem nejakú inú a potom sa k nej vrátim, ale to si už všetky chýbajúce vozne poctivo posťahujem. Ten vozeň, čo robil problémy bol ZSSK Shimms AX Benet.
Podobný problém som už v jednej aktivite mal bolo to na rovnej trati (bez výhybiek, trať 321), tam sa mi tiež vlak trhal. Vtedy pomohlo znížiť rýchlosť, ale v tejto: išiel som 2 Km/h vo výbehu a aj tak sa to trhalo.
Už to ďalej neriešte, hlavne že to ostatným ide. :)

myslím že to ozaj bude default súborom v trainsete pretože tren vozen čo popisuješ je sa mi zdá z demových stránok a ten nemá problém. Ak sa mýlim tak ma opravte,...

Zdravim, neslo by stahovat vozidla do aktivit od jinud nez EDISC ? tam muzu stahnout jen jeden denne. To se nacekam, kdyz jich tam je jak máku.Dik

Po registraci toto omezení u Edisku zmizí. Nicméně s tvým názorem na Edisk souhlasím. Když už se někdo nemůže domluvit na webovém prostoru, tak jsou pro uživatele jiná veřejná úložiště daleko přijatelnější než otravný Edisk.

Já jsem se zaregistroval a mě to pořád hlásilo, že soubor zdarma lze stáhnout jen jednou za den. Myslím že nejsem jediný kdo má s tímto úložištěm problémy. Už mě s tím fakt serou tímhletím debilním přístupem. Znám teda lepší jako ulož.to, kde se nemusíš registrovat a můžeš si stahovat bez omezení.

Souhlasím s Pepou, už jsem kvůli tomu nejel vícero aktivit. Jediné omezení jiných serveru je stahování 1 souboru najednou, což lze přežít.

pokial ide o uloz.to možeš aj viac len cez iný prehladávač(Google Chrome, mozilla, opera, internet explorer) ked pustič v každom iný link tak stahovať možeš aj viac :) snád mi tento príspevok admin pripusti. dík

Luky máš recht. Např ten zmiňovaný uloz to. A proto mám všechny aktivity uložené na své stránce a mám pokoj. Nikdy bych to nedal na EDISK, protože tam to mají tak idiotsky zařízený. To omezení na tom zmiňovaném edisku je na dvě věci a tím bych to uzavřel.

Pavlík napsal:
Po registraci toto omezení u Edisku zmizí.

Len do času kým ti nedôjdu kredity, ktoré ti registráciou pridelili. Potom ti vypíše tú hlášku len o jednom súbore denne aj keď mesiac nesťahuješ.

Back
Nahoře