Aktivity Midrafon

lukas matura napsal:
Včera to s tou zimou ještě šlo, už bylo hůř, že jo brňáci! Snad se Vám v našich končinách líbilo. :-)

Brno bylo krromě nádraží polomrtvé, nikde nikdo.
Tak jsme to prolítli v rychlosti a většinu času jsme strávili na nádraží.
A pak taky na nezbytném grogu na zahřátí.
Ale pak už nám jel R 684, tak jsme se vydali na zpáteční cestu do Prahy a až na studené topení v prvním Béčku to šlo. I příjezd do Prahy byl o 5 minut dříve.
Takže malý MSTS sraz se vydařil.

:D Míro nemáš za co děkovat, byla to fajn sobota :)
Moje materiály jsou některé naprosto nepoužitelné :D jiné možná někde někdy budou.

trucker1245 napsal:
:D Míro nemáš za co děkovat, byla to fajn sobota :)
Moje materiály jsou některé naprosto nepoužitelné :D jiné možná někde někdy budou.

Tak já jsem to netřídil, kámo.
Takže pokud něco z toho bude k použití, tak fajn.
I já jsem byl spokojen. A děkuji.

Pepa z Nuslí napsal:
Míro my bychom se měli sejít. Já jsem ti volal na T-Mobile ale tys mi to nezvedal.

Pepo,
já jsem včera byl s truckerem1245 v Brně na výletě a akorát jsem dojížděl do Prahy a potom jsme ještě chvíli s Pavlem poseděli.
A dneska jsem celý den na Karláku.
Tento týden nevím, protože toho budu mít asi dost a na víkend odjíždím k Pavlíkovi na návštěvu na Moravu a začínají mně jarní prázdniny. A Ty chci strávit částečně doma, kdy mám něco domluveno a potom také jsem dohodnutej s Jarinem na návštěvě u něj doma v severních Čechách.
Takže je toho teď naráz jako buchet, ale potom by se snad čas najít měl.

Ahoj Midrafone,
Mám takový malý dotaz minule jsi psal něco o plánované aktivitě Metropol.Jak jsi pokročil v práci na této aktivitě.
Děkuji za odpověď.Bohužel tvůj web je nějakou dobu nedostupný. :?:

Snad nebude vadit, že odpovím za Midrafona. Metropola Midrafon pustit k vodě a včera jej kompletně vymazal kvůli jednomu návěstidlu v Praze na hlaváku, které si postavilo hlavu a bylo stále na stůj. A co se webu týče, tak ten minimálně mne funguje v pohodě!

lukas matura napsal:
Snad nebude vadit, že odpovím za Midrafona. Metropola Midrafon pustit k vodě a včera jej kompletně vymazal kvůli jednomu návěstidlu v Praze na hlaváku, které si postavilo hlavu a bylo stále na stůj. A co se webu týče, tak ten minimálně mne funguje v pohodě!

Milý moderátore velice ti děkuji za odpověď.Tak to je moc velká škoda,že to ten Midrafon pustil k vodě.Asi to nevydržel nervově.

Nepustil, asi přišel na to proč to nejde. Počkej te si. Já jsem Metropola dělal 2 roky. Si každej myslí, že to jde za den.

Pepa-alcapone má pravdu. Já se s Excelsiorem patlám už pěkně dlouhou dobu, bohužel to nebere konce. Včera jsem musel předělat trasu jednoho nákladu a můžu jet odznova. Jak tady Pepa dobře předeslal, za den to opravdu není! Děkuji!

Koukám, jak se člověk ztratí, už je tu veselo.:D
Kdyby Jiřík věděl, že je to vopruz něco neustále dělat dokola a nic nepomůže a jak je to zoufalé, tak by si toto nemyslel.
Ale Metropol je odložen. Na neurčito,ale vrátím se jednou k němu.

A teď něco veselejšího, děkuji oběma pánům zde z fóra za příjemné chvíle posledních dní.
O víkendu návštěva u Pavlíka na Moravě a dneska u Jarina u něj v severních Čechách.
Moc prima setkání pánové a děkuji.

No mě neděkuj :D. Poděkujme dvěma nejmenovaným restaurantům v Kroměříži za perfektní obsluhu :D

A na Velikonoce tentokrát u vás v Praze :)

Pepa z Nuslí napsal:
Pepa-alcapone má pravdu. Já se s Excelsiorem patlám už pěkně dlouhou dobu, bohužel to nebere konce. Včera jsem musel předělat trasu jednoho nákladu a můžu jet odznova. Jak tady Pepa dobře předeslal, za den to opravdu není! Děkuji!

chlapci to chce klidek rozčilování škodí zdraví tak pozor na to.

Back
Nahoře