Aktivity Midrafon

RE: Aktivity Midrafon - korninus

Sice nevím, jaké máš nastavení stupňů, ale v aktivitě je použita tato lokomotiva přesně s tím samým .cvf souborem. A jezdit se s ní dalo.
Takže nevím, jak jinak bychom Ti teď pomohli.

Už som na to došiel. Eng. bol v poriadku, ale v cvf. som mal niečo zle. Tak som stiahol skin znovu a teraz mi to už ide.

Ahoj,
moc se mi líbila aktivita kterou si včera vydal(os9133). Taky jsem zavzpomínal na banán s patrama a nebo že jelo i 6 pater a z obou stran bobiny :)
Díky moc za aktivitu a budu se těšit na další...

1Jimmy1 napsal:
Ahoj,
moc se mi líbila aktivita kterou si včera vydal(os9133). Taky jsem zavzpomínal na banán s patrama a nebo že jelo i 6 pater a z obou stran bobiny :)
Díky moc za aktivitu a budu se těšit na další...

Děkujeme za povzbuzující pochvalu. ;) Bylo to myšleno jako oddychovka, bez problémů a jsme rádi, že se zadařilo.;)

Svého času, když jsem ještě působil v Žilině, tak jezdíval v 16:30 osobák směr Bohumín - řazení 150 + Bpjo (4 díly)+BDs ....taky to působilo docela zajímavě .... jinak jsem si k té 9133 sednul taky po více než půlroční pauze a docela příjemné poježděníčko...

Ahoj Martine, jsme rádi, že tě aktivita přilákala a že to bylo pro tebe příjemné poježdění. Děkuje me

Mě se taky aktivita líbila ale ty hlášky jsou strašný. Třeba hned ta první. Vítej milý fíro na stanovišti. To už se ti spíš stane, že ti někdo řekne: "no co čumíš, debile, jeď s tím krámem do prdele!" :D Chtělo by na tom trošku zapracovat (rozuměj doučit se) a nebo konzultovat s někým předpisů znalým, pak byto byla paráda ;)

Předkládáme Vám nyní svou další hotovou aktivitu a opět je to na Zbyňkovo BP.
Ex 559, D1 Expres, který vyjel na koleje před 9-ti dny jsme zpracovali do vcelku pohodové aktivity s nějakým tím reálným problémem.
Přejeme Vám šťastnou cestu.
Vše naleznete zde: náš web

Čouda napsal:
.....Třeba hned ta první. Vítej milý fíro na stanovišti. To už se ti spíš stane, že ti někdo řekne: "no co čumíš, debile, jeď s tím krámem do prdele!" :D Chtělo by na tom trošku zapracovat.....
Tak to je po mě, jinak škoda, že si dnes nepřítomen, všechny květináče na ubytovně pryč :D

Můžete udělat Hradec - Letohrad s trilobitem a nebo rychlík s brejlema. Od grafikonu by tam měla klasika skončit... :(

Čouda napsal:
Můžete udělat Hradec - Letohrad s trilobitem a nebo rychlík s brejlema. Od grafikonu by tam měla klasika skončit... :(

Mirku,
díky nejen za námět na aktivitu,ale i za postřehy k předchozímu Tvému příspěvku.
Aktivity budeme dělat postupně, jak jsou napsány u nás na webu. Jinak bychom to měli na všech místech rozcourané a pak na někoho nechtěně zapomněli.
Takže pokud by si o to opravdu stál, napiš tam, prosím.
Díky.

Čouda napsal:
Čau Čoudo, oni chtějí dokonce oddělat R 790/791? To si dělají prdel?

Midrafon napsal:
Klokan 35 napsal:
Tak to jsi nám,kteří hlasovali pro náklad na 310 udělal radost. Tak držím palce a ať se dílo daří.

Děkuji a jakmile bude hotový Brahms, dostane se i na druhé místo v anketě.:)
Přeci jen to bylo dost vyrovnané a po dlouhé době bych si již na to mohl troufnout.
Ahoj Míro, uplynuly již více než 4 měsíce a po aktivitě z 2. místa ani vzdechu :). Kdy s ní konečně přijdeš? Už netrpělivě na ni čekáme :D.

Naposled editoval moderátor:

papej napsal:
Midrafon napsal:
Klokan 35 napsal:
Tak to jsi nám,kteří hlasovali pro náklad na 310 udělal radost. Tak držím palce a ať se dílo daří.

Děkuji a jakmile bude hotový Brahms, dostane se i na druhé místo v anketě.:)
Přeci jen to bylo dost vyrovnané a po dlouhé době bych si již na to mohl troufnout.
Ahoj Míro, uplynuly již více než 4 měsíce a po aktivitě z 2. místa ani vzdechu :). Kdy s ní konečně přijdeš? Už netrpělivě na ni čekáme :D.

Ahoj Honzo, vím, že tato aktivita na 310 byla na druhém místě v anketě a dokonce se na ní začalo pracovat.
Ale museli jsme od toho ustoupit, protože se nám zdála nejen hloupá (to, co jsme měli již vytvořené), ale i naše schopnosti v tu chvíli na to nebyly.
Teď je připravovaných aktivit tolik a námětů ještě víc, takže se nebojím, že by se na něj nedostalo, dle pořadí v knize přání u nás na webu.
Takže Tě poprosím o trpělivost, protože nejen , že oba s korninem pracujeme a někdy i mimo všední dny, ale také ještě pomáháme dalším s MSTS. Je tedy času málo a nejde to tak, jak bychom chtěli. A také jistě všichni uznají, že se nedá všechen čas MSTS věnovat, jinak zmagoříme. :cool::D A to ani jeden z nás nechceme.
Buď tedy, prosím trpělivý.
Díky.

Naposled editoval moderátor:

Ahoj,
rozbalil jsem si vaší aktivitu Ex 559 D1 Expres a chybí mě vozidla Viamont_810 a Viamont_Bautzen, která nemohu nikde najít (ani stejda gůůůůgl neví). Mohli byste mi poradit, kde by byly k mání? Děkuji:)

Na našem webu jsme právě zveřejnili novou aktivitu pro trať BP: R 952 aneb KimiR jede na slezinu.
Je to z řady několika nových aktivit na přání, o kterou můžete kdokoliv požádat.

Omluva:
Jelikož nelze vkládat tagy přes Firefox a dnes ani IE, neuvádíme odkaz přímo na aktivitu.

Příjemnou jízdu přejí,
korninus a Midrafon

Back
Nahoře