Aktivity Midrafon

RE: Aktivity Midrafon - korninus

Ahoj, vyskytl se mi problém v druhé části Europy, konkrétně v Bohumíně. Zastavím dle příkazu před vjezdovým návěstidlem, požádám o průjezd TAB, ale po projetí přes návěstidlo mě to vyhodí - projeli jste návěst stůj.

faldicek napsal:
Ozve se písknutí, takže tipuji že povoluje...

Tak jako autor se obracím na někoho,kdo ještě dojel do stejného
místa,jestli má stejný problém.
Po testech,po aktualizaci vše fungovalo,takže se na to budu muset ještě v
editoru podívat.
Díky,
Mirek

Písknutí neznamená povolení. To znamená, že máš špatně soundy dané tratě...

Ok, máš pravdu. Překopíroval jsem SOUND z BP a nyní to hlásí jízda není povolena...

Tak to je podstatna informace konecne. Diky,az budu doma,mrknu na to.
Korninus to take projede a uvidime.
Pro tuto chvili pozastavuji download teto aktivity z webu.

V tuto chvíli jsem dostal informaci od kornina, že aktivita je v Bohumíně volně průjezdná včetně posunu po stanici.
Při zastavení před vjezdovým návěstidlem vyskočí hláška o požádání průjezdu pomocí klávesy TAB a normálně jde zvukové upozornění: "Návěstidlo se neobsluhuje, jízda povolena!" a průjezd dále do stanice byl v pořádku.
Vše podloženo screeny. Na nich máte nejen čas, ale i důkaz, že se za něj dostal.
537741ee588809f189d389f75e5b0741.jpg
7c50188ec35026c0b060a6f109901e1b.jpg

Naposled editoval moderátor:

Já tam dojel o dvě minuty později, zkusím si to nahrát někde před a uvidíme, nebo tuhle část zkusím znovu...

faldicek napsal:
Já tam dojel o dvě minuty později, zkusím si to nahrát někde před a uvidíme, nebo tuhle část zkusím znovu...

Kdyby něco, u nás na webu je ta verze, kterou zkoušel Korninus a je tedy komplet ke stažení.

Po včerejším problému s tím, co psal faldicek a na co jsem upozorňoval Míru také, protože jsem měl ten samý problém, který se naštěstí vyřešil novým downloadem je tu nový. Při najíždění na loko 151.023 v Bohumíně se může stát, že hra najednou spadne. Stalo se mi to tak 2x, tak jsem to pak jel potřetí a najednou v poho, jenže: za loko 151.023 jsou zřejmě nějaké připojené vozy, které však nejsou vidět, tudíž pokud jedete do 5,0 km/h, normálně se připojíte a v přehledu (F9) uvidíte, co tam je spřaženo. Já prve jel rychleji a proto hra spadla při najíždění, jenže to jsem samozřejmě nemohl tušit, že tam nějaké vozy jsou, když nejsou vidět. :-)

Dobrý večer.
Při najíždětí na loko 151.023 se nemůže stát, že hra najednou spadne. Při posuno na loko 151.023 skočí hláška, že budete najíždět na neviditelný servis a doporučení o rychlosti při najíždění--cca 2kmh. Takže by měl mít každý info co se bude dít. Když budete najíždět rychlostí 5 a více kmh tak se hra ukončí s hláškou, že vlak vykolejil. Jel jsem Bohumín včera dvakrát a vše bylo ok. Mé doporučení je číst všechny hlášky a infa až do konce.
Hezký večer

korninus napsal:
Dobrý večer.
Při najíždětí na loko 151.023 se nemůže stát, že hra najednou spadne. Při posuno na loko 151.023 skočí hláška, že budete najíždět na neviditelný servis a doporučení o rychlosti při najíždění--cca 2kmh. Takže by měl mít každý info co se bude dít. Když budete najíždět rychlostí 5 a více kmh tak se hra ukončí s hláškou, že vlak vykolejil. Jel jsem Bohumín včera dvakrát a vše bylo ok. Mé doporučení je číst všechny hlášky a infa až do konce.
Hezký večer

Ano, ano, je to má chyba. Už jsme to s Mírou řešili. Testuju pro něj také některé aktivity a pár chybek jsme již v této aktivitě našli. Zde to bylo jen o mé nepozornosti. Stane se, takže se omlouvám.

lukas matura napsal:
Ono hlavně najíždět 5 km/h je moc, v reálu by to pěkně bouchlo...

Ja myslim,ze dal neni treba to pitvat. Martin to vysvetlil,korninus jako spoluautor osvetlil.
Dal to nebudeme rozebirat.
Diky.

Hlavně, že už se snad odstranili šotci, kteří bránily v úspěšném projetí hry. Aktivita mě baví a jdu na další úsek. :-) Pěkný večer všem. M. K.

Tak bohužel druhou část aktivity nejsem schopný dojet, simulátor je prostě proti. Když se podařilo projet do stanice Bohumín, nastal problém ve spojení Messera s Legem, to se mému simulátoru absolutně nelíbí, při spojení okamžitě spadne. Asi dvakrát se mi spojení podařilo, ale simulátor spadl zase o kus dál při posunu, save bohužel nepomáhá, protože simulátor spadne ihned po načtení. Možným řešením by bylo lego vyměnit, ale to by znamenalo jet tuto část opět od začátku a to už se mi nechce. Tak jdu na třetí část, snad ta bude bez problémů :(

Nič si z toho nerob, ja som neprešiel ani prvú časť, rok som nehral MSTS, skúsil som túto aktivitku no po asi treťom vyhodení z hry som to zas na pekne dlho hodil do "skrine". :D

Pánové,
pokud máte nějaký problém s aktivitou, bylo by více než potřebné, aby Vaše informace ohledně těchto potíží byly úplné, když už píšete sem na fórum. Na našich stránkách máme pro tyto případy sekci Dotazy.
Takže vše prosíme, pište konkrétně a jasně. Taková informace je k ničemu!
Bohužel, musíme konstatovat, že nejen testeři,ale i jiní uživatelé neměli s touto aktivitou potíže. Proto specifikujte, jaký problém máte.
Díky.

Back
Nahoře