Aktivity Midrafon

Pepa z Nuslí napsal:
Ahoj Mirku,
Jak to vypadá s tvojí aktivitou EC 111 Praha????

Vypadá to tak, jak jsem psal na webu. Čekám na výsledek testu. Testeři mají více své práce a trvá to tedy déle, je potřeba mít strpení.;)

Prochy_msts napsal:
No to je právě tim, R10128 je na verzi 2, ne na 2.1, ale možná ji Mirek zaktualizuje že? :D

Ano, to mě napadlo, protože já tady aktualizaci 2.1 mám připravenou staženou k instalaci, ale ještě jsem se sám k tomu nedostal.
I já mám trochu jiné věci k řešení, než MSTS.;)
Ale i na R 10128 se podívám, jak jsem Peterovi včera napsal.:cool:
Jen prosím o trochu strpení.

petert napsal:
Mám tú najnovšiu aktualizáciu 2.1 . U teba na stránke je uvedené, že aktivita ide na aktualizáciu 2, tak som si myslel, že to bude šlapať aj na aktualizácii 2.1, ale tak neviem aké úpravy sa v nej robili. Skúšal som aj viac krat Save/Load pred Krnovom, ale stále to isté. V dialke aj vidiet, ako prichádza nejaký traffic ( asi ten osobák ), no a po chvílke to celé skončí....

Ahoj Peter,
tak jsem konečně nahrál do PC verzi 2.1 trati 310 a upravil aktivitu, o které zde píšeš, že je nefunkční.
Jelikož na trase nedošlo k žádné změně, stačilo jen v editoru otevřít a uložit.
Pokud budeš mít chuť, zkus ji, jestli se bude chovat stejně jako verze 2.0, ale nikdo do této chvíle neměl problémy v Krnově, ani při testech v loňském roce.
Díky za případnou odezvu.
Pěkný den.
Mirek

Vzhledem k tomu, že se situace stabilizovala, hodlám i nadále uveřejňovat svou práci i zde na fóru.
První, již vydanou aktivitou je EC 111 "Praha", kterou jsem pro Vás připravili s Korninem a je určena pro trať 321.
Druhou, kterou vydávám již samostatně je ETR-485 Pendolíno v ČR, která je určena pro trať BP.
Vše podstatné se dozvíte zde: na mém webu

Rád bych zde veřejně poděkoval Jardovi Brabcovi za vyladění jednotky ETR-485 a dále pak všem, kteří mě podpořili v práci na aktivitách.

Po uvedení 23.aktualizace pro trať 321 jsem provedl opravu alespoň jedné, té poslední aktivity pro tuto trať a to EC 111 "Praha", kterou jsme tvořili s korninem.
Další aktivity na mém webu budou následovat postupně.

Při pokusu o spuštění aktivity EC 111 Praha se vskytuje problém s následujícím vozidlem acfcbc6f54359c6cffe87097cef9ff35.jpg
Activity Converter ani ConBuilder neobjevili zadnou chybu. Tak nevim co s tim.

Naposled editoval moderátor:
Tak to asi neproženu protože francouzsky nebo co to je za jazyk fakt neumim. a3e15d720dbbbbc55d85c25be82d09b0.jpg

Naposled editoval moderátor:
Po instalaci zvolíš normálně v kartě možnosti,nastavení zobrazení a je tam rolovací řádek jazyk,klikneš,vybereš Czech.

Back
Nahoře