Aktivity Midrafon

Midrafon napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
Míro, jsem před Úvalama s prvním vlakem, zatím pohoda.

Tak doufám, že pohoda pokračovala až do samotného konce. :-)

Jinak bych zde rád veřejně poděkoval správci svého webu - Burkymu za jeho iniciativní přístup a grafickou změnu některých záložek na stránkách. Ještě není úplně dokončena, ale jistě bude ucelenější a zajímavější.
Takže díky moc, Jirko
Mirku nemáš za co, ty draku jeden

talik napsal:
Stál jsem u návěstidla a vyskočila mi tam zpráva, že mám odjzed povolen, tak jsem se rozjel a na červené aktivita skončila. Radši zkusím nějakou jednoduší aktvitu. ;) Díky.
Neskládej zbraně v bitvě. Určitě to bude nějaká "chujovina"

Naposled editoval moderátor:
ondro napsal:
talik napsal:
Stál jsem u návěstidla a vyskočila mi tam zpráva, že mám odjzed povolen, tak jsem se rozjel a na červené aktivita skončila. Radši zkusím nějakou jednoduší aktvitu. ;) Díky.
Musís stlacit TAB aby bola jizda povolena

Když jsem stalčil TAB, byla slyšet pišťalka.

Midrafon napsal:
Pokud je to odjezd z hlavního nádraží, musí tam minimálně 15s před odjezdem skočit výstraha.
Máš správný BIN?
On ještě možná bude problém v tom, že mě už to tam psalo, že mám odjezd a já jsem ještě přitom nebyl napojen na soupravu. Možná jsem jel po špatné koleji, ikdyž nevím jak je to možné, když s výhybkama se výbat nedá. Jel jsem Libenského zhlaví k zarážedlu, tam jsem se otočil a jel zpět, tak jak to bylo v hláškách. Celkem me zarazilo, že jsem se vracel po úplně stejné koleji, jako jsem přijel. Zastavil jsem se ve stanici před návěstidlem provedl jsem zkoušku brzd pak vyskočila hláška, že rychlík má odjezd. Já stál před návěstidlem a ještě jsem nebyl ani napojenej k soupravě a už jsem měl odjezd.

Tak to je právě ten problém, že si neprojel otočné body. Proto se Ti nevybavila další trasa v protisměru a hodilo Tě to po stejné trase a tím pádem další akce už jsou neplatné.
Mám vše pečlivě ohláškované a chce to, aby si hlášky do puntíku dodržoval. :oops::oops::oops:
Pokud zastavíš správně na otočném bodě, i tehdy Ti padne hláška. ;)

A jsme doma chlapci. Příště víc číst a nemarnit časem (myšleno v MsTs)

Dobrý večer všem.
Díky možnostem a času jsem po 15-ti letech převedl svůj absolventský koncert z VHS na DVD.
Jelikož nechci zakládat stejné hudební vlákno, jako má Dan J. nebo Zbyněk Šemora, předkládám Vám tato 3 videa zde.
Koncert se uskutečnil 6.května 1999 v pražském kostele sv.Ludmily na Náměstí Míru.
Za pomoci svých přátel v mém sboru, kamarádů instrumentalistů a mého prof. Jana M. Dobrodinského sem ukončil své studium na PedF UK v Praze.
Kdo by mě nepoznal, jsem ten, co stojí před sborem a na kůru u dirigentského pultu.:D

Program koncertu:
Hans Leo Hassler - Cantate Domino
Zdeněk Lukáš - Pater Noster
william Byrd - Ave verum corpus
Franz Liszt - Ave maris stella
Karel Blažej Kopřiva - Requiem in c
Sólisté: Monika Pěchoučková - soprán
Martina Höslová - alt
Josef Kalčík - tenor
Jan Odstrčil - bas
Miroslav Renner - Gloria (in modo antiquo)
Sólisté: Monika Pěchoučková - soprán
Jiří Kotlín - bas

Komorní orchestr
Dirigent: Miroslav Renner

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q1LgVLDAOLg[/video]

Tak po dlouhé době uvádím pomalu v život svou novou aktivitu pro trať 321.
Její název je R 805 a určena bude pro aktualizaci 24.
Zatím je ve fázi finálního testování, takže nabízím alespoň ochutnávkové a upoutávkové video, za které děkuji Standovi K.

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XwWogc4E8rw[/video]

Ahoj, aktivita super... Když už jsem myslel, že končím - ejhle - jede se dál. Z několika avizovaných provozních překvapení jen jedno je z aktivity stoprocentně nereálné - v Olomouci na motoru u nástupiště v soupravě nasazený Btu. Joj, ten by hopsal po pražcích, až by se motor rozjel... :D

Díky za upozornění, snad to neskazilo celkový dojem z aktivity jako celku
Jinak díky za pochvalu,snažil sem se,aby to nebyla obyčejná jízda z bodu A do bodu B
Mirek

Na mém webu byly postupně zveřejněny prozatím tři upravené aktivity pro trať 321, verze aktualizace 24.

R 606 "Ohře"
NEx 41310
Vítěz ankety EC 111 "Praha"

Další dvě ještě čekají na finální rozhodnutí hlasujícími v anketě.
Vše naleznete zde:
na mém webu

Midrafone, sorry, ale jsem z toho nějak "tumpachový". Tady uvádíš EC Prahu, R Ohři A NEx 41310. U Tebe na stránkách zase čtu EC Praha (souhlasí), ale pak EC 498 Europa a IC RegioJet.

A teď teda jak??

Ahoj Bendíku,
myslím, že to budu postupně aktualizovat.
Chodím do dvou prací a tak fakt nestíhám.
Až to bude, tak to bude.
Jinak ty tři již aktualizovány byly a další postupně :-)

Díky za trpělivost.
Mirek

Back
Nahoře