Aktivity Midrafon

Městská linka S41, Os 12166/12169

Tak tahle aktivita nemá chybu je to super zadrandit si po Praze. GOOD WORK Midrafon fakt dobrá práce.

Josef12 napsal:
Městská linka S41, Os 12166/12169

Tak tahle aktivita nemá chybu je to super zadrandit si po Praze. GOOD WORK Midrafon fakt dobrá práce.

Díky,Josefe.
Je to milá pochvala a já děkuji nejen za sebe,ale i za kluky z teamu.
Budu se snažit,ať to je stále lepší.

Zase jednou pasé pochvala od truckera :D
Dojel jsem konečně R 10128 - 1.část na trati 310 a suprový, to vykřižování několikrát, prostě super! Přiznám se, že celý tento úsek jsem jel prvně :D ale trať je fakt úžasná a má hodně co nabídnout, určitě by to chtělo nějakou další aktivitu - Míro právě na tento úsek, je mi jedno jestli Os nebo nějakej náklad.
Takže pokud bude čas, vím že ho máš málo Míro, ale pokud bys nějakej našel a nejsem jediný, kdo by byl pro, tak si opravdu rád zase zajedu něco od Tebe na 310 - SUPER to bylo! Díky.

trucker1245 napsal:
Zase jednou pasé pochvala od truckera :D
Dojel jsem konečně R 10128 - 1.část na trati 310 a suprový, to vykřižování několikrát, prostě super! Přiznám se, že celý tento úsek jsem jel prvně :D ale trať je fakt úžasná a má hodně co nabídnout, určitě by to chtělo nějakou další aktivitu - Míro právě na tento úsek, je mi jedno jestli Os nebo nějakej náklad.
Takže pokud bude čas, vím že ho máš málo Míro, ale pokud bys nějakej našel a nejsem jediný, kdo by byl pro, tak si opravdu rád zase zajedu něco od Tebe na 310 - SUPER to bylo! Díky.

Pavle,
moc děkujeme za pochvalu. :-) Já, korninus, Jarin, Banán a všichni, co se na tom podíleli.
Jakmile doděláme, co jest rozděláno a teď je to časově zase na nic, máme v plánu něco takového udělat. Budeme se snažit, aby to bylo co nejdříve, ale čas náš společný je velmi omezený.
Ještě jednou díky za pochvalu, opět moc potěšila a určitě nakopla.;);)

Rád bych zde po nějakém čase uvedl novinky:

1. Svou spolupráci s korninem jsem rozšířil a přizval jej na svůj web. Stal se tedy plnohodnotným spoluautorem aktivit pro MSTS.
2. Aktivita EC 498 "Europa" (321) je již hotová, ale dle informací autora tratě 321, které jsem včera obdržel máme s vydáním počkat na aktualizaci, budeme tudíž některé z částí opravovat. Jakmile bude opraveno, vydáme.
3. Nově vytvořená aktivita Os 9951, linka S7 (321) je již také hotová a testuje se, předpokládám její vydání během několika dnů.
4. Nejnovější je nápad ze včerejšího odpoledne, kdy médii proběha zpráva o nových D1 Expresech v relaci Praha-Brno a zpět.
Aktivita Ex 559 (BP) se již včera začala rodit a během několika dnů spatří světlo světa.

5. Poslední chystanou bude aktivita odpoledního R 1185 (310) z Jeseníku do Ostravy.

Všechny informace se postupně dozvíte na našem webu: zde

Midrafon napsal:
Rád bych zde po nějakém čase uvedl novinky:

1. Svou spolupráci s korninem jsem rozšířil a přizval jej na svůj web. Stal se tedy plnohodnotným spoluautorem aktivit pro MSTS.
2. Aktivita EC 498 "Europa" (321) je již hotová, ale dle informací autora tratě 321, které jsem včera obdržel máme s vydáním počkat na aktualizaci, budeme tudíž některé z částí opravovat. Jakmile bude opraveno, vydáme.
3. Nově vytvořená aktivita Os 9951, linka S7 (321) je již také hotová a testuje se, předpokládám její vydání během několika dnů.
4. Nejnovější je nápad ze včerejšího odpoledne, kdy médii proběha zpráva o nových D1 Expresech v relaci Praha-Brno a zpět.
Aktivita Ex 559 (BP) se již včera začala rodit a během několika dnů spatří světlo světa.

5. Poslední chystanou bude aktivita odpoledního R 1185 (310) z Jeseníku do Ostravy.

Všechny informace se postupně dozvíte na našem webu: zde

Tak na tu 9951 se opravdu těším. Dyť proč bych se netěšil na aktivitu po své domácí trati.. Díky, nejkrásnější dárek na začátek školního roku. Vlastně sem si ani neuvědomil že už do školy můžu i o víkendu! :ole:

prolam napsal:
Tak na tu 9951 se opravdu těším. Dyť proč bych se netěšil na aktivitu po své domácí trati.. Díky, nejkrásnější dárek na začátek školního roku. Vlastně sem si ani neuvědomil že už do školy můžu i o víkendu! :ole:

Pokud se dneska zadaří, vydáme ji. Proběhl ještě jeden test z důvodu nesrovnalostí mezi výsledky testu dvou testerů a opraveny dvě drobnosti.
A o víkendu do školy?
Nechtěl bych...jsem rád, že jsou tři dny děti doma.:D

RE: Aktivity Midrafon - korninus

ŹÁDOST:

Tímto bych chtěl požádat kohokoliv, kdo by se chtěl podílet na testování aktivit, aby se přihlásil přes SZ.
Děkuji mnohokrát.

Jak bylo avizováno, po malých úpravách se k Vám vydává nová aktivita pro trať 321, Os 9951, linka S7.
Veškeré informace naleznete na našem webu:
zde

Jakékoliv připomínky, podněty, kritiku můžete směřovat sem.

Ahoj Míro, u mě samozřejmě problém na Os9951 na Hl.n. v 19:05 jak se dá do pohybu souprava přede mnou se chce načíst vagón, ale nenačte, VIZ screen :(
BTW: Načítal jsem save z 19:00, jen stojím na nádraží.

30dffb36129a1e876f56309dbeb2bd98.jpg

Naposled editoval moderátor:

Pavle, Pavle...zase nějaké extra buřty.:D:D:D
Tak samozřejmě, že je to problém, ale...:cool:
Ani u mě, ani u všech, co aktivitu testovali tento problém nenastal. Jistě, Praha je prostě Praha. V ten čas, co ty máš screen se sice před Tebou dává do pohybu R 691, ale zároveň také přijíždí od Smíchova Ex 591, který si tam potkal. Tam bylo všechno v pořádku?
Proto bych odkázal na toto: sem
Zkrátka zkus to načíst tu pozici znovu a od celého startu MSTS, ne jen z menu. Pokud to tak děláš, v pohodě.:rolleyes:

Já bych si ještě zkontroloval, jestli nemáš nějakou nesrovnalost v trainsetu. Projeď si aktivitu v Train Store, jestli Ti tam něco nezlobí.

Šnek napsal:
Já bych si ještě zkontroloval, jestli nemáš nějakou nesrovnalost v trainsetu. Projeď si aktivitu v Train Store, jestli Ti tam něco nezlobí.

Určitě ano, Šneku, ale potom by to truckerovi muselo vyhazovat hned na Smíchově, protože tam tu soupravu potká poprvé. A nechce se mi věřit, že kdyby to byla chyba v trainsetu, hodilo by mu to chybu jen podruhé. Ten vlak, o kterém mluvím (Ex 591) totiž potkává hráč celkem třikrát.
Ale jinak souhlasím. Pavel tu kontrolu určitě udělal.:)

Dnešním dnem jsme tak nějak ukončili rekonstrukci našich webových stránek. Přizval jsme k nám Pepu z Nuslí, aby měl kde zveřejňovat svou práci, kterou Vám bude chtít představit.
Náš tým doznává také určitých změn, které jsou nutné, ale doufáme, že nejen přímí účastníci naší společné práce, tak i poradci nám pomohou k tomu, aby všichni jezdili naše aktivity rádi a byli spokojeni.

Co se týká včera vydané aktivity Os 9951, je možné, že na hlavním nádraží není problém, ale je dál. A tak jsem zkušebně vyměnil to, co by mohlo být příčinou, ale nemám ještě ověřeno, že je to skutečně tím.
Jakmile se to potvrdí, vydám update pro ty, kteří s touto aktivitou nají problémy.

Po odmlce bychom rádi zveřejnili stav prací u nás v dílně.:)
Ex 559 D1 Expres byl včera dokončen a nyní projde základním testem a opravou chyb, aby testeři měli bezproblémový chod při testování.
Následně očekáváme vydání této aktivity v příštím týdnu.
Pro nedočkavce EC 498 "Europa", která je již v tuto chvíli hotová máme zprávu, že i my netrpělivě očekáváme vydání aktualizace pro trať 321, abychom mohli místa dotčená opravit a vydat tuto 13-ti hodinovou 4-dílnou aktivitu.
Všechny informace týkající se naší práce naleznete u nás na webu.
korninus-Midrafon MSTS

01.jpg
02.jpg

Příprava nové aktivity pro trať BP z naší dílny.

Joooo, tak patra a banán :D o tom jsi mi říkal, to si snad i projedu :D ať se daří v tvorbě ;)

Zdravím,
môže mi niekto poslať nastavenie stupňov na 150.221 pre cab: cab150//150021HK_2s.cvf" )
S tým, čo tam mám teraz sa nedá jazdiť :(

Back
Nahoře