Aktivity Midrafon

2. Část Rychlíku 674 dojetá, Míro moc pěkná práce, druhý díl se mi opravdu moc líbil, 1 samozřejmě také, ale 2 měl něco na víc :D
Poslední část je přede mnou - zatím :D
Jen tak dál ve Tvé tvorbě, protože to opravdu za to stojí :) ;)

Moc děkuji nejen za veřejnou pochvalu, ale také za další elán, který si mně tím dal do další práce.
Postupně se rodí ještě další dvě aktivity, které bych rád do prázdnin vydal.
Pak se budu věnovat jiným věcem, třeba práci:D:D:D.
Děkuji ještě jednou, Pavle a ať se Ti 3.díl také líbí.

Dobré brzké ráno všem,
jen bych rád "jemně" upozornil, že na mých stránkách se pomalu chýlí ke konci anketa o následující aktivitě, kterou bych měl vytvořit.
KONEC HLASOVÁNÍ BUDE ZÍTRA O PŮLNOCI (tj. ze středy na čtvrtek)

Děkuji všem, kteří již hlasovali.

Právě jsem vydal dle svého slibu komplet oba díly aktivity: Posilový R 10128 a to jak pro trať 310, tak i 321.

Veškeré informace naleznete u mě na webu.
Můj web

667b61ddefbb2df4916af933c0ecc10d.jpg

Takto dopadla anketa u mě na webových stránkách.
Takže následující aktivitou, kterou vytvořím podle Vašeho hlasování bude EC 177 "Johannes Brahms", který pojede po našich dvou MSTS tratích 321 a BP. Půjde tedy o aktivitu opět dvoudílnou.

Naposled editoval moderátor:
Ještě bych zde rád uvedl, že to bude poslední aktivita před letními prázdninami, protože mě čeká doufám zasloužená dovolená po celém školním roce a tak dám "kopačky" i MSTS a budu odpočívat v druhé práci.:D
Ale aby si někdo nemyslel, že se budu flákat :D:D:D , tak vytvořím asi i aktivitu, která skončila v anketě na druhém místě, tj. manipulák na 310.

Tak to jsi nám,kteří hlasovali pro náklad na 310 udělal radost. Tak držím palce a ať se dílo daří.

Klokan 35 napsal:
Tak to jsi nám,kteří hlasovali pro náklad na 310 udělal radost. Tak držím palce a ať se dílo daří.

Děkuji a jakmile bude hotový Brahms, dostane se i na druhé místo v anketě.:)
Přeci jen to bylo dost vyrovnané a po dlouhé době bych si již na to mohl troufnout.

I já děkuji Míro za šoupák na 310. Ještě jednou dííky a držím palce do tvorby této aktivity.:)

No zatím není opravdu za co, protože nic ještě nemám a budu potřebovat odbornou konzultaci.
V tomto ohledu mé zkušenosti jsou opravdu mizivé.:(

Právě jsem dojel Posilový R 10128 a Míro perfektní aktivita,fíra se nenudí,pořád se něco děje.Člověk neví co bude příští kilometr nebo kdy bude muset jet na blok.Jen víc takových aktivit.Budu mezi prvními kdo si stáhne další Tvojí aktivitu.Hodně zdaru do další práce.

Moc děkuji za ta pěkná slova chvály.
Cením si jí a budu se snažit ,aby i dál to bylo zajímavé a pestré.
Však další a pro letošní předprázdninové období se rodí poslední aktivita, resp. je v tuto chvíli hotová.
Ale testy a vše zabere dost času.

Děkuji moc.;);)

Míro dnes jsem dojel další Tvou aktivitu a to R 672 Podlužan,opět skvělá práce.Žádná nuda.Už se těším na další Tvé práce.:)

Děkuji i za pochvalu na tuto aktivitu. Původní záměr byl trochu jiný a výsledek také.
Brzy se dočkáš EC 177 na BP, to by mělo vyjet na trasu v tomto týdnu a potom si dávám prázdniny - dovolenou. Mezi volnými dn a prací se budu snažit si chystat aktivitu další.
Díky, ještě jednou moc.

Blíží se nejen prázdniny, ale také uplynul rok od chvíle, kdy jsem se začal zabývat aktivitami nejen jako tester, ale jako tvůrce.
A proto jsem na závěr prvního roku práce připravil pro Vás svou poslední aktivitu.
EC 177 "Johannes Brahms" pro obě naše hlavní tratě, jak 321, tak i BP.
Vše ostatní se dozvíte na mém webu a to jak v sekci novinky, tak i v jednotlivých záložkách obou tratí.
Zde: můj web
Děkuji všem za přízeň, pomoc a rady a hlavně svému týmu, bez kterého bych to nezvládl: (korninus, Jarin,Banán, Bastard, lukas matura a Pavlík, který jej bohužel opustil).

Ale Míro. Já ho přece opustil jen dočasně. Někdy nejde zaměstnání prostě skloubit s MSTS.

Já to vím,ale nechtěl jsem ten důvod psát sám. A takto jsem docílil toho,že si to udělal za mě.
Děkuji a teď již všichni ví,proč nejsi momentálně v týmu.

Kamaráde tak jsem dojel do Kolína (1. díl). Skvělá práce, člověk by ani neřekl, co je na rovném úseku 090 možné udělat za překvapení. Dobrá inspirace pro mě.
Jdu na druhý díl, podle screenů to bude "maso". :D

Back
Nahoře