8. setkání příznivců MSTS 2012

KimiR napsal:
kvůli tobě já a alcapone jsme pak byli nemocní,jak si větral celou cestu.

Nic ve zlým ale mohli jste alespoň něco říct. Já bych snad to vokno i zavřel ;)

Zbyněk Šemora napsal:
Svíčkovou na oběd jsem přežil, nebyla špatná, ale pro příště bych zvolil něco lehčího. Na párky jsem se těšil, ale po ochutnání jsem si vzpomněl jak se provalilo, že když si koupíme párky, není v tom žádné maso...

V hospodě jsem ještě lepší svíčkovou nejed. Všude je taková divná kyselá...
Takže příště bude znova a budou ji jíst všichni a povinně!!, protože lepší se vaří jenom u nás doma :P

Deterio napsal:
Ale já ještě žádné předkoridorové upravy zatím nedělal. Jinak ten bacilonosič viru autorun.inf jsem já tak se všem omlouvám.

Tak tohle je ten pověstnej zlatej hřeb na konec. Ještěže jsme nebyly ve styku :D

Já bych chtěl taky poděkovat zase za mooooc vydařenou slezinu.
Potkal jsem se zde z novými lidmi, které jsem znal jen pod přezdívkou z fora.
Noc na Klamovce se mi také líbila, ani jsem nečekal, že tak dobře dopadne. :)
Odprezentování trati Liberec-Tanvald bylo zajímavé a poučující, trať je pěkná, jen je škoda, že autor trati nic nevěděl o této prezentaci.
Taky bych chtěl mooooc poděkovat organizátorům této sleziny a už se těším, až se zde zase za rok sejdeme.
Díky hoši.
Lukáš

Teda Dvacko, jak čtu Tvůj podpis. Bydlíš v Šumperku a bydlíš u nádraží. Nechceš to tam nafotit ? Vždyť od Bludova je to co by kamenem dohodil. Jenomže já stavím starou verzi trati. Ale ty baráky kolem se snad moc nezměnily. Sice Šumperk jsem neplánoval, ale asi by se měl postavit. Vždyť tam jezdily do dílen a zpět žabotlamy. Tenkrát je tam ze Zábřehu tahala zamračená. To by byla aktivita. Tam by se vezl nějaký kovošrot na galuskách a zpět něco s novým nátěrem.

Tak chlapi díky za sraz. Hlavně chci poděkovat Mírovi, Truckerovi, Danovi J. a Čoudovi za super večer u Topolů. Jo ráno se stávalo trochu hůře, ale zvládl jsem to.
P.S for Midrafon,
Dorazil jsem do Polska v pohodě asi z 3 hodinovým zpožděním, ujde to tu zítra podám další hlášení :D

Martens napsal:
Edie - ale to jsi ještě neviděl unikát v ČR a to kruhový objezd se světelnou signalizací - v Havířově ... sice to vypadá komicky, ale vypadá to, že to provozu pomohlo ...

Jak se to vezme Martine, v některých směrech to vozidlům pomohlo, ale v některých spíš uškodilo.
Pokud chceš vyjet například s kloubovým autobusem od vlakového nádraží směrem do centra, tak musíš být kouzelník, od vlakového nádraží ti maniaci žádné semafory nedali a ještě ten výjezd udělali přes dva průběžné pruhy kruhového objezdu, tam se tam prostě musíš doslova na tvrdo vecpat, jinak není šance vyjet...

Jinak i já děkuji organizátorům za vydařenou slezinu, i když jsem tam moc dlouho nebyl, ale i ta chvilka stála za to, dozvěděl jsem se, že mě opět bude čekat spousta další neplánované práce s předěláváním tratě, aktivitářů je mi líto už teď :D
Zpátky jsem jel Hutníkem do Havířova, doufal jsem, že se cestou trochu vyspím, protože minulou noc jsem nespal vůbec.
Ale hned za Prahou jsem si všiml, že se v Bpee na displeji ukazuje rychlost vlaku a to už se spát nedalo, celou cestu jsem měl oči přilepené na tom tachometru, musel jsem hold fíru kontrolovat, jestli jede správně :D

Zbyněk Šemora napsal:
Teda Dvacko, jak čtu Tvůj podpis. Bydlíš v Šumperku a bydlíš u nádraží. Nechceš to tam nafotit ?

Pane Šemora,
v sobotu na slezině už jsem byl pověřen nafotit RegioNovu provozovatele Železnice Desná a už mi také říkali, že mám nafotit stanice a že by to chtělo vyfotit i Pars, ale jako pohled od kolejí k výrobě modelu.
Teď přes týden na to asi nebude čas, ale zřejmě příští sobotu se na to vrhnu.

dvacka napsal:
chtělo vyfotit i Pars

Dvacko PRAS, PRAS - co můžou to sPRASej :D :D
-------------------------------------------------------------------------
Jinak Martine - Ostraváku už někdo přišel na to "něco málo navíc"? Já jsem zaslechl, že jsi pokročil s krajinou na Bratislavu ;)
-------------------------------------------------------------------------
Taky děkuju organizátorům za pěknou schůzi a doufám, že přežiju tu kocovinu (Etanal je svině -> mimojiné se tvoří v játrech při odbourávání etanolu ;) )
Bandoj děkuju za kořalku "mezi knedlíky" no a....

... a kdepa jsou ***** ty fotky? Už tady měli bejt dávno!:D :D :D

Zbyněk Šemora napsal:
Sice Šumperk jsem neplánoval, ale asi by se měl postavit. Vždyť tam jezdily do dílen a zpět žabotlamy. Tenkrát je tam ze Zábřehu tahala zamračená. To by byla aktivita. Tam by se vezl nějaký kovošrot na galuskách a zpět něco s novým nátěrem.

Hned mám námět na aktivitu. Před pár lety vezla 749 006 část žabotlamy do Šumperka po trati 020, 021, 024, 025 a 292.

Smrček napsal:
Před pár lety vezla 749 006 část žabotlamy do Šumperka po trati 020, 021, 024, 025 a 292.
Jo dobrý, ale co to bylo za rok?? Dobrej námět, ale předpokládám že později jak GVD 2007/2008 to nebylo :D

Zdravím všechny,
i já musím poděkovat za perfektní slezinu,škoda jen,že ji pokazila následná diskuze,ale i já zastávám princip autorských práv a že by to mělo platit pro všechny.
A taky přispívám svou troškou,(doufám,že se Deterio nebude zlobit).
http://3x.cz/di-V98M.jpg
http://3x.cz/di-LQ1L.jpg
http://3x.cz/di-U353.jpg

Ten poslední snímek neznamená to,co si všichni myslíte. :)
Mirek

Miky, Deterio na těch fotkách vypadá nejnormálněji, kromě té jmenovky na košili už ve vlaku. :D
Jinak jmenovky byl malý technický nedostatek, na který se zapomnělo. Václav S to pak narychlo řešil a bez nůžek trhal papírky jak se povedlo a šíleným krasopisem tam načmáral nějaké klikiháky, které se podobaly písmu, ze kterých se mělo vyluštit jméno či nick dotyčného.
Abych jen nežvanil, tak do příště, pokud dožijeme sám vytisknu a zalaminuji každému jeho vizitku dle seznamu. Nevidím v tom žádný technický problém. Proto čest Matesovi a Deteriovi, kteří jsou na tohle vybavení z domova.
Byla to sranda, protože s mnohými se vídáme jen občas a jak jsme se scházeli marně jsem si u některých známé tváře vybavoval ke kterému nicku patří.
Čouda přišel zakuklený jak Mužík ze Sibiře, jen oči mu koukaly a divil se, že ho nemůžeme poznat. Ale on je král převleků. Nejprve vlasy až na ramena, pak nakrátko ostříhaný, nyní obarvený do zlatova...Civěl jsem na Mikuldu asi 10 minut a nemohl si tu známou tvář přiřadit. Ale brzy mi to docvaklo. Ale Černého vlka jsem identifikoval jen podle jmenovky. A také známá slezinová tvář. V povzdálí sedělo nějaké dítě, dle seznamu měl přijet nejmladší Dvacka, ale že by byl takový špunt ? Neřešil jsem to, asi byl tak malý. Pak přijel skutečný Dvacka a bylo jasno. Zkrátka ty vizitky hned na vstupu by se asi hodily. Nevím, jestli u mě je to už věkem, ale prý to už lepší nebude :D

Ale víte co se mi tam líbilo ? Opět mi vypadlo, jak se jmenoval :D , ale jeden šikula tam předváděl v MSTS jízdu parníkem po jezeře. To bylo supr. Na dně jezera koleje a v parníku kotel z parní lokomotivy.
Také byl krásný pohled jak několik účastníků vytrvale jezdilo na modelovém kolejišti. To nadšení a zapálení, to se jen tak nevidí. Jen jsem přemýšlel, jak se tam prosoukalo těch několik ne zrovna nejštíhlejších, protože jak jsem pozoroval, postava přesně lícovala se skulinou mezi kolejištěm vpředu i vzadu a už by neproklouzla ani myš.
To jsem si vzpomněl na dráhu, když jsem měl šichtu s hrozně tlustým strojvedoucím, který tak tak s obtížemi se prosoukal strojovnou žabotlamy. Jenomže já měl zvyk si tam dávat s otočenými řídítky kolo. :D On pak šel do strojovny a zašprajcoval se tak, že nemohl tam ani zpět. Nakonec se vyprostil a já kolo dal raději na zadní stanoviště. :D

Zbyňku, to jsem se musel všemožně proplést a dokonce jsem i podlejzal jak tam bylo těsno. Upřímně řečeno, tam bych strávil kus svého života.
Po několika letech jsem přišel na to, že mě modelová železnice chytla, a to doslova. :D:D:D

Nevím v kolik jsi přijel do Prahy, ale já tam na první pohled poznal Čoudu (ten jeho ksicht, ten je nezapomenutelnej) a to jsem ho vixděl poprvé.

Hold Facebook dělá divy a pak poznáš i toho, koho jsi v životě neviděl. Ale je pravda že si Čouda mohl dát do profilu jinou fotku a tím pádem by všechny zmátl. :D:D:D

Zbyněku, ten šikula jsem byl já, modely jsou stažené kdesi z Německa, plavba po jezeře bude dobrej Trafic, ale je potřeba dokončit to napojeni před přístavem.

Takže Zbyňku na vysvětlenou,Dvacka nám za ty roky co ho znám pěkně povyrostl,takže ten kterýho jsi nazval špunt byl můj neaktivní synek,takže na visačku bych mu neměl co napsat,ale on jenom nechce růst,je mů čtrnáct.Měl jsem ho sebou,jelikož jsme doma dostali za úkol ještě dojet za babičkou a možná aby žena měla jistotu,že jdu na slezinu a ne za holkama :) Jinak jsem ho hned při příjezdu předal dole k modelovému kolejišti,aby mi ho tam pohlídali,ale někdo prý hned prořízl výměnu,takže dlouho opravovali,pak bylo zavřeno a všichni byli nahoře a když koněčně to dole zase rozjeli,tak to obsadila většina účastníků MSTS,takže se tam mezi ně nedokázal protlačit a zůstal se mnou nahoře :)

Matesi, tak to je trapas. Takže ten Tvůj synek je vlastně vrstevník Dvacky a já ho nazval špuntem. :D
Kdybys mu dal visačku Mates junior, bylo by vše ujasněné :D
Nějaké fotky nemáš ? Zatím tady nikdo nic neprezentoval.
Mmouka: Já věděl, žes to Ty, ale nebyl jsem si jistý, jak se ten Tvůj Nick píše, abych ho nezkomolil. :D

Zbynek: pise se jednoduse mmouka psano dohromady a vsechno male ( ale i velke M na zacatku je v pohode :-) )

Zbyňku,trapas to není,on už je zvyklý a já to na příště napravím s tou visačkou junior,aby nás bylo alespoň víc kdo jí má :)
Odkaz na fotky jsem tu dával hned hned jak jsem přijel,je to v příspěvku 151,ale mohu to zopakovat:
pár fotek z akce a kdo chce , plná velikost
jenom po mě nechtějte,abych tam doplňoval jména,stejně všechny nevím,klidně to někomu podstoupím

Z důvodu urazění jednoho pána z moravy a pro klid jeho duše jsem trať smazal a podotýkám, pokud nechce, aby mu kdokoliv dělal cokoliv s jeho hračkou, aby přestával dodávat ref s tratí. Tím to tady ukončuji ohledně diskuze o tratích a porušování práv.
Co se týká tratě 021 není vydaná z důvodu o kterém moc dobře víš a na tom to stojí a opravdu se mě nechce to celé stavět znova. Když už tak ne na tomto simu. To samé platí i o staré Praze. Vidím jak to dopadlo u Martina. Hromada hráču nedokáže project Prahou bez problému. Což platí i pro trať 090.
Jinak Miky945 poradil jak opravit, tak snad za pomoci icq s nim se to podaří a já to dotáhnu do konce.

Ahoj Mates.
Díky moc za fotečky, konečně něco pozitivního, kde si člověk rád připomene dobře strávenou sobotu :D, zde ve vlákně je to bohužel horší.:(
Dan

Back
Nahoře