Aktivity Midrafon

Jasné, prepáč v pohode. Aj ja som tu zložku kontroloval pozeral som aj consisty ale neviem ktorý vlak by mohol mať A-čko. Keby som vedel con tak si to opravím poprípade by som áčko vymenil za iné.

MICHAL SVK napsal:
Jasné, prepáč v pohode. Aj ja som tu zložku kontroloval pozeral som aj consisty ale neviem ktorý vlak by mohol mať A-čko. Keby som vedel con tak si to opravím poprípade by som áčko vymenil za iné.

Michale,
kontroloval jsem obě Áčkové složky a obě vypadají v pořádku a proto jsem Ti na mail poslal zásilku.Instrukce tam máš.
Mirek

Ďakujem Mirku, už to funguje. Mal som teda v mojej zložke niečo špatne. Ešte raz dík.

MICHAL SVK napsal:
Ďakujem Mirku, už to funguje. Mal som teda v mojej zložke niečo špatne. Ešte raz dík.

Michale,
neni za co,po konzultaci s Jarinem mam pocit,ze to byl vuz A026.
Proto jsem volil tuto jednodussi variantu a jsem rad,ze to konecne uspesne jede.
Dekuji za informaci.
Mirek

Tak, dnes som aj ja úspešne dokončil aktivitu EC 177. Aktivita ma bavila a to prekvapenie v Breclave rozhodne potešilo. Slovenskú strelu práve tvorím v opačnom smere :)

Len by som upozornil, že v BA sú všetky vlaky posielané cez ľavý tunel (pohľad z BV do BA)

erikmir napsal:
Tak, dnes som aj ja úspešne dokončil aktivitu EC 177. Aktivita ma bavila a to prekvapenie v Breclave rozhodne potešilo. Slovenskú strelu práve tvorím v opačnom smere :)

Len by som upozornil, že v BA sú všetky vlaky posielané cez ľavý tunel (pohľad z BV do BA)

Děkuji za informaci, to jsem opravdu nevěděl a ani nemohl.;)Snad tento drobný "prohřešek" mně bude odpuštěn, přeci jen to je trochu z ruky.;)
Děkuji i za slova k aktivitě, uznání.
Přeji při tvorbě spousty nápadů a invence.
M.

tak čo sa týka tej BA tak nie všetky vlaky sú posielaný ľavým tunelom napríklad ja čo som šiel tadiaľ 3x tak vždy sme šli pravým z pohľadu BV - BA ale možno to boli len náhody

V tom prípade sa ospravedlňujem za mylnú informáciu. No ja som pravým ešte nešiel. Aj keď priznávam, že do BA až tak často nechodím.

Na druhou stranu je to pro Midrafona tip na akci, pravej tunel vyloučenej a čekáme na vjezdovým nechť sa děje

Naposled editoval moderátor:
Voľakedy v pravom tuneli smerom od Lamača nebola trolej. Vlaky tam jazdili samotiažou. Neviem presne kedy zaviedli do tohto tunela trolej ale aj tak sa využíva skôr tunel pravý na smer Lamač. Cestujem dosť často a aj keď som bol fotiť nikdy som si nevšimol žeby vlak na Lamač šiel tunelom v ľavo.

TOPIC OFF!!!
Včera jsem jel na kole autobusem, přitom jsem přehazoval převody a pak zastavil a otevřel dveře. Hned po tom jsem píchnul duši a musel jsem použít rezervu, která nešla z podvozku povolit, tak jsem hodil kolo na řidítka a vytáhl lepící sadu. Hned jsem sednul do auta za volant a pak jsme jeli, průvodčí řikal, že nikdy nejel vlakem a tak jsem mu slíbil, že až tu duši nafoukám tak ho svezu. Na to hned reagoval policajt, že prej jedem rychle, ale s průvodčím na štangly jsem nemohl použít rychlobrzdu neboť lokomotiva měla sjetý špalíky na předním kole. Všechno vyřešil ten první číšník co nám říkal, že to mlíko co dojí je super náhrada benzínu do šlapacího kola, nejvíc byl trapnej ten pes s šesti nohama a jeho pán litrem liftu v pet lahvi. Pak přijel Trumbourek a rozhodl, že tu kočku je třeba poslat nejbližším metrem domu a to otrávený jablko sníme všichni postupně jen co se dotočí na grilu. Nejhorší byl konec, kdy přišel krokodýl, že hoří zedníkovi malta v kolečku a tak jsme jeli tou domluvenou lodí po dálnici bez známky až do oblíbeného atolu s názvem Gumárny Pochod....
TOPIC ON !!!

Čaues Mirdo :D
Tak sem právě dojel "Jadrana". Moc pěkná a povedená aktivita ;)
Nejvíc bych ocenil že sem se projel na tolika mašinkách .......
Bylo to velmi příjemné ;) Díky za pěknou aktivitu měj se Honza
P.S. : Takovou šibalskou otázku bych měl... kampa jelo to pendolíno co mě předjíždělo v Třebovej ? :D:P

manazer502503 napsal:
Čaues Mirdo :D
Tak sem právě dojel "Jadrana". Moc pěkná a povedená aktivita ;)
Nejvíc bych ocenil že sem se projel na tolika mašinkách .......
Bylo to velmi příjemné ;) Díky za pěknou aktivitu měj se Honza
P.S. : Takovou šibalskou otázku bych měl... kampa jelo to pendolíno co mě předjíždělo v Třebovej ? :D:P

Jadran byla aktivita na objednávku pro kornina a tak jsem rád, že se líbí i ostatním uživatelům.:)
A protože mám rád adrenalin alespoň v MSTS, snažil jsem se tam toho dát co nejvíc, ale aby to bylo hratelné.
A šíbalsky?
Pinďa se otáčel zpátky do Prahy od místa mimořádné události. :D:D:D
Snad to jako odpověď postačí.;)

Tak jsem se dostal si projet druhý díl EC 177, velmi slušná práce, nenudil jsem se vůbec, jen jsem si říkal, proč zajíždím do HK, když tam vede spojka:D:D:D, nu což, jsem jen strojvedoucí a musím poslouchat.
Jen při posunu v Břeclavi, bych tam dal víc hlášek o kolik vozů posunovat, kdy zastavit s posunem a tak. Ale jinak palec nahoru, dobrá práce.:)

Děkuji, budu se snažit to vylepšit.
Jsem zvyklý na něco a líný zřejmě na něco nového, i když sem tam jsem tu informaci při posunu dal.
Tak se pochlapím a přidám.;)
Díky ješt jednou.:)

Šnek napsal:
Tak jsem se dostal si projet druhý díl EC 177, velmi slušná práce, nenudil jsem se vůbec, jen jsem si říkal, proč zajíždím do HK, když tam vede spojka:D:D:D, nu což, jsem jen strojvedoucí a musím poslouchat.
Jen při posunu v Břeclavi, bych tam dal víc hlášek o kolik vozů posunovat, kdy zastavit s posunem a tak. Ale jinak palec nahoru, dobrá práce.:)

Bohužel toto je nepozornost testerů, kteří tuto aktivitu testovali. Měl některý z nich na tento nedostatek upozornit Mistra aktiváře.;)

Ono je to vždycky u tak rozsáhlých aktivit těžký, člověk se soustředí na něco a druhá věc mu ani nepřijde.

Back
Nahoře