Aktivity Midrafon

Tak jsem z některých vláken zjistil,že BP se stává nepreferovanou kvůli tomu,jaký je její stav.
Přesto chystám k dokončení 3 dílnou aktivitu na BP.
V úseku Blava-Praha přes vše možné.
Je jich málo,tak ať je z čeho vybírat.
Více na mém webu.

Dokonáno jest a má 9-ti hodinová aktivita byla právě vydána.
Jedná se o R 674 "Podlužan" z Bratislavy do Prahy pro trať BP.

Veškeré informace naleznete zde

Velmi rád bych na tomto místě veřejně poděkoval těmto členům fóra:
korninus za naprosto precizní a jedinečně obětavou práci testera a tvůrce screenů na můj web, Jarin a Banán nejen za testování, ale i za praktické rady a postřehy z provozu, Bastard a Pavlík za skvělou práci testerů, postřehy a screeny.

VŠEM VÁM CHLAPI MOC DĚKUJI!!!!

Během testování a úprav jsem nezahálel a připravil aktivitu, která svým rozsahem bude nejkratší z mých dosud vytvořených a uzavře mé roční působení aktivitáře pro MSTS.
R 613 "Bílina" pro trať 321 v úseku Ústí nad Labem - Praha

Aktivita je hotová, nyní projde testem a pokud vše bude v pořádku, během pár dní se jistě objeví k dispozici.
Více informací naleznete včetně screenů zde

Po vydání této aktivity bude na mých stránkách zveřejněna anketa s návrhy na další tvorbu, která bude pokračovat po pauze.

lukas matura napsal:
No co nadelame. Drzim palce, at se vse co nejdrive zmeni k lepsimu.
Již se na tom pracuje. Došlo k nedorozumění, které má maličkost neustála a zvítězila moje cholerická povaha na celé čáře. A tak jsem víc prohrál a ztratil, než získal. Ale pomalu to snad budu vše vracet zpět.
Děkuji za podporu.

Dobré dopoledne,
měl bych velikou prosbu.
Potřeboval bych doplnit screeny na můj nový-přesunutý web.
Našel by se zde někdo ochotný, kdo by mohl postupně projet všechny mé aktivity a udělat z každé pár screenů. (Myslím, že nebude potřeba je projet je celé).

Moc děkuji a pokud by se někdo takový našel, ať se ozve buď SZ nebo na icq.
:) Díky, Mirek;)

Ledy se pohnuly a vzniká nové dvoudílné "poježdění", které tentokrát bude rozděleno na dvě tratě.
První z nich 310, tam je první díl již hotov a druhý díl na 321 je ve zkušební fázi.
Celek je fiktivní záležitost a název dostane: R 10128, aneb když se daří, tak se daří.

Více naleznete na mém webu: zde

Tak jsem projel aktivitu Ex 590 "Zlínský expres". Musím ji velmi pochválit! Naprosto skvělá aktivita se super náměty, projíždějícím trafficem, zpožděním... Aktivita se mi skutečně velice líbila! Pečlivě ohláškovaná, takže vše šlo naprosto bez problémů! Jen tak dál!

754 067 napsal:
Tak jsem projel aktivitu Ex 590 "Zlínský expres". Musím ji velmi pochválit! Naprosto skvělá aktivita se super náměty, projíždějícím trafficem, zpožděním... Aktivita se mi skutečně velice líbila! Pečlivě ohláškovaná, takže vše šlo naprosto bez problémů! Jen tak dál!

Děkuji moc za tak pěknou pochvalu a myslím si, že toto je maximální potěšení pro každého aktivitáře, když si může přečíst pochvalu na svou práci.
Budu se nadále snažit, aby aktivity byly lepší a lepší, nebo určitě ne horší.
Díky moc.:)

Ahoj Mirku i já se musím přidat s velikánskou pochvalou. Teď jsem dojel tu perfektní trojici aktivit R 674 aneb Průserový den na dráze a musím hluboce smeknout tak skvěle udělanou aktivitu (myslím tím samozřejmě všechny) jsem dlouho nejel. Traffic,hlášky,předjíždění prostě všechno klapalo naprosto skvěle. Opravdu všechna čest a dík za takovéhle aktivity.

Naposled editoval moderátor:
Děkuji mockrát za ta slova a za všechny pochvaly.
Budu se nadále snažit, aby to bylo co nejlepší.
Moc mě to potěšilo a "nakoplo" do další práce. Přesně takovou injekci jsem potřeboval.
Mirek:eek:

Jelikož se přiblížil konec prvního dílu nové aktivity, která bude rozdělena na dvě naše MSTS tratě, rád bych zde něco uvedl.
Vlastně je to v tyto dny rok, co jsem se pustil do tvorby aktivit.
A tato je de facto první, která je na jednokolejné trati celá.
Každý, kdo zná editor a tvořil a tvoří aktivity ví, že je to veliký rozdíl, alespoň tedy já jej vnímám.
A možná ještě větší rozdíl je, když máte kolem sebe lidi, kteří Vám pomáhají.
Proto jsem opravdu nesmírně rád, že aktivitu R 10128 pro 310 mně pomáhali dávat dohromady z pohledu železničního provozu: JARIN a BANÁN.
Kluci oběma Vám moc děkuji za pomoc při hláškování některých pro mě problematických míst a vůbec. Děkuji MOC.

Zdravím,
pustil jsem se do aktivity R 674 a smekám klobouček. Nemá to chybu, jen tak dál. Jak bylo slibováno na začátku, člověk se ani chvíli nenudí, přeprahy, mimořádnosti, traffic... opravdu vynikající práce. Už se těším na další kousek z vaší dílny. Sice rok za editorem, ale dnes mistr aktivář

Ferda napsal:
Zdravím,
pustil jsem se do aktivity R 674 a smekám klobouček. Nemá to chybu, jen tak dál. Jak bylo slibováno na začátku, člověk se ani chvíli nenudí, přeprahy, mimořádnosti, traffic... opravdu vynikající práce. Už se těším na další kousek z vaší dílny. Sice rok za editorem, ale dnes mistr aktivář

Dal jsem si nejen maximálně záležet,ale jak jsem uvedl v
předchozím příspěvku,mám kolem sebe naprosto jedinečný
tým spolupracovníků-nejen testerů,ale poradců.
To vše dělá mou práci nejen jednodušší,ale také radostnější.
Potom se daří.
I za ně chci poděkovat za ta milá a chválící slova a budu se opravdu
nadále snažit,aby tomu tak bylo i nadále.
Mirek

Moc bych chtěl poděkovat svému testerovi Radkovi (korninus) a Lukášovi Maturovi za screeny k mým aktivitám, které jsem mohl vrátit na své místo.
Děkuji oběma a skoro se blížím s úpravami webu do finále.
Budu se tedy moct věnovat aktivitě na 310 a 321.
Díky, kluci!

Více zde: zde

Na mých stránkách jsem zveřejnil anketu, která by měla rozhodnout o tom, jaká bude má další aktivita.
Naleznete ji na hlavní straně vlevo.
Prosím, respektujte nabídku a pokud máte zájem, hlasujte zde:
anketa Aktivity Midrafon

Děkuji všem hlasujícím v anketě na mých stránkách a mohu říct, že to asi bude souboj mezi Brahmsem a nákladem.

Důležité: Anketa bude ukončena o půlnoci 30. května 2012.

Back
Nahoře