Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zbynda napsal:Jsem rád, že jsi s tým neseknul. Byla by to škoda. Jen tak dále kámo![]()
CANDY napsal:vyzerá to super drž sateším sa na další kúsok s tvojej dielne
nevzdaj to
pre MSTS si vela urobil a stále nás máš čím potešiť
![]()
Midrafon napsal:Měl jsem milion chutí, protože je tady někdy hodně zlé ovzduší.
Pokud jsem tester, tak právě tohle dělat nesmím, protože s nahrazenými vozidly se aktivita bude chovat úplně jinak. Otázkou pak je jestli je to v toleranci jízdního řádu, ale také se od vozidel odvíjí stabilita a plynulost hry. A od toho jsou testeři aby konfiguraci danou autorem aktivity někdo vyzkoušel na jiných počítačích.Midrafon napsal:....Jen bych chtěl upozornit, že screeny uvedené u této aktivity obsahují vyměněná vozidla testerů, kteří si je sami vyměnili (to jen, aby zase někdo nerejpal zbytečně) a výměna lokomotivy probíhá na jiném místě, než v Bohumíně.
To se tady již také v mém vlákně přetřásalo dříve. Prostě jen na vysvětlenou pro puntíčkáře a realisty.![]()
Zbyněk Šemora napsal:To chce klídek, já jen napsal svůj obecný postřeh a naopak spolupráci se jmenovanými jsem pochválil.
Pokud budu vyřazovat nějaký vůz z EX či EC, tak je úplný stejný postup jako u manipuláku. Nebo pokud na ONJ bude traktor sunout konvoj pantografových jednotek a posunovač v čele vlaku.