Skiny a modely JurajP

Chlapi, je to Prase. Té mašině se jinak říct nedá. Jezdili jste na ní někdy? Jakmile tam narvete první kvalt, mašina dostane prokluz jako prase a vystřelí jako prase z ohrady. Posun s těmito mašinami je naprosto katastrofální. Citlivé rozjezdy a najíždění absolutně neexistují. Posun odrazem také stojí za to. Navíc ve výkonu řve jako prase na porážce.

Mimochodem krásná Prasátka. :D Hlavně ty vojenské jsou super!

E499_2002 napsal:
Chlapi, je to Prase. Té mašině se jinak říct nedá. Jezdili jste na ní někdy? ...
Mám pocit, že to je jen rukama. Nepamatuji si žádného fíru na šibině v depu, který by s puklíkem měl problémy. A jak jemně a citlivě najížděli na lokomotivy a vozy , které jsme přivěšovali při v posunu v depu. To byl přímo koncert. Jen špatný fíra nepřizná že má levé ruce, ale špatná je mašina. :D

Po dlhej tvorivej pauze opäť prinášam v spolupráci s Pikkom novinku, ktorú už on sám avizoval vo svojom vlákne. Je to karkulka T444.1082. Veríme, že vám urobí radosť rovnako, ako nám.
3befb77c04fdb2d05a178c0d3bb23a62.jpg

Naposled editoval moderátor:
Na mojej stránke môžte od dnes sťahovať novú štvoricu skinov - motorové vozne M286.0015, M286.0018, M286.1032 a prívesný vozeň Balm určený pre tieto motoráky.
5a9565b952bca39bc757b36c43efca5e.jpg

Ahoj,jak jsem psal,krasne modely,ale prosim o pomoc.Pri sestavovani soupravy mi dela problem pripojny vuz Balm,ktery kdyz vyberu v editoru,tak MSTS spadne.Dela to vuz bez prechodovych mustku a vuz s obema mustky.Poradi mi nekdo?Dekuju predem

Parádní skiny M286 + Balm. Dovolím si také poděkovat.
Čertužel mám (asi) stejný problém. Při sestavení conu samotných M286 je vše v pořádku. Při sestavení conu M286.1032 + 4xBalm + M286.0018rv (skoro jako na screenu JurajeP) mi Sim taktéž hlásí "chybu při čtení conu". Conbuilder nic neodhalil. Zkoušel jsem volnou jízdu v trati Brno-Jihlava, ČR310, DVK. Bin používám 1.8xxxxx
Předem díky za jakýkoliv nápad na řešení.

Tak za sebe se musím autorům omluvit.
U mne problém spočíval v příliš dlouhém názvu conu. Původní "bnd_CSD_M286.1032_4Balm_M286.0018" jsem zkrátil na "bnd_M286.1032_souprava" a už to fachá. Pro sebe jsem asi objevil "ameriku", ale doposud jsem o této "další" záludnosti MSTS nic netušil - stále se člověk učí.

Nazdar, prepáčte, že sa ozývam až teraz. Skôr, než som skiny vydal, som ich aj odskúšal, koniec-koncov obrázok, ktorý som sem nalepil, by som inak ani nespravil. Skúsil som to na váš podnet opäť a mne to nerobí žiadne problémy. Testoval som na Dvojkolajke a Ztracenej_old od Jiříka a výsledok bezproblémový. Použil som súpravu, kde sú všetky štyri typy vozňov, t.j. otvorené, zavreté i ostatné kombinácie prechodov. Consist spravím v ConBuilderi, nazvem ho zakaždým skuska.con či skusobny.con. Takže napr. problém, ktorý opísal Bendík, bol pre mňa novinkou, že dlhé názvy consistov MsTS nemá rád. Ďakujem za pozitívne ohlasy, potešili, ale žiaľ kamaráti netuším, ako vám vo vašom probléme pomôcť, keďže u mňa všetko ide ako má.

Tak s přívěsným vozem mám bohužel taky problém. Jakmile vyberu jakoukoli verzi vozu v editoru, tak mi editor spadne.

Editor aktivit, že? Je známo, některé skiny/modely rády shazují AE, ale v ConBuilderu nedělají problémy. Třeba mé "bardotky" :rolleyes:

V jejich případě je problém zakopán v .eng, tipuji, že zde to bude .wag doporučuji si tedy naklonovat jiný z funkčního Bmx, či všechny soupravy, které hodlám použít v aktivitě s tímto vozem, připravit v CB.

Dnes večer na známej stránke pribudli dve novinky. Opätovne som vydal balík s prívesnými vozňami Balm, ktoré u niektorých užívateľov spôsobovali pád activity editoru. Príčina ostáva (pre mňa) neznáma, ale nový balík už funguje aj u týchto užívateľov, ktorým zároveň ďakujem za spätnú väzbu a spoluprácu pri testovaní.
Úplnou novinkou je karkulka T444.0055.
e0817379a2d8a507e0ad04e037047bd6.jpg

Pěkná karkule Juro. Koukám, že k vám už dorazila Paní Zima, tady je pořád mírné klima :)

Back
Nahoře