Aktivity Midrafon

RE: Aktivity Midrafon - korninus

U mě je problém následovný: v Bohumíně mi při najetí na loko 714.208 spadne simulátor a pokud se čirou náhodou po x pokusech a pádech toto spojení podaří, simulátor spadne v průběhu posunu a nahrání uložené hry kdy je 714 spojená s 381 není vůbec možné, protože simulátor spadne před koncem načítání aktivity. Bohužel obávám se, že v tomto případě řešení neexistuje. Momentálně mám v pc win 8, tak je možné že to v kombinaci s MSTS dělá takovouhle neplechu...

faldicek napsal:
U mě je problém následovný: v Bohumíně mi při najetí na loko 714.208 spadne simulátor a pokud se čirou náhodou po x pokusech a pádech toto spojení podaří, simulátor spadne v průběhu posunu a nahrání uložené hry kdy je 714 spojená s 381 není vůbec možné, protože simulátor spadne před koncem načítání aktivity. Bohužel obávám se, že v tomto případě řešení neexistuje. Momentálně mám v pc win 8, tak je možné že to v kombinaci s MSTS dělá takovouhle neplechu...

Tak pokud je experimentováno na Win8, nemáme s tímto osobně ani jeden z nás zkušenosti a proto nemůžeme garantovat bezproblémový chod aktivity.
Víme, že na Vistách býval problém spojení elektriky a disela, ale jak je to na osmičkách, netušíme.

To ano, míval jsem noťas s Vistou, ale třeba posun v Košicích, kde se spojovala 742 s 381 tam problém nebyl. Ale to už je spíš na debatu v jiném vláknu, no uvidíme co spojení Win 8 a MSTS ještě přinese ;)

U mňa hra blbne pri každej aktivite, ešte sa nestalo, žeby som nejakú prešiel bez výpadkov a to som už skúšal kadečo, preinštalovanie hry, inštalovanie ako správca atď, atď, vyhadzuje ma to kdekoľvek, najprv asi 20 km pred spišskou novou vsou, potom pár kilometrov pred ňou, a neviem ešte kde, ale to vravím pri každej aktivite, čiže aktivitkou to nebude, ale nejaký záhadný problém v mojom PC.

Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit, kde by byl k nalezení vůz cdc_Sgs do vaší aktivity R 952? I gůůůgl krčí rameny....;)

A ještě dotaz. Do té samé aktivity mě chybí soubor cd_162054w.wag. Lokomotiva je nemýlím-li se součástí trainsetu BP, ale tento soubor tam není. Jedná se asi o odstavenou lokomotivu, že? Tento soubor by byl někde k sehnání? Děkuji za odpověď.

Taktiez sa do toho Bohumina nemozem dostat,pridem 11:53 na semafor,vyhodi sa mi hlaska stlacim TAB a nemozem ist...prejdem semafor bac prejely ste stuj

Tak třetí část úspěšně dokončena, jediný problém byl hned na začátku, kdy se mi nedokázali spojit vozy které najížděli zezadu na soupravu, vždy se pouze odrazili, nakonec jsem simulátor ochcal tím, že jsem vzal poslední vůz ze soupravy a přidal ho k těm vozům, pak bez problémů došlo ke spojení. Tak teď hurá na čtvrtou část... ;)

Pánové,
jak jste viděli, aktivita je normálně funkční.
Pokud jste v Bohumíně v 11:53 hod, tak vyčkete dál max do 11:55 hod., ale vše bylo prozkoušeno a funguje. Opravdu nemůžeme vědět, jaký je Váš styl jízdy a jak Vám to na Vašem PC-NTB funguje.
Aktivita byla projetá několika lidmi a vše jsme zkontrolovali. Dokonce vyšel update po excesu v minulém týdnu.
Takže pokud máte staženo z dřívější doby, stáhněte, prosím, znovu.

Aktivita R 791 pro trať BP dle přání Čoudy byla právě zveřejněna.
Více naleznete zde: R 791

Hezké sobotní odpoledne,
přinášíme Vám informaci o právě tvořené aktivitě pro trať BP.
Jedná se o Os 8651/8654.
Zde jsou screeny a více informací u nás na webu.
28d73c4f5bef8096ce30e0d9431c0d4c.jpg
9366be57147b7a9f248ff52c5ddd0ea3.jpg
Midrafon-Korninus

Naposled editoval moderátor:

Midrafone,
jedu "Europu", v Kysaku sekyrka 20 vteřin, ale ve Spišské Nové Vsi už 7 min a v Popradu vlastně taky cca 7 min, ale za cenu rychlosti lehce přes traťovou (+ 2 až 4 km/h). Je to záměr, a nebo mi spíš nestíhá komp?

Bendík napsal:
Midrafone,
jedu "Europu", v Kysaku sekyrka 20 vteřin, ale ve Spišské Nové Vsi už 7 min a v Popradu vlastně taky cca 7 min, ale za cenu rychlosti lehce přes traťovou (+ 2 až 4 km/h). Je to záměr, a nebo mi spíš nestíhá komp?

Když jsem jel na svém PC a to jistě nemám "draka", tak to bylo tak nějak podobně. Časy jsem vzal z JŘ a o 2 minuty zkrátil, neboť jsou "nadstřelené".
Ale rozhodně bych se v této aktivitě netrápil tím, jestli stihnu nebo nestihnu JŘ.

OK, díky. Takže "žádný stres". Jinak - jestli můžu soudit z toho mála co jsem projel, tak zatím paráda!!!

Bendík napsal:
OK, díky. Takže "žádný stres". Jinak - jestli můžu soudit z toho mála co jsem projel, tak zatím paráda!!!

Jasně,upaluj normálně traťovkou,max 140 a na JŘ se vykašli.
Ten je tam jako formalita.
Mirek
PS: Pohodový dojezd.;-)

Všem hezký večer,
přinášíme Vám dvě novinky z našeho webu.
První z nich jsou dva noví aktivitáři na našich stránkách, se kterými začínáme spolupracovat.
Jedná se o Sfera a Prochyho_msts.
Druhou zprávou je vydání nové aktivity pro trať BP: Os 8651/8654.
Vše se dozvíte a download naleznete zde: náš web

Hezký mrazivý večer všem,
přinášíme Vám informaci o vzniku nové aktivity pro trať 321 s názvem R 606 "Ohře", aneb Midrafon jede za Jarinem
.
Vše podstatné se dozvíte u nás na webu

Zde jen pár informativních screenů:
b7f1c67ed0ca8e3bc61186e9a0fea47e.jpg
e2740a69cf114686da87b2e013573684.jpg
54ab7d2bfc3372a224c0a2952e0344e7.jpg

Midrafon-Korninus

Dobré odpoledne,
den po vydání poslední aktivity jsme se rozhodli, že budeme pokračovat alespoň v přípravě na nové aktivitě, než se rozjedeme na vánoční svátky.
Proto přinášíme několik obrázků ze vznikající aktivity pro trať 321.
Jde o....více již u nás na webu. ZDE
01.jpg
02.jpg
Midrafon a Korninus

Back
Nahoře