Skiny a modely JurajP

Dnes z dielne na moju stránku dorazil čmeliak T669.1087:cool:
6c5f59e52a4dd08947841787707437ba.jpg

Naposled editoval moderátor:
Dnes pribudol na mojej stránke vďaka parádnym Duusovým fotografiám čmeliačik T669.0085
e4172fac2a0f1503e2b3405ac30dfdb5.jpg
A poslal aj kvalitné fotky iných zaujímavých ČSD mašín, verte mi, je sa na čo tešiť:cool:

Krásná práce! Já je asi vyměním za T679.1177. Bude T669.1087 a T669.0085. To bude kvalitní poježdění. D ě k u j i ! ! !

Juraj ako som písal aj v SZ - výborná práca až na tie dve malé chybky, za jednu samozrejme nemôžeš-gratulujem. Ja len upresním že autorom fotiek je Poliak Kilanziom, ja som len medzisklad.:D

Zdarvím
Nemám otázka tohohle typu rád, přesto mě to nedá!! :)
Není v plánu ČSD RAGULIN - jeho DKV bylo Brno a provoz byl především na trati 260 a 010 (v úseku Třebová-Ústí nad Orlicí), myslím že by to byl super kousek!!
Jo a ještě jedna otázka, ta T 669.0085 patřila pod jaké DKV?? :)

Kdysi jej zde prezentoval Pikku, ale to byla neveřejná-"šuplíková" práce, ale samozřejmně by to bylo zajímavé. Jen najít správný a slušně vypadající model- u Němců se určitě najde:-)

Lukas: třeba tenhle -DR 142, mimochodem google našel i ten pikků šuplíkový skin a dle vše možných detailů (např. světla a střecha) je to ten model, z odkazu... jinak model mají Němci fakt pěkný, i když se mě zdá trochu nepřesná střecha - ale to může být zdání!! :rolleyes:

Ohľadom ragulina je to vcelku zaujímavý nápad...Áno, ten nemecký model je pekný, mám ho aj ja a páči sa mi. Na rovnakej stránke sa dajú zohnať i obstojné zvuky a kabína. Slabosťou Nemcov je však robiť textúry s pomocou skicára výraznejšou, ako je zdravé:cool: Takže problémom by boli kvalitné podklady. Buď fotky nejakého nemeckého stroja alebo k tomu nejaké lepšie fotky sergeja, predsa len sú z rovnakého závodu a niektoré veci by sa dali použiť (napr. strecha). Skiny sergejov sú však staré a ich textúry tomu zodpovedajú. Ak by sa našiel niekto, kto by dodal takéto podklady (ja prakticky nič poriadne vhodné nemám), určite by som bol ochotný to skúsiť. Tak sa ukážte

Po dlhšom čase, počas ktorého som na MsTS nemal čas, nájdete na mojej stránke dve novinky. Tentokrát to budú skiny osobných vagónov konkrétne AB-čko a B-čko.
3b3362bf74f73f67cec348f8a77b824f.jpg cb38ae73159bb4fead39e46e8e6d9749.jpg

Parádní vozy.

Hlásím drobné chybky ve wag souborech interiéru. Je tam špatný zápis v řádku WagonShape ve všech čtyřech vozech.

Opět s povděkem nemožnosti editace beru předchozí nepřesné tvrzení zpět.

Chybky jsou tyto:
- u csd_AB chybí Bint.s (a textury Bint1.ace, Bint2.ace a Bint3.ace)
- u csd_B chybí Aint.s (a textury Aint1.ace, Aint2.ace a Aint3.ace)
- u zsr_AB chybí Bint.s (a textury Bint1.ace, Bint2.ace a Bint3.ace)
- u zsr_B chybí Aint.s (a textury Aint1.ace, Aint2.ace a Aint3.ace)

Samozřejmě řešení je si to z jednotlivých modelů dokopírovat, ale přesto. Ne každý stahuje všechny modely.

Pavlík napsal:
Opět s povděkem nemožnosti editace beru předchozí nepřesné tvrzení zpět.

Chybky jsou tyto:
- u csd_AB chybí Bint.s (a textury Bint1.ace, Bint2.ace a Bint3.ace)
- u csd_B chybí Aint.s (a textury Aint1.ace, Aint2.ace a Aint3.ace)
- u zsr_AB chybí Bint.s (a textury Bint1.ace, Bint2.ace a Bint3.ace)
- u zsr_B chybí Aint.s (a textury Aint1.ace, Aint2.ace a Aint3.ace)

Samozřejmě řešení je si to z jednotlivých modelů dokopírovat, ale přesto. Ne každý stahuje všechny modely.

Ďakujem Pavlíku. Pri testovaní som si to nevšimol. Kupé prvej triedy v Bčku je samozrejme nezmysel. Tadeus upravil ladenie, ja som wag ABčka skopíroval aj pre B a tento detail mi ušiel. Napravím.

Back
Nahoře