Aktivity Midrafon

Každý ať si zamete před svým prahem.
Já mám jasno....Ale teď je to vztažené na má setkání s několika lidmi s fóra.
Prostě si člověk udělá obrázek a jak jsem dneska s Joskou prohodil dvě věty, v menším kolektivu je to jistě lepší.
A tím nesrážím vážnost ani sleziny, ani lidí, které jsem tam poznal.
Každý normální člověk to pochopí.

Chtěl bych veřejně poděkovat Jarinovi za dnešní den. Věnoval mi velkou část svého volna a doladili jsme najednou se objevující nesrovnalosti v trainsetu a také poladili vše tak,aby pracovalo bezchybně.
Děkuji Ti,kamaráde.:oops:

Naposled editoval moderátor:
Zdravím všechny přítomné! :)
Sice už nejde o žhavou novinku, ale chtěl bych se vrátit k aktivitě NEX Kontejnery. Po příjezdu do Kolína a vyčkávání u vjezdového návěstidla (na spojce) projíždím po předchozí výzvě stanicí směrem na Velim. Zhruba na úrovni 2 lokomotiv (1x Eso, 1x Brejlovec), odstavených na poslední koleji, se hra 2x přeruší hláškou: Selhala inicializace vozidla <201321> RigidBody. Pokus o další pokračování končí pádem a odchodem k Billovi. Krátce před přerušením simulace projíždím něčím, co se podobá hnědé stěně (též 2x). Myslím si, že jde o nějakou deformaci textur nějakého, mě neznámého vozidla. To pak má vliv na regulérní chod a následný pád.
Budu vděčen za každý věcný podnět. :oops:
S Mirkem, jakožto autorem aktivity, jsem problém konzultoval, v podezření je opravdu některé vozidlo z ranžíru. Samotný překlad výrazu "rigid body" též k ničemu nesměruje... ;)

Naposled editoval moderátor:
Tohle se děje, když jedna ze statických souprav vyčuhuje mimo koleje (koleje už skončily,ale vlak tam stále měl stát). Jde to opravit v AE.

Neměnil jsi nějaké vozy v aktivitě za delší a tím pádem jsou mimo koleje?

Pavlík napsal:
Tohle se děje, když jedna ze statických souprav vyčuhuje mimo koleje (koleje už skončily,ale vlak tam stále měl stát). Jde to opravit v AE.

Neměnil jsi nějaké vozy v aktivitě za delší a tím pádem jsou mimo koleje?

Ahoj Pavlíku. Je možné, že to tak je. Ač mám k dispozici Midrafonův trainset, soupravy v aktivitě nejsou stoprocentně čistokrevné. Snaha ovšem byla vyměnit vůz za stejný typ.. Ovšem netuším, o jaký vůz v jaké soupravě jde. Naznačuje něco to číslo v závorce (201321)? Díky za případnou další odpověď.

Otevři si Aktivity Editor, vyber aktivitu a klikni na "Ověřit počáteční stav" . To ti ukáže, kde je chyba.

Lépe je to popsáno anglicky zde: http://msts.steam4me.net/msts_errors.html

Google ti pomůže s překladem.

Díky, Pavlíku za fundovanou odpověď, bylo mi jasné, že Ty to vědět budeš.:)
A pokud mohu mít osobně za sebe návrh, Ty by si měl být moderátorem!
Doufám, že Vaškovi rada byla cennou a že se vše vyřeší.

Jen něco málo z mé kuchyně.
Aktivita R 475 "Jadran" pro trať 321 byla právě dokončena a projeta.
Teď předávám testerům, kteří prověří celou aktivitu a jakmile bude schopna vydání, spatří světlo světa.:)

Ahoj, "Jadran" by byla pěkná aktivita pro trať BP, když jezdil přes Havl. Brod. Proč jsi zvolil trať 321, když vlak můžeš vést jen do ČT? Nebo plánuješ ještě pokracování do Bratislavy? P.S. nerejpu, jen se ptám;)

Ferda napsal:
Ahoj, "Jadran" by byla pěkná aktivita pro trať BP, když jezdil přes Havl. Brod. Proč jsi zvolil trať 321, když vlak můžeš vést jen do ČT? Nebo plánuješ ještě pokracování do Bratislavy? P.S. nerejpu, jen se ptám;)

V pohodě.
Jelikož jsem zvolil trať 321, je vedena celá po ní, tedy jasně odklonem.:)
Je to fikce, jediné, co je reálné je jízdní řád vlaku (bez odklonu), zbytek a vše kolem, včetně vlaků je fikcí.
Tak, kdo jel mé aktivity ví, že jednu udělám reálnou a druhou fiktivní.
Je to hra, tak si hraju.:)
A další bude reálná a bude pro obě naše hlavní tratě. To je jediná nápověda.

Nakonec Vám přináším aktivitu IC 1005 RegioJet, která spatřila světlo světa už v lednu.
Doteď jsem čekal na vozidla RJ, ale bohužel tu probleskly nějaké vlaštovky a není to to pravé.
Proto jsem se rozhodl, že ji vydám, i když aktivita je udělaná s rakouskými vozy.
Jakmile bude k dispozici originál vozů, přijde jednoznačný update.
Pokud máte zájem, zde sosejte.
Přeji příjemnou jízdu.

Páni midrafone sa nezdáš ja som ešte ani neprešiel IC 1005 a ty už Jadrana vydávaš :) super :) je aspoň čo jazdiť :) a držím palce pri dalšej tvorbe :)

CANDY napsal:
Páni midrafone sa nezdáš ja som ešte ani neprešiel IC 1005 a ty už Jadrana vydávaš :) super :) je aspoň čo jazdiť :) a držím palce pri dalšej tvorbe :)

Děkuji,ale to IC by bylo vydáno o dost dříve.
Takže to vyšlo takto po sobě.
Teď i tak bude nucená pauza....

Ja viem že IC bolo skor ale tak tam bola kúpa nového latopu, sťahovanie odznova tvojho trainsetu a completna inštálacia celého MSTS. Potom mi nastal problem v IC 1005 pred Pardubicami mi vyskočili hlášky a chýbajúcich vozidlach ... po rozhovore s Pavlíkom som nakoniec conbuildrom vymen stroje ale znova od začiatku :) ale zatial som spokojný pekná jazda :)

CANDY napsal:
Ja viem že IC bolo skor ale tak tam bola kúpa nového latopu, sťahovanie odznova tvojho trainsetu a completna inštálacia celého MSTS. Potom mi nastal problem v IC 1005 pred Pardubicami mi vyskočili hlášky a chýbajúcich vozidlach ... po rozhovore s Pavlíkom som nakoniec conbuildrom vymen stroje ale znova od začiatku :) ale zatial som spokojný pekná jazda :)

Snažím se, děkuji. I když RegioJet je spíše odpočinková záležitost a klidná jízda oproti jiným.:D

Ač se zdá, že odpočívám, tak opak je pravdou.:)
Právě se zrodila jedna reálná aktivita s trochou mých oblíbených mimořádností Ex 590 Zlínský expres pro trať 321, jejíž námět (mnou pozměněný dal Pavlík) a potom R 674 Podlužan pro trať BP, který se včera teprve zrodil a práce jsou na počátku.
K Ex 590 mám jedinou věc, že moc děkuji svému novému testerovi Radkovi (korninus), který se zhostil svého úkolu s neobyčejným nadšením a úsilím.

Ex 590 vypadá moc pěkně, už se těším na vydání Míro :) btw bude konečně taky jednou max. 160Km/h? :D Už to vidim, jak tam zase bude nějakej starodávnej vůz ze špalíkama - 120 :D
Jinak R 674 - na webu není obrázek.

Back
Nahoře