Vrbam
Pomocník strojvedoucího
OndraJ napsal:Čouda napsal:Možná by stálo za to loko naskinovat na stávající model brejlovce. Vyalfovat nádrž, něco na střeše atd. Vyrobit freightanim, který by odkazoval na upravené textury rozdílných partií v původních texturách a zaslat Ondrovi, kterej by to MERGEnul v maxu a vyexportoval v celku. Jedině takto se lokomotivy dočkámě, protože Ondra na otázky proč to ještě není odpověděl: Bo neni čas, pičo!
Musím se přiznat, že mě to hoodně láká. 750 714 nemá chybu ale proč to ještě není? Odpovídám jako Ondra![]()
Jelikož jsem zde probírán, tak si dovolím vyjádřit se k tomu![]()
A) Moje nabídka, kterou jsem tu už snad někde uváděl, stále platí... pokud někdo udělá kompletní (a hlavně kvalitní! ne abych musel na půlce přechodů a hran dolaďovat odstíny atp.) textury, včetně umístění "nových" věcí do volných míst v textuře, jsem ochoten na modelu pracovat. Kromě toho je souběžně v přípravě 753.7, takže opravdu vážným zájemcům mohu poskytnout textury na něj, kde část změn již je provedena (ovšem nenechte se zmást! 750.7 je od střechy k nádrži jiná!
) Ale freightanim raději snad ne, vymodeluji si to sám. Ostatně změn tam je tolik, že vy to freightanimem udělat nešlo.
...
Můžeme také dodat fotky na ČD 755.