Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Josef12 napsal:Městská linka S41, Os 12166/12169
Tak tahle aktivita nemá chybu je to super zadrandit si po Praze. GOOD WORK Midrafon fakt dobrá práce.
trucker1245 napsal:Zase jednou pasé pochvala od truckera
Dojel jsem konečně R 10128 - 1.část na trati 310 a suprový, to vykřižování několikrát, prostě super! Přiznám se, že celý tento úsek jsem jel prvněale trať je fakt úžasná a má hodně co nabídnout, určitě by to chtělo nějakou další aktivitu - Míro právě na tento úsek, je mi jedno jestli Os nebo nějakej náklad.
Takže pokud bude čas, vím že ho máš málo Míro, ale pokud bys nějakej našel a nejsem jediný, kdo by byl pro, tak si opravdu rád zase zajedu něco od Tebe na 310 - SUPER to bylo! Díky.
Midrafon napsal:Rád bych zde po nějakém čase uvedl novinky:
1. Svou spolupráci s korninem jsem rozšířil a přizval jej na svůj web. Stal se tedy plnohodnotným spoluautorem aktivit pro MSTS.
2. Aktivita EC 498 "Europa" (321) je již hotová, ale dle informací autora tratě 321, které jsem včera obdržel máme s vydáním počkat na aktualizaci, budeme tudíž některé z částí opravovat. Jakmile bude opraveno, vydáme.
3. Nově vytvořená aktivita Os 9951, linka S7 (321) je již také hotová a testuje se, předpokládám její vydání během několika dnů.
4. Nejnovější je nápad ze včerejšího odpoledne, kdy médii proběha zpráva o nových D1 Expresech v relaci Praha-Brno a zpět.
Aktivita Ex 559 (BP) se již včera začala rodit a během několika dnů spatří světlo světa.
5. Poslední chystanou bude aktivita odpoledního R 1185 (310) z Jeseníku do Ostravy.
Všechny informace se postupně dozvíte na našem webu: zde
prolam napsal:Tak na tu 9951 se opravdu těším. Dyť proč bych se netěšil na aktivitu po své domácí trati.. Díky, nejkrásnější dárek na začátek školního roku. Vlastně sem si ani neuvědomil že už do školy můžu i o víkendu!le:
Šnek napsal:Já bych si ještě zkontroloval, jestli nemáš nějakou nesrovnalost v trainsetu. Projeď si aktivitu v Train Store, jestli Ti tam něco nezlobí.