Aktivity Midrafon

Já právě přecházel na druhé stanoviště :D a jak na TM zmizel otočný bod, tak jsem zastavoval (dynamika + loko) to mi neřikejte, že je dlouhá brzdná dráha :D
Dneska když sem byl před nim, tak už jsem zpomaloval, takže o pár metrů kratší to bylo, ale stejně...

trucker1245 napsal:
Já právě přecházel na druhé stanoviště :D a jak na TM zmizel otočný bod, tak jsem zastavoval (dynamika + loko) to mi neřikejte, že je dlouhá brzdná dráha :D
Dneska když sem byl před nim, tak už jsem zpomaloval, takže o pár metrů kratší to bylo, ale stejně...

Tak to je záhada poříčanského zhlaví :-D
Vím, že tam mně to zlobilo už jednou, ale potom to povolilo,ale bylo to kvůli servisu a ten jsem tenkrát odstranil a dal jinak a vše běželo.
Tak teda nevím.
Jak s Radkem dneska sedneme s vínkem, třeba se k tomu dostaneme.:D

Přeji krásný večer. Tak Poříčany znova otestovány a potvrzuji Pavlíkovo tvrzení o přejetí reverzního bodu. Zkoušeno i bez přechodu na druhé stanoviště a tam vše klaplo. Takže problém OTOČNÉ BODY.:P

Otočné body jsou zkrátka mrchy. Musí se s nimi v rukavičkách tak, aby to všechno ve finále klaplo tak, jak si autor vysnil a představoval.
A tak se podařilo i v R 674 a musím zodpovědně za sebe říct a i za svůj tým, tato aktivita je opravdu v pořádku.
Pokud někdo nerespektuje to, co má, pak nastanou problémy.:D:D:D

Přeji všem hezké léto a pokud bude přízeň časová i chuťová, dočkáte se potom i nové aktivity pro trať 310, kde jsem požádal o spolupráci mého osobního testera Radka (korninus) a s jeho velikou pomocí vznikne tento kousek.
Více se budete dozvídat zde: můj web

Užijte si jinak pěkně léto!!!!;);)

Pepa z Nuslí napsal:
Míro, tvé aktivity nestárnou.
Proto si opět jezdím tvého Pernera podruhé a Brahmse jsem zajel snad po třetí.

Pepo, bacha, aby ses z toho nepomátnul.:D:D Pak Ti nepomůže už vůbec nic, jako nám o víkendu s korninem, kdy jsme ve finále dělali trasdu hráče nové aktivity před půlnocí.:D Ale, že nám to šlo od ruky.
Jinak děkuji, je to pro mě veliká čest a pochvala, že se líbí a že to není marné.
Děkuji moc.;)

Ahoj Mirku, prosím ťa aké súpravy sú použité v aktivite EC 177 hned na začiatku aktivity? Pretože jak mile sa rozbehnem a míňam odchodové náveštidlo vyskočí mi chyba "vozidlo nejde pridat do sveta" buhužiaľ skúšal som to viac krát o aké vozidlo ide no netuším vždy mi tá chyba zostane niekde v pozadí a riešením je jedine " Enter " . Prosím ak kto kolvek viete čo vchádza asi do Usti pri mojom odchode napíšte. Všetky chýbajúce vozidla som dosťahoval. Kontrola v Conbuildri bola bez chyby. Neviem čo to može byť. Ďakujem

Michal

MICHAL SVK: Asi Ti komp nenačte tu příjíždějicí sopravu,při odklikávání to shoď na lištu a měla by se Ti objevit hláška,který vagón nebo mašina to dělá.

Práve že komp by mal stíhať tam ide skôr o to že hneď na začiatku vyskočí tá hláška jak mile vychádzam z Usti. Ok idem to ešte skúsiť ale to som tiež spomínal že keď to šupnem do lišty stále tu chybu nevidím pretože je skrytá za aplikáciou.

Michale,
pokud stahoval chybejici vozy z prilozeneho souboru chybejicich vozidel,tak pricina muze byt tam,mam upravena lomitka ve smerovani zvuku. Ale to povazuji za mene pravdepodobne,protoze jsi prvni. Parametry zastupce hry a Train Store jsou v poradku? Bylo by opravdu vhodne dopatrat se,ktery vuz to dela.
Pokud potkas ten protijedouci rychlik na vyjezdu z Usti,mohou to byt odstavene soupravy na Usti-jih.

Ano všetko je správne aj MSTS aj TS. Skúšal som to zase pustiť vyhodilo chybu a dopátrať sa nedokážem čo to je za chybu. :(

Trainset používam tvoj. A podarilo sa je to vozidlo CD_A viac nič mi nenapísalo.

No je to divné ale používam tvoj trainset a pritom mi stála chýbajú vozidla. A "A" som sa mi zdá nesťahoval.

Back
Nahoře