Aktivity Midrafon

lukas matura napsal:
Jiný aktivity opravou myslím nebudou muset projít, nebo se pletu?

Opravil jsem i Křižíka, pro jistotu a také kvůli trainsetu.
Takže teď by to na mém mělo jezdit bez problémů.

Děkuji všem nejen za přání k narozeninám, ale i za postřehy k webu. Přivítal bych,kdyby se někteří alespoň podepsali.:D, když už MNĚ chtějí radit.
Jinak opravdu díky.:)

Hej chlape taky přeju všechno nejlepší k tvým narozeninám. Jinak máš skvělej web. Je vidět, že sis dal na něm hodně záležet. Jen tak dál chlape. Jdu hrát tvého Křižíka.

Ani já bych nechtěl chybět mezi gratulanty, všechno nejlepší a hodně štěstí v editoru Midrafone :)

Pánové, Vám všem třem, Pepínovi, Pavlovi i Prolamovi děkuji za přání k narozkám. Potěšilo.;)
Právě jsem se vrátil z pracovní oslavy.
Jinak děkuji Pepínovi za pochvalu webu, ale je to teprve v začátcích a právě i po konzultaci s Pavlem jsem zvolil toto.
Snad to nebude úplně nemožné a naučím se zase něco nového.
Zítra mám volňase, tak se vrhnu na novou aktivitu.

Opravdu děkuji, těší mě to, chlapi.;)
Míra:)

PS: Pepíno, tak po Novém roce?

Míro já teď mám ve výstavbě toho Excelsiora, takže na něm budu makat jak ďas.
No po novém roce by to šlo, protože já mezi svátkama nemůžu, děláme v krámě inventuru takže budu rád, když po večerech budu dělat aspoň aktivitu z naší oblíbené trati a to 221. Konkrétně bych chtěl udělat víkendový spěšňák SÁZAVA, což snad nebude tak těžký.
Ale projížděl jsem si 221 jako Sp 1831 a ty časy co jsou uvedeny v SJŘ, tak ty krutě nestíhám. Holt se projevuje modernizace :D

Tak já se pochystal na Os 2500 a navazující Os 5805, i když nepřímo,ale jsou to mé dva vlaky, kterými jezdím do práce a tak snad prozradím, že podtitulem této aktivity bude:Midra jede do práce:D
Uvidím, jak to vyjde mě i s tím, co tam chci, jako své reálné zážitky jednoho dne zakomponovat.

Chválím a doufám že to brzy bude. No teď jsem se dost naštval protože mě to vyplivlo v Margecanech a už jsem ve stádiu, kdy už mě je všechno jedno a hlavně koukám abych toho excelsiora měl z krku.

Pepa z Nuslí napsal:
Chválím a doufám že to brzy bude. No teď jsem se dost naštval protože mě to vyplivlo v Margecanech a už jsem ve stádiu, kdy už mě je všechno jedno a hlavně koukám abych toho excelsiora měl z krku.

Jo, Pepíno,až Ti budu jednoho krásného dne právě po tom Novém roce vyprávět, jak a kde mě to vyplivlo a jak jsem s některým místem bojoval a málem jsem to prohrál, myslím, že nejsi takový poděs, jako já.
Budu držet palce, aby se Ti práce zdařila.
Kdyby si něco potřeboval, jsem k dispozici.:)

Dobré odpoledne,
místo screenů z nové aktivity se chci zeptat, jestli někdo nevíte, co s mým problémem.
Doteď vše fungovalo bez potíží. Natrasoval jsem hráčovu trasu, projel si ji kvůli časům apod.
Poté jsem otrafficoval stojícími soupravami, tak i protijedoucími. A však při spuštění hry se při načítání vlastní aktivity odporoučí celé MSTS do oken z5.
Zkoušel jsem kontrolu všeho, co mě napadlo, ale nic nepomohlo.
Abych nezapoměl dodat, zkusil jsem i jinou svou aktivitu a ta běží normálně.
Jedná se o trať BP.
Dělám aktivitu na části tratě 221 (Benešov-Praha).
Žádná hláška se neobjeví, prostě to jen spadne.

Midrafon napsal:
Jedná se o trať BP.

Zdar,nemáš někde odstavené samotné vozy,bez cd_servisu?Mě se to jednou stalo,nedal jsem omylem před vozy servisní loko a msts při načítání spadl.

Srandik32 napsal:
Midrafon napsal:
Jedná se o trať BP.

Zdar,nemáš někde odstavené samotné vozy,bez cd_servisu?Mě se to jednou stalo,nedal jsem omylem před vozy servisní loko a msts při načítání spadl.

Zkusím to projít, díky za tip.

Jo to bude ono, taky jsem si to blbec neudělal a padlo mi to do Woken zpět a žádná hláška předtím nebyla.
Jinak u Excelsioru budu mít jízdu na blok páč bych v Pardubkách čekal jak debil 10 minut.

Je to přesně ono, hned u třetího consistu chyběl servis.
Děkuji moc, byl jsem skoro pološílenej, proč to zase nejede....
Jinak Pepíno, dej to tam, ať je legrace.
Já aktivitu mám půlku hotovou a jakmile dodělám RW3 instalaci, na novém PC, tak si to porjedu, ať vím, jak to jde.
A půlka bude za mnou.:)

Midrafon napsal:
Je to přesně ono, hned u třetího consistu chyběl servis.
Děkuji moc, byl jsem skoro pološílenej, proč to zase nejede....
Jinak Pepíno, dej to tam, ať je legrace.
Já aktivitu mám půlku hotovou a jakmile dodělám RW3 instalaci, na novém PC, tak si to porjedu, ať vím, jak to jde.
A půlka bude za mnou.:)
Tak hlavně že je to ok;) Jinak hned taky zareaguju na to čekání.Já ho v Pardubicích mám taky (v nový akt),taky 10min ale nechám ho tam,každou chvíli jede nějakej trafik a dodám tam ve zprávách takovou chujovinku:D tak snad to nebude tak zlý.

No nakonec to vypadá na grafárnu v khélu, takže mám po ptákách.:(:(:(
Mně se daří...:D:D:D
Ale msts to utáhne, pak se to pročistí a uvidíme.

Back
Nahoře