Aktivity Midrafon

Tak dle informace jednoho z uživatelů, kterou sem právě dostal, tak vše ve Svinově funguje normálně, hlášky srozumitelné a jasné.
Pokud by to neklaplo, musel si dojet později a tudíž již na vjezdu Ti hlášky neseděly.
Ještě napiš, jak to dopadlo.
Díky a díky i uživateli za zprávu.:cool::P

Tak nastal mi ještě jeden problém u aktivity IC 1008 RegioJet. Za stanicí Kostěnice jsem měl zastavit a počkat až projedou Ex Devtan a EC Praha. Čekám, čekám, stále čekám, čekám 45 minut a stále nic, tak jsem se rozhodl, že to projedu. Chvíli jedu a najednou "Úkol nesplněn" [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: https://www.email.cz/download/i/zks...mLhLIH03fX7twPeKecyDpwXYD-E/ukol nesplnen.png Díky za jakoukoliv radu.

Ahoj,
tak pokud Ti ani jeden vlak neprojel z těch dvou, které měly, asi bude někde error :-D
Pokud vím, tak příjezd by tam měl být asi ve 12.30-31 a odjezd 12.40 hod. Tak mi napiš, kdy si tam byl, protože to z Tvého screenu nepoznám.
Díky :)

Nějaké dva vlaky jsem míjel ještě před stanicí. U semaforu jsem byl v 12:45 a na screenu je čas 13:30.

Tak pokud si dojel do Kostěnic ve 12:45, tak máš 15 minut sekeru. Takže jediné, co je fakt, že jedeš opravdu HODNĚ pomalu. Díky časovým bodům, které ve svých aktivitách často používám a jasným hláškám, pokud je zpoždění, je mi záhadou, že si na toto místo dojel tak moc pozdě.
Nejlepší by bylo to zkusit z nějakého posledního místa, kde je čas.bod (akce) a to je Česká Třebová, odjezd 12.06 hod.

Zdravím
mne nastal problém pri aktivite R 10128 časť 2 kde som došiel do Rudoltíc a má nastať križovanie s Os a IC ktoré idú od ČT na Olomouc v cca 20:08 naskočí hláška "úkol ukončen - vlak vykolejil!!! " predpokladám že sa asi jedná o traffic toho Os alebo IC...skúšal som aj save/load ale nepomohol

Peter268 napsal:
Zdravím
mne nastal problém pri aktivite R 10128 časť 2 kde som došiel do Rudoltíc a má nastať križovanie s Os a IC ktoré idú od ČT na Olomouc v cca 20:08 naskočí hláška "úkol ukončen - vlak vykolejil!!! " predpokladám že sa asi jedná o traffic toho Os alebo IC...skúšal som aj save/load ale nepomohol

Ahoj Peter,
aktivita již "staršího" data.
Při testech tento problém nenastal, to by nebyla jistě vydána.
Co BIN? Dle požadavků? Zkus load z dřívější pozice, jestli nepomůže, tak se na to podívám. Již si to do detailů nepamatuji, ale dle Tebou udaného času počítám, že odjezd měl být ve 20.10 hod.
Zkus ještě jednou, prosím a dej vědět.
Děkuji.

Tak dnes sa mi to podarilo prejsť na 3x najskôr save z časovo bližšie 1x nič a potom som skúšal z časovo vzdialenejších save zobral to až save 20 min pred Rudolticami...ale i tak ostal i Os a aj IC stáť v oblúku pred Rudolticami predpokladám že na vjazdovom spravil som aj cuknutie a nič pomohlo až keď som použil TAB čo bolo síce zaujímave že bola jazda povolená tak som prešiel kúsok za STOJ a a hneď späť a pomohlo to prešiel najskôr Os a potom mi o 20.10 naskočila hláška odchodu a stále stoj zopakoval som postup a hneď vošiel aj IC...MSTS BIn mám 1.7.081920...a to vykolajenie predpokladám bolo spôsobené nárazom IC do Os ktoré stálo na vjazdovom

Peter268 napsal:
Tak dnes sa mi to podarilo prejsť na 3x najskôr save z časovo bližšie 1x nič a potom som skúšal z časovo vzdialenejších save zobral to až save 20 min pred Rudolticami...ale i tak ostal i Os a aj IC stáť v oblúku pred Rudolticami predpokladám že na vjazdovom spravil som aj cuknutie a nič pomohlo až keď som použil TAB čo bolo síce zaujímave že bola jazda povolená tak som prešiel kúsok za STOJ a a hneď späť a pomohlo to prešiel najskôr Os a potom mi o 20.10 naskočila hláška odchodu a stále stoj zopakoval som postup a hneď vošiel aj IC...MSTS BIn mám 1.7.081920...a to vykolajenie predpokladám bolo spôsobené nárazom IC do Os ktoré stálo na vjazdovom

Někdy se dějí opravdu věci, které nechápu.
Tolik lidí to projelo při testování a stejně to někde takhle "zazlobí". Poukazuji nejprve na jednu věc, že každý hráč by se měl řídit BINem, na kterém je aktivita nejen utvořena, ale i otestována.
Ale opět chby lávky. I v tuto chvíli, kdy se testuje má poslední aktivita byl rozpor při použití téhož BINu a pomohl až jeho reinstal.
Prostě MSTS zkouší, kdo to déle vydrží.
Jsem rád, že si se nenechal odradit.:)
Díky za zprávu.

Pepa z Nuslí napsal:
Míro, jsem před Úvalama s prvním vlakem, zatím pohoda.

Tak doufám, že pohoda pokračovala až do samotného konce. :-)

Jinak bych zde rád veřejně poděkoval správci svého webu - Burkymu za jeho iniciativní přístup a grafickou změnu některých záložek na stránkách. Ještě není úplně dokončena, ale jistě bude ucelenější a zajímavější.
Takže díky moc, Jirko

Naposled editoval moderátor:
Trošku mě zlobí Dispečerka. :( V Praze na hlvaní nádraží si vyjedu na Libenské zhlaví. Otočím se. Projedu stanici až k zarážedlu, tam se zase otočím a po stejné koleji jako jsem přijel se vracím zpět do stanice. Před návěstidlem ve stanici provedu zkoušku brzd a pak se vydám dál. Ovšem tam moje jízda končí, protože jsem jel na červenou. :(

Jediné, co Ti mohu poradit je, dodržuj hlášky a hlavně, nezapomeň, že jsou tam otočné body, kdy se mění trasa hráče a pak je docela dost dobře možné, že Tě to pošle nejen někam jinam a na červenou. Musíš je v každém případě projet. Kontrolou je TM (traťový monitor) a bílá šipka, která signalizuje právě tento otočný bod v trase hráče.
Všechny tyto obraty mám ve svých aktivitách ohláškované.
Zkus to a kdyžtak dej vědět.

Stál jsem u návěstidla a vyskočila mi tam zpráva, že mám odjzed povolen, tak jsem se rozjel a na červené aktivita skončila. Radši zkusím nějakou jednoduší aktvitu. ;) Díky.

talik napsal:
Stál jsem u návěstidla a vyskočila mi tam zpráva, že mám odjzed povolen, tak jsem se rozjel a na červené aktivita skončila. Radši zkusím nějakou jednoduší aktvitu. ;) Díky.
Musís stlacit TAB aby bola jizda povolena

Pokud je to odjezd z hlavního nádraží, musí tam minimálně 15s před odjezdem skočit výstraha.
Máš správný BIN?

Back
Nahoře