M
MICHAL SVK
Host
Jasné, prepáč v pohode. Aj ja som tu zložku kontroloval pozeral som aj consisty ale neviem ktorý vlak by mohol mať A-čko. Keby som vedel con tak si to opravím poprípade by som áčko vymenil za iné.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
MICHAL SVK napsal:Jasné, prepáč v pohode. Aj ja som tu zložku kontroloval pozeral som aj consisty ale neviem ktorý vlak by mohol mať A-čko. Keby som vedel con tak si to opravím poprípade by som áčko vymenil za iné.
MICHAL SVK napsal:Ďakujem Mirku, už to funguje. Mal som teda v mojej zložke niečo špatne. Ešte raz dík.
erikmir napsal:Tak, dnes som aj ja úspešne dokončil aktivitu EC 177. Aktivita ma bavila a to prekvapenie v Breclave rozhodne potešilo. Slovenskú strelu práve tvorím v opačnom smere
Len by som upozornil, že v BA sú všetky vlaky posielané cez ľavý tunel (pohľad z BV do BA)
manazer502503 napsal:Čaues Mirdo
Tak sem právě dojel "Jadrana". Moc pěkná a povedená aktivita
Nejvíc bych ocenil že sem se projel na tolika mašinkách .......
Bylo to velmi příjemnéDíky za pěknou aktivitu měj se Honza
P.S. : Takovou šibalskou otázku bych měl... kampa jelo to pendolíno co mě předjíždělo v Třebovej ?![]()
Šnek napsal:Tak jsem se dostal si projet druhý díl EC 177, velmi slušná práce, nenudil jsem se vůbec, jen jsem si říkal, proč zajíždím do HK, když tam vede spojka, nu což, jsem jen strojvedoucí a musím poslouchat.
Jen při posunu v Břeclavi, bych tam dal víc hlášek o kolik vozů posunovat, kdy zastavit s posunem a tak. Ale jinak palec nahoru, dobrá práce.![]()