Zdravím, nedávno jsem si koupil trať BP. Je fakt parádně udělaná, ale těch pár aktivit co tam jsou mi na dlouho nevystačily, tak jsem chtěl nějaké stáhnout a tu nastaly všechny problémy. I když TBP obsahuje asi 4,5GB lokomotiv a vagónů, téměř ke každé aktivitě je obrovský seznam dalších věcí ke stáhnutí a když se mi podařilo stáhnout a nainstalovat 3 z 25 modelů za půl hodiny, tak sem to radši vzdal. Pak sem narazil na další aktivity kde bylo napsáno že je potřeba jen TBP8, no já mám verzi 9, tak sem čekal že bude obsahovat všechny modely z té předchozí, ale ejhle při spuštění 3 chybějí. 2 se mi podařilo najít, ale 380.001 jsem ani po hodině hledání na internetu nikde nenašel. Výsledek je, že za celé dopoledne/odpoledne se mi podařilo rozchdit akorát aktivitu EC 70, která až na pár desítek chybových hlášek o chybějících zvucích nejspíš funguje. Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký aktivitář, kterému stačí to obrovské množství modelů v TBP a nepotřebuje tam cpát desítky dalších modelů jenom pro to že je tam dát může, pokud teda nebyl účel, aby BFU zešedivěl a vytrhal si vlasy.