750.7

OndraJ napsal:
Čouda napsal:
Možná by stálo za to loko naskinovat na stávající model brejlovce. Vyalfovat nádrž, něco na střeše atd. Vyrobit freightanim, který by odkazoval na upravené textury rozdílných partií v původních texturách a zaslat Ondrovi, kterej by to MERGEnul v maxu a vyexportoval v celku. Jedině takto se lokomotivy dočkámě, protože Ondra na otázky proč to ještě není odpověděl: Bo neni čas, pičo!

Musím se přiznat, že mě to hoodně láká. 750 714 nemá chybu ale proč to ještě není? Odpovídám jako Ondra :)

Jelikož jsem zde probírán, tak si dovolím vyjádřit se k tomu ;)
A) Moje nabídka, kterou jsem tu už snad někde uváděl, stále platí... pokud někdo udělá kompletní (a hlavně kvalitní! ne abych musel na půlce přechodů a hran dolaďovat odstíny atp. ;) ) textury, včetně umístění "nových" věcí do volných míst v textuře, jsem ochoten na modelu pracovat. Kromě toho je souběžně v přípravě 753.7, takže opravdu vážným zájemcům mohu poskytnout textury na něj, kde část změn již je provedena (ovšem nenechte se zmást! 750.7 je od střechy k nádrži jiná! :cool: ) Ale freightanim raději snad ne, vymodeluji si to sám. Ostatně změn tam je tolik, že vy to freightanimem udělat nešlo.

...

Můžeme také dodat fotky na ČD 755.

Když se do toho pustímě společně - řekněme ten naskinuje 755, ten naskinuje 753.7 (tu už vlastně máme-Ondra), ten 750.7, ten 753.7 OKD atd. Ten udělá stanoviště, ten nahraje zvuky, tak do Vánoc máme balíček strojů a hlavně radost ;)

Čouda napsal:
Když se do toho pustímě společně - řekněme ten naskinuje 755, ten naskinuje 753.7 (tu už vlastně máme-Ondra), ten 750.7, ten 753.7 OKD atd. Ten udělá stanoviště, ten nahraje zvuky, tak do Vánoc máme balíček strojů a hlavně radost ;)

A co budeš dělat ty? Kromě komandování?

Informace pro ty co by chtěli 750.7 nafotit. V Hradci Králové stojí dopoledne ve šturcu u peronu.
Čeká asi na nějaký odpolední výkon.Myslím, že by tam šla nafotit. Dnes kolem 11 hod tam stála
750.707. Byl jsem v HK někdy před vánocemi a stála tam taky. Škoda, že jsem dnes neměl sebou
foťák.

No já už tak nějak s OndrouJ mluvil jsme už tak nějak domluveni co a jak, takže pokud budou v sobotu přijatelné podmínky pro focení na textury, tak si tu potvoru 750.7 nafotím a do textur se pustím! Když se to povede, tak možná ulovím i nějaké to foto kabiny, i když pochybuji, že to bude třeba, když už nejméně 2 človíčci tady ty kabiny nabízeli, a stačí je jen naanimovat...
No a zvuky- pokud bude nastartovaná, jsem schopen nahrát ji v klidovém stavu..

Jaj chlapci, takych slubov to uz bolo. 753.7 som pre Ondru pripravil textury pomaly pre dvomi rokmi, vcetne 756, Dusanovci spravili aj kabiny. Zbytocne tu pisete ktosi, slubujete, to chce konat a nie len kecat. Nahrajte zvuky, spracujte, prip. poslite niekomu, kto to vie. Lebo taketo dizkusie su na dve veci.

Dandiouse napsal:
... když už nejméně 2 človíčci tady ty kabiny nabízeli, a stačí je jen naanimovat...
Robiť kvalitnú kabínu bohužiaľ nie je žiadne "JEN naanimovat" no a zvuky musíš nahrať "trochu" ináč ako len "v klidovém stavu".:cool:

Hekl338 napsal:
Jaj chlapci, takych slubov to uz bolo. 753.7 som pre Ondru pripravil textury pomaly pre dvomi rokmi, vcetne 756, Dusanovci spravili aj kabiny. Zbytocne tu pisete ktosi, slubujete, to chce konat a nie len kecat. Nahrajte zvuky, spracujte, prip. poslite niekomu, kto to vie. Lebo taketo dizkusie su na dve veci.
Mimochodom keby som vedel, že s týmto modelom bude taký ťažký pôrod tak s tou kabínou ani nestrácam čas, nepoznám celkové pozadie čo sa týka tohoto modelu /753.7/ ale už by to potešilo.

duuso napsal:
Dandiouse napsal:
... když už nejméně 2 človíčci tady ty kabiny nabízeli, a stačí je jen naanimovat...
Robiť kvalitnú kabínu bohužiaľ nie je žiadne "JEN naanimovat" no a zvuky musíš nahrať "trochu" ináč ako len "v klidovém stavu".:cool:

No nevím co to animování kabiny obnáší, proto jsem si vědom toho, že slovíčko jen melo vypadat ve větě takto: ->"jen".

No a předpokládám, že zvuk by se musel náhrávat někde na nádraží při rozjezdu, popříp. v kabině. Asi těžko by mi fíra zatůroval motor při zastavené soupravě :D.

Dandiouse napsal:
No a předpokládám, že zvuk by se musel náhrávat někde na nádraží při rozjezdu, popříp. v kabině. Asi těžko by mi fíra zatůroval motor při zastavené soupravě :D.
A čo myslíš, ako vznikali doterajšie nahrávky?

Příklad jak by taková nahrávka měla vypadat je tady:
http://www.youtube.com/watch?v=Y-DULcXhdYo&feature=g-user-u&context=G201ca8eUCGXQYbcTJ33bAghEZg5WIfXCUOOTVEvssxgapieo_HN0

Neřešil bych různé rozdíly bez zátěže/se zátěží, když není nic. S ohledem na vývoj a kvalitu jsou třeba ještě dvě věci, které v tom návodu nejsou:
- zvuk v kvalitě 44100Hz, minimálně 22050Hz
- nahrát start a stop motoru

Jacek napsal:
...S ohledem na vývoj a kvalitu jsou třeba ještě dvě věci, které v tom návodu nejsou......nahrát start a stop motoru.
Niečo mi ušlo ? Pokiaľ viem štart a stop sa kvôli dymu z komína aj po vypnutí motora neriešil či ?

Duuso, píšu s ohledem na vývoj. Není jen MSTS, co když někdy v OpenRails... Spousta lidí mi píše jestli někdy neudělám zvuky do Railworks, že to přece "převést" nemůže být těžké. No těžké by to až tak nebylo, pokud se mi někdy podaří vytvořit funkční blueprinty. Ale zkusit to můžu jen u nahrávek, kde je start a stop, čímž se výběr snížuje na nulu.:(

V tom případě bych toho fíru přemluvit mohl :D
Já jen doufám, ze zítřek nebude takový, jako dnešek- padající sníh :(

Vrbam napsal:
A co budeš dělat ty? Kromě komandování?

Víš hovno, co dělám ve svým volným čase a chceš mě tady peskovat za zdánlivou želvulátorovou nečinost? Se srovnej a těš se co ti naservíruju až nastane ta správná chvíle ;)

Back
Nahoře